darkos 4 294 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Chyba najlepsze odcinki przede mną, to przerwę zrobię żeby nadrobić The Walking Dead. Widziałem tylko zapowiedź Arena Battle to mnie z kapci wywaliło. Zeni nieźle pozamiatali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Mocno przegadany odcinek, ale fit Buu na plus ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Buu pięknie przypakował. To trzeba zobaczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jakby nie te oczy chinczyka to wyglada jak super buu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jest Slim Buu, czekam na Fat Yamcha ;) BD Super to idealny animiec do oglądania 3 minutowych wycinków na jutubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ja nadal sobie wmawiam, że ten temat to jakaś zbiorowa histeria i nikomu tak naprawdę nie podoba się ten twór. No bo to przecież niemożliwe, prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nie mam nic lepszego do roboty w niedzielę z rana przy kawie i fajce, a po wszystkim idę oddać pięknego zdrowego stolca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zamiast to potraktować trochę jak "restart" serii i wrócić do korzeni, gdzie każda konfrontacja budziła jakieś emocje, to wzięli wszystkie najgorsze elementy DBZ i rozdmuchali je do niebotycznych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Też Pierwszy DB, DBZ i nawet DBGT wspominam lepiej. Może po prostu wyrosłem z tego, ale Super to taki banał, że szok :( O jakości kreski nie wspomnę, bo miejscami to woła o pomstę do nieba. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Masamune Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja DB GT szanuje bardzo, uwielbiam walki, ost, prócz kid goku wszystko dla mnie gra jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza
vAHeR 52 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Najlepsze co do tej pory Super zrobiło ,to nowy opening. Uwielbiam go, IMO najlepszy w całej historii tej kultowej serii. Jedynym małym minusem jest przeciwniczka Vegety ( niestety, takie postacie jak ta mamuśka robią się normą w dbs), ale oprócz tego reszta miażdży! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Prawda, intro jest za(pipi)iste. Mi teraz bardzo do gustu przypadły creditsy, wpadają w ucho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Strasznie mocny ten C-17. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Niezle dopakował, bo miał problemy z Piccolo w cell saga. Ogolnie animacja bardzo dobra nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jedną z rzeczy która mnie najbardziej wkurza, to zrujnowanie postaci Bardocka, tragedią tej postaci było to, ze był to zwyczajny, niczym niewyróżniający się wojownik niższej klasy, Frizer nawet nie zapamiętał jego imienia, mówiąc o nim "Ten Saiyanin, który najdłużej stawiał opór, kiedy niszczyłem planetę Vegeta) a teraz robi się z niego pierwszego SSJ, cierpi też na tym wizerunek Goku, który też był widziany jako "Niskiej klasy odszczepieniec, który doszedł do wszystkiego dzięki treningowi" Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Własnie kończę oglądać sage Buu i dla mnie jest najgorsza ze wszystkich choć nie zmienia to faktu, że mega zaje.bista i tak. Monolog Vegery o Goku, liczne przemiany, ten moment gdy ludzie na ziemi podnoszą ręcę do góry by oddać energie dla Genki damy. Po Zetce puszczą GT i tez bardzo chętnie sobie przypomnę tą świetną czesc. https://www.facebook.com/1434203740176828/videos/1844762369120961/ Ta muzyka Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 chyba najlepsze w całej buu-sadze są właśnie słowa Vegety, ten monolog-motywator.a co do przeciwnika: buu sam w sobie jest zwyczajnie głupi i tylko przez chwile (po wchłonięciu np. Gohana) potrafi....mówić, to mocno wkur.wia Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jeżeli oceniasz "głupi" przez kwestię tego, że mówi dopiero po wchłonięciu Piccolo/Gohana to może tak, ale nie zapominaj, że np Goku szybko zwraca uwagę na to, że Buu jest geniuszem walki np przez szybkie kopiowanie ataków przeciwnika. A mówił już dużo wcześniej, jak np spotkanie i zamieszkanie z Mr Satanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 zgadza się, ale w porównaniu do Cella czy Friezy.... Kid buu drze bezsensownie gębę Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Monolog Vegety to ciary jak ch,uj, do tego bardzo fajne animacje walki SSJ3 Goku z Kid Buu, uwielbiałem te odcinki sobie powtarzać po parę razy. Coś pięknego to było. Moment jeszcze jak Vegeta wystawia się i dostaje po ryju żeby Goku mógł troszkę odpocząć, i w najgorszym momencie Goku wraca, jeszcze w normalnej formie i transformuje się w SSJ3. Miód. Fuck, w wakacje oglądam całe DBZ jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ja oglądam od początku Kai. Zacząłem kilka dni temu, a Goku walczy już z Freezą. Jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj obejrzę mój ulubiony moment w jakimkolwiek anime ever - wejście Future Trunksa na pełnej.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 A ja zacząłem kolejny raz czytać mangę i tez bawię się przednio. Mały Goku > dorosły Goku. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 dorosły goku - zobaczcie co z nim zrobili w Super... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Musze sobie DB odświeżyć bo Zetke czy GT to znam na pamiec, ale og to juz dobre 15 lat nie widziałem, a tez jest mnostwo swietnych starc bez miliona przemian, teleportów i strzałów z dópy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Miejscami animacja walk jest sporo lepsza niż w Z. Zresztą z sentymentu bardziej cenię sobie pierwszą serię i turnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi