vAHeR 52 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 chyba najlepsze w całej buu-sadze są właśnie słowa Vegety, ten monolog-motywator. O któryś konkretny monolog chodzi? Bo z "bajki" tego niestety nie pamiętam, a na yt nie wiem, o którym monologu Vegety mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Spoko ale soundtrack tylko oryginał https://www.youtube.com/watch?v=FzpRdRYTO9o 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Miejscami animacja walk jest sporo lepsza niż w Z. Zresztą z sentymentu bardziej cenię sobie pierwszą serię i turnieje. Animacje walk w turniejach są obłędne, a zwrotów akcji też nie brakuje. I chyba najbardziej "sensowna" ze wszystkich serii pod względem walk i rozkładu sił, jeśli Dragon Ball takim można uznać w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Spoko ale soundtrack tylko oryginał https://www.youtube.com/watch?v=FzpRdRYTO9o Kurde, w ogóle nie pamiętałem tego motywu, faktycznie trzeba sobie będzie kiedyś zrobić powtórkę całości (tylko ile to potrwa lol). Ta kreska, miodzio. Tym boleśniej wraca się do oglądania DBS. Skończyłem niedawno "sagę" Blacka (spoilery) i mimo, że faktycznie stało się to wszystko odrobinę ciekawsze i lepsze, niż do tej pory, to nadal mamy do czynienia z dziadostwem. Black jako przeciwnik miał potencjał, ale ten cały Zamasu i jego pseudo filozofia (nie wspominając o designie, kolorkach itd.) to porażka. Potencjalnie mega epicki moment, czyli pojawienia się Vegitto, wypadł nijak, bez emocji, no i był zayebiście krótki. Całość uratował Trunks i jego akcja z mieczem, ale to, co stało się później skwituję tylko krótkim "xD". Ogólnie tandeta, plastik, brak logiki, a co gorsza, choojowe walki (zauważyliśćie, jak rzadko używane są ataki ki ? jak wchodzi jakaś Kamehameha, to już naprawdę musi być punkt kulminacyjny starcia). Skretyniały Goku, Vegeta zachowujący się jak ci.pa, ogólny debilizm. Dobrze, że chociaż Hit trochę podwyższa standardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jedyna naprawdę dobra walka to była chyba podczas turnieju 6 i 7 uni.na drugim miejscu - wkur.wiony Vegeta spuszczający wpier.dol Balckowi-swoją drogą imo bardzo dobra postać, niezła nawet w porównaniu do DB/DBZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Walki pokazowe przecież były bardzo dobre, szczególnie pierwsza od Buu. Jak dla mnie najlepszy ep dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Miejscami animacja walk jest sporo lepsza niż w Z. Zresztą z sentymentu bardziej cenię sobie pierwszą serię i turnieje. Animacje walk w turniejach są obłędne, a zwrotów akcji też nie brakuje. I chyba najbardziej "sensowna" ze wszystkich serii pod względem walk i rozkładu sił, jeśli Dragon Ball takim można uznać w ogóle. Walki byly duzo ciekawsze, czlowiek sie zastanawial co tam ciekawego znowu wymysla. Teraz tylko kolejne kolory przemian i napierdalanie laserkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Czy tylko ja mam tak, że wolę francuski dubbing dużo bardziej od angielskiego? I nie chodzi tu o sentyment "bo w dzieciństwie oglądałem na RTL7", po prostu wydaje mi się bardziej naturalny. Angielski dubb jak dla mnie sztuczny na maksa, jakby wyprany z emocji. https://www.youtube.com/watch?v=no9Xw8QOV7I Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Kazdy jest lepszy od angielskiego, tam to kazdy brzmi jak (pipi)any pudzian z gears of war. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nie no bez przesady, niemiecki brzmi jak plan najazdu na Polskę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nastepny odcinek sie dobrze zapowiada, Gohan i Piccolo w akcji. Pozniej ma byc odcinek z Tienem i chyba potem juz turniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Według tytułów odcinków turniej nie zacznie się wcześniej niż w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Widać będzie jakiś odpowiednik Brollego z innego wszechświata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 wczas Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Że nie było żadnej sagi z Brollym to patola ostra. Taki potencjał na zaje.biste epy upchneli w filmie. ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Przy odświeżaniu Kai przyszło mi do głowy, że mogliby zrobić alternatywną historię w stylu co by było gdyby Future Trunks nie przyleciał.. zamiast robić Resurrection F mogliby zrobić kinówkę o tym jak Goku walczył z Freezą i jego ojcem na ziemi. Taka kinówka byłaby idealna, ale niestety po tych arcach w Super to już niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Z tych zapowiedzi wojowników mnie najbardziej zaorał Buu ze swoim Fit wyglądem. :D Po tym co grubas pokazał na przed turniejowej walce mam ochotę na więcej w jego wykonaniu. Już przeboleje to że jego uśmiechnięta gęba nijak to nowej sylwetki nie pasuje ale za to całą resztę widzę pozytywnie. Ma moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) W końcu dało się poczuć starego Gohana!! Ale Picollo to jest kocur Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez sprite 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Swietne te odcinki jakos od czasu tej wycieczki Goku i Krillina na wyspe. Widze ze Piccolo sie nie opierdzielał przez ten czas. Ciekaw jestem najbardziej i tak tego co Tien pokaze, on chyba najbardziej olewany był do tej pory. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Shen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 fajny ten dzisiejszy epizodGohan trochę przynudza tym swoim brakiem motywacji, jednak jest o wiele lepiej z nim niż np. podczas Golden Frieza saga...Piccolo to faktycznie kocur, mam nadzieję że nie dadzą go znów głupio pokonać podczas samego turnieju,inteligencja, doświadczenie i moc, jedna z najlepszych postaci jak dla mnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 jpf w przyszłym roku zacznie wydawanie dragon ball super Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jak przełamaniem limitu Gohana będzie SSB, to umrę ze śmiechu. Bo chyba nie po to przywracali Mystic żeby znowu z niego zrobić generycznego Sayanina. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Gohan miał jeden strzał w serii i to była Cell-saga było, minęłomoże być teraz w miarę okej, nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 albo ptaka zabija na jego oczach i osiagnie multiverse ssj brown 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi