Shen 9 635 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Jak jeszcze się okaże że Tenshinhan, który pod koniec zetki miałby najwyżej szansę z drugą formą Frizera, sprawi kłopot Goku i Gohanowi....No sorry, wiem ze nie ma sensu zbytnio przywiązywać wagi to cyferek, ale są granice, każdy świat ma stworzone reguły, i tych reguł powinno się trzymać a nie je zmieniać według własnego widzimisię.Ja mam nadzieje ze dostanie swoje 5 minut, w DB był dobry, w Zetce juz Nappa go roz(pipi)ił w drobny mak i potem juz tylko tutaj się wykazał a ma potencjał. Dobrze ze jest ten turniej i licze ze Krillin, Tien czy Piccolo nie padna na strzała juz na starcie. Odcinek bez szału, w kolejnym poza walka Goku z Gohanem chyba jakies inne sparingi sie szykuja. Edytowane 7 maja 2017 przez Shen Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Po zajawce wydawało się, że będzie lepiej. Za to następny może być ciekawy z tą walką 2vs2. Sam turniej zacznie się dopiero w 93 odcinku, więc jeszcze trochę poczekamy. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Czyli Boski Miszcz jest silniejszy od Tenshinhana? Ciekawe czy jest też silniejszy od Kuririna? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Biorac pod uwage ze juz w DB był słabszy od nastloletniego Goku, to (pipi)a nie sądze. Tyle ze poziomy mocy dawno przestaly miec sens. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Akurat pełnej mocy Pustelnika nigdy nie pokazali w serii. Jak walczył z Tenem na turnieju to się poddał nie pokazując wszystkiego. Ale ogólnie to Super pod względem poziomów jest upośledzony. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 A kuźwa ep90,93 to juz totalny mindfuck, Gohan jednak będzie troszke słabszy od Goku ale po weekendzie trenowania z pipy stać sie prawie bogiem...grubo. Frezer wraca kolejny raz tym razem ma zastąpić na turnieju Buu który poszedł spać i nie obudzi sie przez dwa miesiące Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 W sumie, to mogłoby zadziałać, praktycznie wszyscy poprzedni główni wrogowie stawali się "dobrzy" bo Goku darował im życie, a potem pojawiał się potężniejszy wróg i trzeba było łączyć siły i walczyć, ten pan takiej okazji nie miał :) Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Widzę, że wczorajsze jeszcze plotki, dzisiaj stały się prawdą. Nic dobrego dla U7 z tego pewnie nie wyniknie. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 To Frezarki nie u(pipi)ali w kinówce? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Trafił ponownie do piekła, gdzie odbywa karę. Goku ma plan zagadać do Wróżki Jagi aby go wyciągnęła na 24h 1 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) i nagle frezarka będzie takim wspaniałym gościem, walczącym o ...co ? pokój dla wszechświata ?mam nadzieję, że to fejk, sensowna postać - póki jest zła, niech taka pozostanie Edytowane 9 maja 2017 przez II Noxx II Cytuj
Gość Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 A to musi być dobrym żeby brać udział w turnieju? Przecież jak przegrają to on też zniknie razem z piekłem. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 pewnie bedzie probowal co chwila kose w plecy komus zapodac I bedzie to komiczne Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Pewnie obiecają mu lepsze miejsce w piekle zamiast tego kokonu i już będzie skłonny wziąć udział w turnieju. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 (edytowane) Za(pipi)isty ep. Art i animacje niekiedy kulały, ale całościowo bardzo mi się podobało. Gohan dał ostry wycisk Goku. Edytowane 14 maja 2017 przez Bigby Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 Na tym screenie to walczy Gohan z Gohanem. Myslalem ze chociaz do komnaty czasu sie przejda, a tu chwila medytacji i po wszystkim. Ogolnie ciezko cos napisac, Gohan w Buu sadze był silniejszy od ssj3, tutaj walczył jak rowny z rownym z ssj2, ale po zmianie w niebieskiego Goku go zniszczył. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 Boże co za piękny odcinek. Zero gadania, 20 minut intensywnej siepy i CIARY przez całą walkę. Za to właśnie kocham DB I moment jak Goku złapał spadającego Gohana. Aż mi łezka spłynęła po policzku. Brawa! Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 Na tym screenie to walczy Gohan z Gohanem. Myslalem ze chociaz do komnaty czasu sie przejda, a tu chwila medytacji i po wszystkim. Ogolnie ciezko cos napisac, Gohan w Buu sadze był silniejszy od ssj3, tutaj walczył jak rowny z rownym z ssj2, ale po zmianie w niebieskiego Goku go zniszczył. Trzeba wziąć pod uwagę, że obecny SSJ2 Goku jest z pewnością znacznie silniejszy niż SSJ2 z czasów DBZ czy nawet SSJ3 z Buu sagi. Goku dopiero po załączeniu SSJB Kaiokena pokonał Gohana, chociaż przypuszczam, że samo Blue by wystarczyło gdyby trochę dłużej w tej formie powalczył. ;) Podobały mi się w tym odcinku również krótkie sceny z Vegetą i sam koniec walki - półprzytomny Gohan próbujący oddać jeszcze jeden cios. Piccolo zrobił z niego prawdziwego wojownika. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Trochę nudne ten odcinek 90. W zapowiedziach czyżby coś znowu stało się z Buu? Przetrenował? Czy może znów stał się Złym Buu? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Poszedl spac na 2 miesiace i zamiast niego do teamu dolaczy Frieza 1 Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 (edytowane) Zasnął na dwa miesiące i w turnieju zastąpi go Freeza. EDIT: Za wolno :(. Edytowane 15 maja 2017 przez Di 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Coo?? Nie no pojechali grubo tym razem. Pokazali pięknego dorosłego smukłego Fit Buu i narobili fanom DB smaku na akcje w jego wykonaniu w tym i mnie bo znudziły mnie już akcje Goku i Vegety więc liczyłem że Buu mnie trochę rozerwie a tu taka kaszana. Chociaż z drugiej strony taki fabularny Twist może być jeszcze lepszy niż Buu. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Ten cały Super Dragon Ball to chyba jakaś super kaszanka xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi