Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2017 Opublikowano 3 lipca 2017 Wygląda na fan art, ale de facto tą transformację widać w nowym intrze, gdzie Goku pozbywa się aury Blue i jego włosy są normalnego koloru. To może być nowa moc albo pod wpływem Hita, Jirena, lub Gohan nauczy Goku swojego Mystica, a Goku zrobi z tego jakąś nową formę łącząc to pewnie z boską KI. Przyznam, że niebieskie włosy wyglądają lamersko, więc taką przemianę przyjąłbym z otwartymi ramionami ;) Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 lipca 2017 Opublikowano 3 lipca 2017 Ja obstawiam to że Na arenie zostaną tylko Jiren, Vegeta i Goku. Więc aby finałowa walka mogła się odbyć zobaczymy Fuzje dwóch boskich Sajan Blue. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 lipca 2017 Opublikowano 3 lipca 2017 Wygląda na fan art, ale de facto tą transformację widać w nowym intrze, gdzie Goku pozbywa się aury Blue i jego włosy są normalnego koloru. To może być nowa moc albo pod wpływem Hita, Jirena, lub Gohan nauczy Goku swojego Mystica, a Goku zrobi z tego jakąś nową formę łącząc to pewnie z boską KI. Przyznam, że niebieskie włosy wyglądają lamersko, więc taką przemianę przyjąłbym z otwartymi ramionami ;) jaki gurwa fan art jak to foto zamiescil jeden z ludzi z toei o_O Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 To przodem to fanart. Tyłem było oficjalne :P Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Wygląda na fan art, ale de facto tą transformację widać w nowym intrze, gdzie Goku pozbywa się aury Blue i jego włosy są normalnego koloru. To może być nowa moc albo pod wpływem Hita, Jirena, lub Gohan nauczy Goku swojego Mystica, a Goku zrobi z tego jakąś nową formę łącząc to pewnie z boską KI. Przyznam, że niebieskie włosy wyglądają lamersko, więc taką przemianę przyjąłbym z otwartymi ramionami ;) Gohan nie może kogoś nauczyć Mystica, bo to jedynie najstarszy Kaioshin potrafi, a jak wiemy nie było na to czasu. W mandze Goku wchłania aurę SSJBlue, dzięki czemu jest silniejszy. Manga bardzo różni się od anime, bo np w walce z Fusion Zamasu, Goku używa Hakai czyli techniki zniszczenia Beerusa. Mi osobiście SSJB bardzo się podoba, jest dużo lepszy od cukierkowego SSJ God. O wiele bardziej lubię tę transformację niż SSJ3, który jest tragiczny, ale na szczęście ma swoje duże wady i nie jest stosowany ;) Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Spoko nawet, że manga się różni, bo ma być wydana w Polsce, to się kupi. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 obczajcie sobie jak wygladala w mandze potyczka zamasu z vegito xd rekt Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 Dużo lepszy odcinek od ostatniego, tag team z Vegeta i po jednym wszechświecie. Za tydzien wreszcie moj ulubieniec Krillin dostanie swoje 5 minut. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 no właśnie, po dzisiejszym odcinku i zapowiedzi kolejnego widać, że raczej każdy powinien dostać swoje 5 minut Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 Za(pipi)isty odcinek, pierwsza połowa trochę przymulasta, ale druga Przyszły docinek może być też dobry z duetem Krillan i No. 18. Szkoda tylko, że Krillan odpadnie z turnieju. Ja czekam teraz na ep. 100 bo ze spoilerów wynika, że Kale z U6 będzie szaleć w swoim Berserker Mode, a załatwi ją Jiren, więc będzie się działo. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) Dobrze, że ten wkur.wiający U9 przepadł ogólnie końcówka odcinka robi robotę, był co-op i final-kamehameha jak w epizodzie z Vegitomałe a cieszy Edytowane 9 lipca 2017 przez II Noxx II Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 Niech mu ktoś zetrze ten uśmieszek z gęby. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 Sądzę, że ten najwyższy kapłan to będzie kolejny arc-boss, bo widać jak manipuluje Zeno. Przecież to dzieciaki, które myślą że wszystko to fajna zabawa. Jakby nie kapłan, to by pewnie nie usuwali wszechświata. Pewnie pod tym kryje jakiś chytry plan, że będzie chciał przejąć władze. Uwięzi obu Zeno, a eliminując wszechświaty sprawi że za przeciwników zostaną tylko ci co wygraja (zapewne Goku i reszta). Zresztą po uśmiechu opiekuna z usuniętego wszechświata może wynikać, że to jest wspólny plan ich żeby obalić władzę Zeno. Wtedy tylko nasi ocalali za pomocą super kul będą mogli w jakiś sposób poradzić na tą sytuację. Oczywiście to tylko mój domysł, bo równie dobrze może być tak że Goku po wygranej powie żeby przywrócić wszechświaty bo nie ma z kim się naparzać, a Zeno z sympatii to zrobi i zacznie się jakiś nowy arc ;) 2 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 Może ktoś tu wrzucić JPG z nową transformacja goku? To co zjem ma w avku ale w dobrej rozdzialce Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 http://www.psxextreme.info/topic/83431-dragon-ball-tak%C5%BCe-z-gt-i-super/page-131?do=findComment&comment=4041505 O to chodzi? 1 Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Mendrek, piszesz o tym co podejrzewałem od dłuższego czasu. Kapłan zawsze przemawia w imieniu Zeno, zawsze sugeruje mu co i jak. Od początku, nie tylko turnieju ale jego pokazania dało się wyczuć, że manipuluje kurduplem. A gdy wyszło na jaw, że Wish i reszta opiekunów są jego bękartami i nie zostaną wymazani byłem już pewien, że "something fishy is going on here". Zresztą jego stoicki spokój i uśmieszek podobny do tego od Zamasu nie dawał mi spokoju. Podejrzewam, że Wish i może jeszcze jego siostra z 6 uniwersum działają trochę na przekór własnych sumień i pewnie w kluczowym momencie opowiedzą się za swoimi światami. Turniej ruszył, a ja czekam na rage żeńskiego Brolly'ego i mam nadzieję, że nie skończy się to w jakiś błahy sposób. Bardziej chciałbym aby efekt był odczuwalny u wszystkich, a przede wszystkim chcę zobaczyć strach w oczach 7 wszechświata jak rozpoznają bydle w dziewczynie. No i nawiązania do filmów kinowych. 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Whis, a nie Wish :) jest teoria, że to Daishinkan jest prawdziwym Zeno i w sumie bym się nie zdziwił. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Literówka, czepiasz się, możesz mieć rację, odpalaj Rocket League jak żeś wole wybroł. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Anioł z U9 miał dosyć niekompetencji swoich bogów, jego reakcja na to co się stało raczej niemiała nic wspólnego z ewentualnym "zamachem stanu" Grand Priesta z aniołami. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 (edytowane) Tak właśnie wynika z jego opisu. Widać, że anioły mają takie podejście do całej sytuacji. Nie wiadomo do końca jak Whis by zareagował, ale patrząc na jego ubaw, gdy np. odpowiadał Krillinowi, że uniwersum zostanie zniszczone w przypadku nie znalezienia 10 zawodników, można zakładać, że podobnie. Daishinkan wygląda podejrzanie i chciałbym żeby ostatecznie doszło do jakiegoś ciekawego twistu, ale wątpię żeby walczyli z nim w najbliższej przyszłości - ten koleś jest ponad wszystkich i nawet zakładany power boost raczej nie zbliży Goku do tego poziomu. Edytowane 11 lipca 2017 przez Bigby Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Nie sądzę by Daishinkan okazał się prawdziwym Zeno. Wtedy musieliby jakoś inteligentnie wyjaśnić po co bawi się w ceregiele i ukrywa swoją tożsamość. No i walka z bogiem wszystkiego nie miałaby sensu. Jak walczyć z typem co potrafi pstryknięciem palców "wymazać" cały wszechświat. No właśnie. Turniej może być pretekstem by wykraść moc do obalenia władzy kurdupli. Cała siła pokonanych wszechświatów skondensowana w jednym ciele... To już bardziej racjonalne. Oczywiście Goku i reszta ocalałych musieliby połączyć siły w walce. Tak czy siak turniej ma drugie dno. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 (edytowane) Ciekawi mnie jaka będzie następna saga? Czy stawka może być jeszcze większa? GT już moim zdaniem można traktować jako historie poboczną (Za dużo rzeczy zmieniono: Golden Freeza, odłączenie się Kaioshinów, SSJ Blue) Edytowane 11 lipca 2017 przez metalcoola Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Daishinkan wygląda podejrzanie i chciałbym żeby ostatecznie doszło do jakiegoś ciekawego twistu, ale wątpię żeby walczyli z nim w najbliższej przyszłości - ten koleś jest ponad wszystkich i nawet zakładany power boost raczej nie zbliży Goku do tego poziomu. To jest w sumie bardzo ciekawe, bo przy pierwszym spotkaniu Goku w siedzibie Zeno, Whis powiedział, że Daishinkan jest piątym najsilniejszym w ogóle. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Fakt, była taka kwestia. W każdym razie na pewno jest silniejszy od Whisa i innych aniołów, a co za tym idzie także od wszystkich bogów zniszczenia. Goku nawet do Beerusa ma jeszcze dość daleko. :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi