Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Albo Goku osiągnie SSRed ale i tak dostanie oklep a ta nowa forma będzie ostatnią szansą na wygranie turnieju. To by nawet było fajne bo ludzie ostro hejtowali to info o czerwonych włosach. Goku osiaga Reda wszyscy ochy achy a tu nagle wyłapuje cios do Jirena i po ptokach trzeba wykombinować cos nowego.

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

Ja jestem skłonny założyć, że Goku już posiada tę przemianę. Ta jego pewność siebie i podchodzenie do każdego przeciwnika na luzie poprzez nie pilnowanie gardy jest trochę podejrzane. Chociaż na tym screenie to wygląda tak, że przemianę wywołało coś co się dopiero wydarzy.

Opublikowano

Ep. 104 - za(pipi)isty odcinek tak jak się zapowiadał. Bardzo podobały mi się akcje w wykonaniu Hita, to jak się dostosowuje do tego co się dzieje w trakcie walki. Pod tym względem jest podobny do Goku.

No i ten epizod rzuca ciekawe światło na postać Zeno, fani teorii na jego temat będą mieli ciekawy materiał.

Opublikowano

Jak się okazało, Hit był największą atrakcją odcinka. Świetnie się go ogląda w akcji. Teraz tylko czekać na jego pojedynek z Jirenem lub Vegetą.

Wejście SSG Goku mocne, w dodatku z "boskim" soundtrackiem.

Animacja i art na wysokim poziomie.

Opublikowano

Duet Vados i Champa też bardzo dali radę, w zasadzie tak jak zawsze. Niby za tydzień spokojny odcinek z Boskim Miszczem, ale końcowa wypowiedź Toppo zwiastuje dobre akcje w kolejnych.

Opublikowano

Autentycznie ciary mnie przeszły jak kamehameha poszła w ruch. Dobry odcinek. Mam nadzieje, ze teraz Tien dostanie swoje 5 minut, bo go w ogole nie widac.

Opublikowano

Ep. 106 jak się można było spodziewać był przymulasty. W ogóle to co zrobili z Piccolo to jakiś żart. Powinien być conajmniej na poziomie cyborgów, a odstawia tak (pipi)owe akcje, że wypada strasznie słabo.