Bigby 4 742 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Cały moment od transformacji do końca walki mam obejrzane chyba ze 100 razy. Za każdym razem robi tak samo. Genialne. Edytowane 19 Października 2017 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Też sporo razy oglądałem, ale z przewijaniem gadania osób postronnych jak Gohan i Piccolo czy wyjaśnienia Whisa. No i ta muzyka, jest już może gdzieś pełna wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Posiada ktoś link do nowego chaptera Mangi? Na mangastream nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Który odcinek miał być tym 1 hour special trwającym godzinę? Bo sprawdzam swoją bibliotekę i wszystkie od 100 do 111 mają po 21 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Podwójny odcinek to 109-110, godzina z reklamami Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Posiada ktoś link do nowego chaptera Mangi? Na mangastream nic.. Na dbsmanga.com jest dostępny chapter 29. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ep. 112 nawet fajny, ale spokojniejszy niż poprzednie odcinki. Niestety na walkę Vegety musimy jeszcze trochę poczekać, ale następny ep powinien dać radę. No i wiadomo czego chce Freezer, chociaż nawet jakby wygrał to życzenia nie spełni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Moim zdaniem sporo się działo i nadal dobra kreska. Zaczyna mnie wkurzać, że Andki nic nie robią już od dłuższego czasu, szczegolnie C17 który niby jest niezłym koksem. Gohan tez już pewnie nic ciekawego nie pokaze, a miałem nadzieje, że chociaz z tym królikiem powalczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 W zapowiedzi następnego odcinka Goku mówi, że pokaże laskom z U6 SSJ3. Czy to... nie jest trochę mało logiczne, biorąc pod uwagę, że rzekomo ma odzyskiwać siły? :/A ep. 112 nawet fajny. Dobrze, że najwidoczniej dostaniemy walkę Vegety z w końcu godnym go przeciwnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 W zapowiedzi następnego odcinka Goku mówi, że pokaże laskom z U6 SSJ3. Czy to... nie jest trochę mało logiczne, biorąc pod uwagę, że rzekomo ma odzyskiwać siły? :/ A ep. 112 nawet fajny. Dobrze, że najwidoczniej dostaniemy walkę Vegety z w końcu godnym go przeciwnikiem. Ale czy SSJ 3 nadal tak zabiera staminę? Wiem, ze tak było w Buu sadze, ale od tego czasu Goku troszkę przypakował. Więc wątpię, żeby nadal miał problem z tym poziomem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 A ep. 112 nawet fajny. Dobrze, że najwidoczniej dostaniemy walkę Vegety z w końcu godnym go przeciwnikiem. Ja to mam nadzieję, że Vegeta się porządnie odpali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 O ile dobrze pamietam, ma rok przewagi w treningu nad Goku, bo wbił do komnaty czasu przed turniejem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Nawet kilka razy był sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Mnie jedynie zastanawia, że każda postać ma jakieś życzenie. No właśnie, jest jedno. Co jeśli w jakimś wszechświecie więcej osób ocaleje? Co, będą się prać między sobą, czy jak? Zresztą Goku pewnie już dawno za życzenie postawił sobie, że wskrzesi wszystko i wszystkich, bo kijowo tak bez przeciwników, by chyba odgryzł sobie głowę z nudów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Nie pamiętam czy to wina tłumaczenia, ale chyba była mowa o tym, że najlepszy wojownik z wszechświata, który przetrwa będzie mógł wypowiedzieć życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ciekawi mnie czy Vegita chce tak naprawdę swojej planety i swojego ludu, czy tylko chce wklepać aktualnego królowi i powiedzieć że powinien się bardziej starać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Wygląda na to, że w 115 odcinku rzeczywiście zobaczymy fuzję. Prowizoryczny tytuł: Goku vs Kafla! [This is ケフラ/Kefura in Japanese, and while not certain, this obvious assumption is that it's a combination of the names of Kale (ケール/Kēru) and Caulifla (カリフラ/Karifura).] Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Strasznie mnie wkurzają Ci Saiyanie z innego uniwersum. Jak człowiek ma głowie jak wiele kosztowało osiągnięcie obecnego poziomu mocy przez Goku, Vegetę i innych to ci drudzy Saiyanie wydają się jacyś tacy nieprawdopodobni. Pyk - Super Siayan. Pyk - SS2. Pyk - fuzja. Nie wiem - irytuje mnie to :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Jak akurat nie mam problemu o to, że mają SSJ czy SSJ2. Te poziomy obecnie i tak niewiele znaczą, gdy większość przeciwników taka silna. Poza tym Saiyanie z U6 są znacznie potężniejsi (i bardziej rozwinięci jako rasa) niż Vegeta czy Goku z czasów kiedy po raz pierwszy się transformowali. No i biorąc pod uwagę, że Trunks i Goten osiągnęli SSJ ot tak, dla żartu, jakie to wszystko ma znaczenie? ;) SSJ God czy Blue - tu już miałbym wątpliwości i nie chciałbym zobaczyć Caulifly/Kale/Cabbe w którejś z tych form zbyt szybko. Fuzja, kto wie, może będzie ciekawie rozwiązana. Byle nie poprzez taniec. Kolczyki są równie prawdopodobną opcją. Zeno może uznać, że to fajne i nie zabroni. Edytowane 23 Października 2017 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dokładnie, przecież już w Z zarówno Vegeta jak i Goku się wypowiadali na temat rozdawania ssj. Najlepszy był komentarz Vegety jak w pokoju grawitacyjnym przemienił się Trunks, a ten spytał, czy syn Kakarotto też potrafi :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Fuzja, kto wie, może będzie ciekawie rozwiązana. Byle nie poprzez taniec. Kolczyki są równie prawdopodobną opcją. Zeno może uznać, że to fajne i nie zabroni. ja wlasnie obstawialem taniec, blizniacze wszechswiaty, wiec ta rasa od fuzji moze byc znana i u nich Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ci sajanie z uniwersum 6 nie mają ogonow. Byc moze sa przez po potezniejsi. Sami tworcy Anime pewnie nie maja pojecia ze Vegeta i Songo mieli kiedys ogony. Dobrze chociaż ze dali ogon dla Freezy. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Jak akurat nie mam problemu o to, że mają SSJ czy SSJ2. Te poziomy obecnie i tak niewiele znaczą, gdy większość przeciwników taka silna. Poza tym Saiyanie z U6 są znacznie potężniejsi (i bardziej rozwinięci jako rasa) niż Vegeta czy Goku z czasów kiedy po raz pierwszy się transformowali. No i biorąc pod uwagę, że Trunks i Goten osiągnęli SSJ ot tak, dla żartu, jakie to wszystko ma znaczenie? ;) SSJ God czy Blue - tu już miałbym wątpliwości i nie chciałbym zobaczyć Caulifly/Kale/Cabbe w którejś z tych form zbyt szybko. Fuzja, kto wie, może będzie ciekawie rozwiązana. Byle nie poprzez taniec. Kolczyki są równie prawdopodobną opcją. Zeno może uznać, że to fajne i nie zabroni. Macie Panowie rację, ale jakoś mi to podświadomie przeszkadza. Nic nie poradzę. A saga Buu to taki fabularny pierdzielnik, że tam nic mnie nie dziwi. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Już dziś. ;) edit: Odcinek 113 całkiem w porządku, jak dla mnie lepszy niż ubiegłotygodniowy z Cabbą, choć w gruncie rzeczy nie posunął fabuły jakoś szczególnie do przodu. Zwyczajnie kolejny przystanek przed lepszymi wydarzeniami. Miejmy nadzieje, że te zaczną się już od kolejnego epizodu, tym bardziej, że zobaczymy fuzję. Jak przypuszczałem, kolczyki Potara są dozwolone. ;) Wygląda też na to, że już w openingu mieliśmy tę postać: Edytowane 29 Października 2017 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) jeden z mocniejszych momentow w dragon ballu ever, mianowicie przemiana trunksa w ussj, oczywiscie w wersji orginalnej zawsze to lubie po pijaku ogladac xd a tu drugi filmik w wykonaniu mojej ulubionej postaci mysle ze warto wkelic to do tematu bo jest jak widze jest obecna tutaj gimbaza ktora nawet nie dotknela prawdziwego dbz ta muzyka, ten dub, ta atmosfera, w db super takiego czegos nigdy nie zobaczycie. this is how db was made, bitches :D Edytowane 29 Października 2017 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi