Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyraz twarzy Jirena jak Vegeta ładuje final flash przypomniał mi walkę z Cellem :yao:

2 tygodnie czekania :whyyy: ostatni raz taki hype na kolejny odcinek miałem za czasów zetki.

Opublikowano

Mówiłem że Vegeta będzie miał dobrą walke i powinien być silniejszy niz Goku bez UI? Teraz tylko przetrwać do 7  i 14 stycznia to będą super epy. Oby nie bawili sie w podział na ofensywny UI u Vegety i defensywny u Goku tylko niech doyebią pełnym UI  u Goku tak jak był planowane na początku.

Opublikowano

Wygląda na to, że Toppo też pokaże dużą moc, chciałbym, żeby jego przeciwnikiem był Frieza, który mógłby ładnie komentować te ataki "justice".

;)

Ciekawe, że nic nie ma w tych opisach o 17, z kim on tam będzie walczył? Mam nadzieję, że zrobi jeszcze chociaż jedną fajną akcję. 

Opublikowano
Spoiler

Skoro Goku z Vegetą nie dają razem rady to pozostaje tylko UI albo fuzja. I wygląda na to, że Frieza będzie miał problemy z tym zającem.

czekam do marca i oglądam ciągiem te odcinki bo takie katowanie co tydzień po jednym odcinku to dla mnie masochism

Opublikowano (edytowane)

Gohan Blanco.

Poniżej oficjalny KANONICZNY Ranking mocy wg. latynoskich fanów DBZ (tak, oni robią filmik na yt z tymi postaciami).

09b.png

Nie wiem czy ktoś to postował, próbka mocy Shaggyego

Edytowane przez Kalel
Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał:

Ja tam bym chciał, żeby Gohan dostał jakąś dopałke, która nie bedzie ssj blue.

Chociaż też poza cell saga za nim nie przepadałem nigdy.

Gohan to skończony idiota,spoilery z ep 123