Frantik 2 566 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Prosto z Twittera kolejne spoilery na epy 124 i 125 Tu miały być obrazki, ale chyba nie da się wstawić bezpośrednio z tweeta. W każdym razie nie umiem. Tytuł 124 i opis 125 dają do myślenia, co stanie się z Gohanem Czyżby miał odpaść? Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Widac nie maja pomyslu na niego jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) No albo dostanie jakiś randomowy power-up, albo już w sumie nie ma tam czego szukać. Jest też opcja, że się wywalą z areny nawzajem z wiadomo kim. W sumie miałbym bekę, ale ból doopy dookoła świata byłby pewnie okrutny. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Frantik złagodzenie spoilerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) A może dalej walczy wiadomo z kim tylko solo? Kieprawo będzie jeśli to on go wyeliminuje bo jednak liczyłem na coś więcej. Frantik, tak napisałeś tego drugiego posta, że wszyscy wiedzą o kogo i o co chodzi bez czytania spoilerów Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Pacquiao 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Racja, poprawiłem. Może niewielu ludzi na forumku w tych godzinach i nikomu nie zdążyłem zepsuć zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Pamiętacie jak w Dragon Ball Heroes ostatnio ujawniono nowe karty z zawodnikami i jednej nie odkryto bo to miała być postać, która dopiero pojawi się w anime? Jeśli dobrze pamiętam, to nie chodziło ani o Anirazę ani o Keflę. Jeśli żaden z tych zawodników, to wydaje mi się, że możemy zobaczyć pod koniec jakąś nową fuzję w U7, bo jakoś innej opcji nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Japonce podaja, że Super kończy się w marcu. Trochę szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zamiast Super w ramówce będzie emitowane inne anime z okazji jego pięćdziesięciolecia. Mam nadzieję, że to tylko przerwa w emisji bo zamierzają się skupić na kinówce. Choć z drugiej strony aktor głosowy Kaito nie daje już rady aktorka głosowa Bulmy nie żyje, niech się spieszą Masako się świetnie trzyma ale to babeczka po 80tce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 No ten turniej to by było dziwne zakończenie. DB musi sie skończyć pokonaniem jakiegoś złego madafakera, a Jiren i koledzy sa w sumie postaciami pozytywnymi i takimi Avengersami swojego swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ale przecież jedno nie wyklucza drugiego. High Priest (czy jak mu tam) na bank ma coś za uszami, a że nic w przyrodzie nie ginie pewnie energię z unicestwionych światów przeleje na siebie i będzie napierdalanka Goku, Jiren i spółka vs jakiś-bliżej-nieokreślony-nowy-twór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Równie dobrze może nie mieć nic za uszami, a tylko my dorabiamy sobie teorie. Skończy się pewnie na tym, że U7 wygra, Frieza wróci do piekła lub Beerus go załatwi na dobre, a potem szybki time-skip do końcówki Zetki i turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nie ma co gdybać, zobaczymy co dadzą w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zeno by go szybko ogarnęli. Albo te dwa ich pionki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 A myślisz po co zbiera energię z unicestwionych światów? Bo tak podejrzewam, że podpiął się pod pomysł Goku i wdrożył plan przejęcia stołka Wszystktosiów. Stąd adnotacja na początku turnieju o likwidacji pokonanych światów. Coś jest na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) 5 godzin temu, Bigby napisał: Równie dobrze może nie mieć nic za uszami, a tylko my dorabiamy sobie teorie. Skończy się pewnie na tym, że U7 wygra, Frieza wróci do piekła lub Beerus go załatwi na dobre, a potem szybki time-skip do końcówki Zetki i turnieju. Mam nadzieje, ze zakonczenie zetki nie bedzie kanoniczne, bo serce mi peka jak przypominam sobie, ze songo zostawil rodzine i uciekl w nieznane z nieletnim, muskularnym murzynem aby go "trenowac". Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Juz zostalo raczej wymazane tym wszystkim co sie dzieje w super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Manga będzie publikowana dalej, a jeśli Toriyama miał jakiś tam swój koncept, to pewnie nie oznacza to koniec historii. Równie dobrze może być jakiś cliffhanger. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Screeny z odcinka 124 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 No to juz oficjalnie wiadomo za Marcu zakonczy się Dragon Ball Super i nie będzie kontynuowane. Dopiero w Grudniu pojawi sie kinowka. Ciekawi mnie jak zakonczy sie turniej. Czyżby Songo i Vegeta przegrali z Jiren i tym samym uniwersum Beerusa zostanie wymazane. Byla by petarda na caly świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Raczej nie spodziewaj się takich rewolucji. Nie tylko wszechświat 7 przetrwa ale też wskrzeszą pozostałe. Bo po co innego mieliby wykorzystać Shen Longa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Pozostałe 6-7 odcinków to raczej mało na jakąkolwiek podbudowę pod "głównego złego", a co dopiero rozprawę z nim. Na moje turniej po prostu w ten czy inny sposób się skończy, U7 wygrywa i przywraca wymazane wszechświaty @u55r Czy nie będzie kontynuowane to nie wiadomo. Nikt oficjalnie niczego w tej materii nie mówi. Możliwe, że powróci po premierze kinówki, czyli gdzieś w 2019, a możliwe że dostaniemy kolejną serię, już oficjalnie "post-Z". Rezygnowanie z anime zupełnie, gdy marka od dłuższego czasu jest znów na fali wznoszącej, byłoby IMHO dziwnym posunięciem. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Po kinówce pewnie zapowiedzią kontynuację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 A jednak moje przewidywania się sprawdziły. Gohan wyleciał, ale przynajmniej w dobrym stylu. Poza tym dużo w tym odcinku piu-piu i tadadada, ale chyba nie drażni mnie to na tyle, żeby spróbować oglądać z angielskim dubbingiem - tam podobno tłuką się bez artykułowania każdego ciosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Ja bym chętnie polskiego duba posłuchał Szast prast, (pipi) (pipi) (pipi) (pipi) Serio "j e b" jest na cenzurowanym Edytowane 21 Stycznia 2018 przez Figuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi