Opublikowano 17 stycznia 20187 l Prosto z Twittera kolejne spoilery na epy 124 i 125 Tu miały być obrazki, ale chyba nie da się wstawić bezpośrednio z tweeta. W każdym razie nie umiem. Tytuł 124 i opis 125 dają do myślenia, co stanie się z Gohanem Czyżby miał odpaść? Edytowane 17 stycznia 20187 l przez Frantik
Opublikowano 17 stycznia 20187 l No albo dostanie jakiś randomowy power-up, albo już w sumie nie ma tam czego szukać. Jest też opcja, że się wywalą z areny nawzajem z wiadomo kim. W sumie miałbym bekę, ale ból doopy dookoła świata byłby pewnie okrutny. Edytowane 17 stycznia 20187 l przez Frantik złagodzenie spoilerów
Opublikowano 17 stycznia 20187 l A może dalej walczy wiadomo z kim tylko solo? Kieprawo będzie jeśli to on go wyeliminuje bo jednak liczyłem na coś więcej. Frantik, tak napisałeś tego drugiego posta, że wszyscy wiedzą o kogo i o co chodzi bez czytania spoilerów Edytowane 17 stycznia 20187 l przez Pacquiao
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Racja, poprawiłem. Może niewielu ludzi na forumku w tych godzinach i nikomu nie zdążyłem zepsuć zabawy.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Pamiętacie jak w Dragon Ball Heroes ostatnio ujawniono nowe karty z zawodnikami i jednej nie odkryto bo to miała być postać, która dopiero pojawi się w anime? Jeśli dobrze pamiętam, to nie chodziło ani o Anirazę ani o Keflę. Jeśli żaden z tych zawodników, to wydaje mi się, że możemy zobaczyć pod koniec jakąś nową fuzję w U7, bo jakoś innej opcji nie widzę.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Zamiast Super w ramówce będzie emitowane inne anime z okazji jego pięćdziesięciolecia. Mam nadzieję, że to tylko przerwa w emisji bo zamierzają się skupić na kinówce. Choć z drugiej strony aktor głosowy Kaito nie daje już rady aktorka głosowa Bulmy nie żyje, niech się spieszą Masako się świetnie trzyma ale to babeczka po 80tce.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l No ten turniej to by było dziwne zakończenie. DB musi sie skończyć pokonaniem jakiegoś złego madafakera, a Jiren i koledzy sa w sumie postaciami pozytywnymi i takimi Avengersami swojego swiata.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Ale przecież jedno nie wyklucza drugiego. High Priest (czy jak mu tam) na bank ma coś za uszami, a że nic w przyrodzie nie ginie pewnie energię z unicestwionych światów przeleje na siebie i będzie napierdalanka Goku, Jiren i spółka vs jakiś-bliżej-nieokreślony-nowy-twór.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Równie dobrze może nie mieć nic za uszami, a tylko my dorabiamy sobie teorie. Skończy się pewnie na tym, że U7 wygra, Frieza wróci do piekła lub Beerus go załatwi na dobre, a potem szybki time-skip do końcówki Zetki i turnieju.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l A myślisz po co zbiera energię z unicestwionych światów? Bo tak podejrzewam, że podpiął się pod pomysł Goku i wdrożył plan przejęcia stołka Wszystktosiów. Stąd adnotacja na początku turnieju o likwidacji pokonanych światów. Coś jest na rzeczy.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l 5 godzin temu, Bigby napisał: Równie dobrze może nie mieć nic za uszami, a tylko my dorabiamy sobie teorie. Skończy się pewnie na tym, że U7 wygra, Frieza wróci do piekła lub Beerus go załatwi na dobre, a potem szybki time-skip do końcówki Zetki i turnieju. Mam nadzieje, ze zakonczenie zetki nie bedzie kanoniczne, bo serce mi peka jak przypominam sobie, ze songo zostawil rodzine i uciekl w nieznane z nieletnim, muskularnym murzynem aby go "trenowac". Edytowane 19 stycznia 20187 l przez Soban
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Manga będzie publikowana dalej, a jeśli Toriyama miał jakiś tam swój koncept, to pewnie nie oznacza to koniec historii. Równie dobrze może być jakiś cliffhanger.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l No to juz oficjalnie wiadomo za Marcu zakonczy się Dragon Ball Super i nie będzie kontynuowane. Dopiero w Grudniu pojawi sie kinowka. Ciekawi mnie jak zakonczy sie turniej. Czyżby Songo i Vegeta przegrali z Jiren i tym samym uniwersum Beerusa zostanie wymazane. Byla by petarda na caly świat.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l Raczej nie spodziewaj się takich rewolucji. Nie tylko wszechświat 7 przetrwa ale też wskrzeszą pozostałe. Bo po co innego mieliby wykorzystać Shen Longa?
Opublikowano 20 stycznia 20187 l Pozostałe 6-7 odcinków to raczej mało na jakąkolwiek podbudowę pod "głównego złego", a co dopiero rozprawę z nim. Na moje turniej po prostu w ten czy inny sposób się skończy, U7 wygrywa i przywraca wymazane wszechświaty @u55r Czy nie będzie kontynuowane to nie wiadomo. Nikt oficjalnie niczego w tej materii nie mówi. Możliwe, że powróci po premierze kinówki, czyli gdzieś w 2019, a możliwe że dostaniemy kolejną serię, już oficjalnie "post-Z". Rezygnowanie z anime zupełnie, gdy marka od dłuższego czasu jest znów na fali wznoszącej, byłoby IMHO dziwnym posunięciem. Edytowane 20 stycznia 20187 l przez Frantik
Opublikowano 21 stycznia 20187 l A jednak moje przewidywania się sprawdziły. Gohan wyleciał, ale przynajmniej w dobrym stylu. Poza tym dużo w tym odcinku piu-piu i tadadada, ale chyba nie drażni mnie to na tyle, żeby spróbować oglądać z angielskim dubbingiem - tam podobno tłuką się bez artykułowania każdego ciosu.
Opublikowano 21 stycznia 20187 l Ja bym chętnie polskiego duba posłuchał Szast prast, (pipi) (pipi) (pipi) (pipi) Serio "j e b" jest na cenzurowanym Edytowane 21 stycznia 20187 l przez Figuś