Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 568 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Mam nadzieję, że coś nowego. Fajnal flasz już dawno przestał być "fajnal". Wydaje mi się, że na samym turnieju był już z 5 razy, jeśli nie lepiej. :/

Opublikowano

Goku, koniec opyerdalania, włączaj tego User Interface'a.

Screeny wyglądają świetnie. Oby całość nie zawiodła. ; )

Opublikowano

Przez jakiś czas myślałem że może C17 ma ten sam mechanizm samozniszczenia co C16 i może popełni samozniszczenie zmiatając Toppo z areny, ale widząc Vegete w akcji z Toppo to coś mi się wydaje że po prostu zwyczajnie odpadnie. 

A na arenie nadal Goku, Vegeta, Jiren i Toppo czyli 2 vs 2 

:mog: i Frieeza leży gdzieś na szczątkach zniszczonej areny nie przytomny. Nasi górą :potter:

Opublikowano

Przypuszczam, że raczej w tym epizodzie odpadnie Toppo, potem w 127 C17, następnie Vegeta i czeka nas ostateczny pojedynek Goku vs Jiren, z Frieezą leżącym pod gruzami.

Opublikowano

w zapowiedzi nastepnego, vegeta znowu z rozwalona zbroja czyli bedzie vegito :D

odcinek zaskakujaco dobry 

Opublikowano

Vegeta leży, Songo leży, tylko C17 rzuca się aby ich osłonić. Pewnie wypadnie z Areny i będzie Fuzja goku i vegety przeciwko Jiren. I nagle znikąd pojawi się Frieza i będziemy mieć Cliffhanger  aż do następnego roku :whyyy:

Edytowane przez u55r

Opublikowano

@u55r

Do końca jeszcze 5 odcinków, więc turniej spokojnie się skończy. Jedyny cliffhanger to ewentualnie następny arc po przywróceniu wszystkich wszechświatów, będzie pokazana jedna scena z jakąś złowieszczą energią czy coś i tyle.

Opublikowano

No co tu się działo. Vegeta rzadko dostaje więcej akcji, ale jak już, to się zbiera szczękę z podłogi :obama:

Opublikowano

Vegeta pięknie dzisiaj się pokazał, świetne przypomnienie jego ataku z Buu, a i wcześniej bardzo fajnie powalczył. 

Nadal nie wiem jak pokonają Jirena, chyba UI nie wystarczy i będzie musiał się pojawić Vegetto. Ewentualnie wygrają tylko dlatego, że Jiren nie zdoła ich wywalić, ale to mi nie pasuje do DB. 

Opublikowano

Vegeta wreszcie cos pokazał, jego połowa odcinka kozacka.

Opublikowano

Vegetto Blue już był, a Goku UI bez koszulki jeszcze nie :P

Opublikowano

Fuzja Vegetto w Blue w arcu z Zamasu nie wytrzymała nawet 5 minut czasu dragonballowego, chyba? Jeśli będą się trzymać tej dziwnej zasady, to ciekaw jestem, ile ewentualnie wytrzyma połączenie UI Goku i Ultra\Royal Blue Vegety (niech już dadzą temu oficjalną nazwę, bo "royal blue" to brzmi jak jakiś serek. :facepalm:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Bez koszulki, z taką aurą - nie było jeszcze. :P

W Vegito wątpię, ale jak się pojawi to też spoko.

Opublikowano

4 minuty do końca, 5 wystarczy jeszcze na pokłony dla publicznosci.

To, że jest art bez koszulki, nie znaczy, że ma się pojawić w anime.

Opublikowano

no vegito najciekawsza postac jaka w dbs wystapila, bez dwoch zdan. ta postac jest tak napisana od zawsze, ze jest zayebista i kazda sekunda na ekranie jarango

ale pewnie goku dostanie power upa z dupy, ultra du per wech, super uszy wojownika albo cos,, cala publika zapoda krople potu na czole, puszcza w tle ten wokal "dam dam dam dam" i jiren zostanie pokonany. i tak jak mowi square, cliffhanger bedzie polegal na tym, ze grand priest po ozywieniu wszystkich wszechswiatow, powie coscie kurla zrobili i pokaza jakiegos beboka w cieniu, co ma super moc z jakiegos wczesniej unicestwionego wszechswiaata, wszyscy wrzuca krople potu na czolo, razem z aniolami, goku sie podnieci bo bedzie mogl sie dalej rozwijac i czesc, do nowego roku pol jutuba bedzie pisac ksiazki spiskowe na podstawie dwusekundowego materialu zapowiedzi nowej serii, a za rok w marcu dostaniemy po raz kolejny "dadadada".

Opublikowano

Po prostu przeciągną walkę aż skończy się czas i uniwersum Beerusa przetrwa bo na arenie U7 będzie miało więcej zawodników. Obstawiam 2 na 1 albo i 3 na 1. U11 zostanie wymazane, pewnie Vegeta dostanie kule i wskrzesi planetę Cabby. Albo na sam koniec Frieza coś zamiesza. 

Opublikowano

Klasyczny DBS (spoilery z odcinka 126) :

Pokaż ukrytą zawartość

No ale ważne, że był fan service. 

Opublikowano

Już było tłumaczone kiedyś, SSB zapewnia idealną kontrolę nad KI, więc nie dziwne, że zakończyło się inaczej niż podczas walki z Buu.

Opublikowano

Wiesz, wszystko można wytłumaczyć dwoma zdaniami rzuconymi przez Whisa na widowni, co nie znaczy, że ma to sens i jest konsekwentne. Istota tego "ataku" w DBZ była, jaka była, do tego można dodać zaangażowanie emocjonalne widza. Tutaj dostajemy 10 sekund "niepewności" i wybuch radości Kuririna, gdy okazuje się, że wszystko ok xd. Wiem, nie powinienem pewnych rzeczy wymagać od DB, ale to jest niskiego poziomu i na siłę nawiązywanie do klasyki. 

To tak jakby Genki Dama nie wymagała gromadzenia energii z zewnątrz, tylko Goku sam by sobie ją tworzył, bo przecież ma idealną kontrolę nad ki. W sumie pewnie by przeszło.