Opublikowano 23 lutego 20187 l Nie zdziwiłbym się, gdyby na końcu całe to "wymazywanie" okazało się tak naprawdę chwilowym teleportowaniem w jakąś próżnię, ot tak żeby podtrzymać hecę i napięcie na turnieju.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Jak dla mnie brzmi to jak typowy Toriyama. Żadnego zmęczenia materiału nie widzę po przeczytaniu tego wywiadu.
Opublikowano 23 lutego 20187 l O tym, że jest zmeczony i ma dosyć to już przy sadze na Namek twierdził
Opublikowano 25 lutego 20187 l Osobiście czekam na 28 lutego i premierę pierwszego tomu mangi, główną wadą anime Super jest zbyt duża liczba scenarzystów i brak konsultacji między nimi, przez to mamy takie kwiatki jak w odcinku 119, gdzie Piccolo zostaje wyeliminowany przez przeciwnika, bo go nie słyszał (Przypominam, ze Nameczanie mają wyczulony słuch), albo odcinek 126, gdzie mamy próbę pokonania Boga Destrukcji Toppo...rzucając w niego kamieniami Notabene odcinki 119 i 126 zostały napisane przez tego samego gościa, który jest nowicjuszem.
Opublikowano 25 lutego 20187 l 6 godzin temu, metalcoola napisał: Osobiście czekam na 28 lutego i premierę pierwszego tomu mangi, główną wadą anime Super jest zbyt duża liczba scenarzystów i brak konsultacji między nimi, przez to mamy takie kwiatki jak w odcinku 119, gdzie Piccolo zostaje wyeliminowany przez przeciwnika, bo go nie słyszał (Przypominam, ze Nameczanie mają wyczulony słuch), albo odcinek 126, gdzie mamy próbę pokonania Boga Destrukcji Toppo...rzucając w niego kamieniami Notabene odcinki 119 i 126 zostały napisane przez tego samego gościa, który jest nowicjuszem. Ja już się nie mogę doczekać, kiedy dorwę w swoje ręce pierwszy tom DBS, 3dni zostały także byle do środy
Opublikowano 27 lutego 20187 l Dostaliście już maila z informacją o wysyłce? U mnie nic nie ma póki co.
Opublikowano 28 lutego 20187 l 17 godzin temu, agst napisał: Dostaliście już maila z informacją o wysyłce? U mnie nic nie ma póki co. Maila nie dostałem, ale w zamówieniach na ich sklepie mam że wysłane
Opublikowano 28 lutego 20187 l Też mam info, że wysłane. Jestem ciekaw jak to będzie przy następnych tomach, bo status jest na całe zamówienie.
Opublikowano 28 lutego 20187 l Jak sie u nich zamawia jakas wieksza paczke i jest tam jakis preorder, to wysylaja go po premierze zwyklym listem.
Opublikowano 28 lutego 20187 l A to właśnie ciekawa sprawa z takimi sytuacjami. Niektóre sklepy nie pozwalają wrzucić do jednego zamówienia preordera razem z czymś już dostępnym. Tu z kolei widzę, że takie podejście.
Opublikowano 28 lutego 20187 l 4 godziny temu, Frantik napisał: A to właśnie ciekawa sprawa z takimi sytuacjami. Niektóre sklepy nie pozwalają wrzucić do jednego zamówienia preordera razem z czymś już dostępnym. Tu z kolei widzę, że takie podejście. U nich tak zamawiałem, to co dostępne wysyłali a preorder po premierze pocztą. Raczej nic się nie zmieniło, bo preordery nadał maja darmowa wysylke pocztowa.
Opublikowano 1 marca 20187 l O Cie (pipi), chyba młode pokolenie fanów DB sięgneło pierwszy raz po mange.