Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spoiler

Obejrzałem już chyba z trzydzieści razy raz te dwie minuty walki z ostatniego odcinka i ojezusie, jakie to jest dobre :obama:

Najlepszy fragment jak Frieza mówi Goku żeby go rzucił a potem sam leci w ich stronę przebłyskując w SSJ

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy moment to 

Spoiler

jak #17 wystrzelił te trzy pociski, a Goku i Freeza biegną obok nich, po chwili atakując Jirena.

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś che to na dzwonek to polecam aplikację "zedge" tam nie usuwają ;) problem tylko ze znalezieniem odpowiedniej wersji bo dużo coverów też tam jest

Szukajcie pod hasłem Ultra Battle, Ultra Instinct :cool:

Edytowane przez Figuś
Opublikowano
W dniu 29.03.2018 o 20:55, u55r napisał:

Obejrzałbym całą sagę Dragon Ball Super jeszcze raz ale tym razem z angielskim dubbingiem. Czy jest coś takiego? 

To powinno być zakazane.

• Plusik 2
Opublikowano

Właśnie nadrobiłem 33 rozdział mangi czyli początek turnieju i to co się tam dzieje to :obama: jak to manga, akcja zapierdala niemiłosiernie w porównaniu do anime.

Opublikowano
W dniu 30.03.2018 o 22:59, Square napisał:

Wersji papierowej aktualnie są trzy tomy, nie wiem ile to rozdziałów dokładnie, ale w pierwszym jest dziewięć rozdziałów.

Wiesz może na ile tomów jest przewidziany Super? Zastanawiam sie czy kupić wszystkie na raz (poczekawszy) czy już po jednym kupować.

Opublikowano

Jako, że teraz zaczął się Turniej Mocy, to pewnie skończy się na 5 tomach. A kontynuacja zapewne w 2018 po filmie kinowym, nie wiadomo co wymyślą.

Opublikowano

Widziałem na JPF że oni te tomy to wydają bardzo powoli. Nie ma mowy o powtórce tempa ze zwykłego DB. Chyba okazjonalnie będę kupował jak się będą ukazywać. Wszak trzeba mieć całą kolekcję.