Opublikowano 22 czerwca 20186 l Ile ja się w tamtych czasach naszukałem gry DBZ Legends...byłem kilka razy na giełdzie, i za każdym razem była to albo fałszywka, albo Final Bout Na szczęście któraś ze stron w końcu wrzuciła ISO w wakacje 2001. W tamtych czasach nawet crap się podobał, bo to Dragon Ball (Recenzja Ultimate Battle 22, Grabarz chyba dał 3 na 10, a w zakończeniu "Ale czy ktoś to w ogóle czyta? Wszyscy pobiegli do sklepów" Z UB 22 to w ogóle były niezłe jaja, gra ukazała się w 1995 w Japonii, a dopiero w 2001 wyszła w Europie, i w 2003 roku w USA)
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Z FB GT może nie była tak samo, ale gra stala się popularna dopiero jakies 4-6 lat po przemierze w 97r, wiec musieli dotloczyc kolejne partie. Edytowane 22 czerwca 20186 l przez SlimShady
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 3 minuty temu, mcp napisał: chciałem zapytać jaki powrót ale się boję ;/ https://www.cda.pl/video/25308805 Kinówka nr12 i 13 miała polski dubbing w kinach
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 3 minuty temu, mcp napisał: chciałem zapytać jaki powrót ale się boję ;/ W 2003 roku w kinach i na VHS/DVD wyszło DBZ Movie 12/13 z polskim dubbingiem, jako jeden film pod tytułem Fuzja Dubbing był nawet niezły, ale Borys Szyc jako Vegeta brzmiał dziwnie
Opublikowano 23 czerwca 20186 l dzięki za linki ale nie, dziękuję wystarczy, że się na amerykański nadziałem kilka razy
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Najbardziej wyczekiwany sequel od czasu Dragon Ball Super https://www.youtube.com/watch?v=IUN0lDk0CcA
Opublikowano 1 lipca 20186 l Pierwszy odcinek Super Dragon Ball Heroes już do obejrzenia. Niecałe 9 minut razem z openingiem, ale całkiem ładne to pod kątem wizualnym.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Hmm, do wieli kwestii się nie wyświetlają, też tak masz? Dobra walić to, później wleci odcinek z Grupy Mirai to się obejrzy.
Opublikowano 1 lipca 20186 l 7 minut temu, Square napisał: Hmm, do wieli kwestii się nie wyświetlają, też tak masz? Nawet w tytule jest że CC in progres tu są już wklejone napisy, edit koleś rushował z wstawieniem tego i je.bnął białą czcionkę której momentami nie widać Edytowane 1 lipca 20186 l przez Figuś
Opublikowano 1 lipca 20186 l Już obejrzałem, w sumie zrozumiałem większość Po tym pierwszym epizodzie to takie meh, ale zobaczymy dalej.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Może być, takie osłodzenie czasu oczekiwania na kinówkę i nową serię, no i część będzie zadowaolona bo czerwona małpa jest Edytowane 1 lipca 20186 l przez Figuś
Opublikowano 1 lipca 20186 l Ktoś mi wytłumaczy co to jest ten nowy dragon ball? To robi TOEI animation również i czy jest to spin off? Widzę, że bandai finansuje, ale loga TOEI nie widzę