Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W kolejnych odcinkach zobaczymy na pewno cuda takie, jak:

Golden Cooler, Vegito Blue Kaioken, Brolly'ego SSJ4 i chyba też Cella z jakimś power-upem kompletnie z doopy, choć tu nie jestem pewien

Generalnie jedzie to na tym samym motywie, co growe Xenoverse (alternatywne linie czasowe, mieszanie w nich ile wlezie i tym podobne (pipi)olo, więc mogą wrzucić absolutnie wszystko nie martwiąc się o logikę.

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

:obama: To już by był niezły rollercoaster @Square.

W sumie przerwałem mangę gdzieś po tym jak Brolly'ego wyebano za niesportowe zachowanie :yao:, a swój evil masta plan wcielał w życie chyba Kid Buu. Do anime wątpię by to się nadawało bo różnice w kilku wersjach/wszechświatach było niewielkie i pewnie przy równym tempie ludziki by się pogubili kto i skąd. Ale przecież też tak obstawialiśmy przed ogłoszeniem Battleroyalew DBS, że mogą wcielić w życie (w jakimś stopniu) właśnie tą fanowską mangę.

Samo DBH na razie średnio. Tak mało czasu antenowego, że z pupy wyskakują postacie. 

Opublikowano

No to trochę świetnych stron masz do nadrobienia :)

7 minut temu, Farmer napisał:

Samo DBH na razie średnio. Tak mało czasu antenowego, że z pupy wyskakują postacie.

No to nagłe pojawianie się wszystkich najbardziej się rzuca w oczy.

Opublikowano
20 godzin temu, Figuś napisał:

Pojawiły się preordery na kolejne tomy DBS

http://www.mangarden.pl/pl/c/Dragon-Ball-Super/761

Trochę sobie poczekamy. A skoro w 6-tym tomie będzie jeszcze saga Trunksa to pewnie dobiją z tą mangą do 10 lub 12 tomu. 

Może i lepiej. Zapomne jak bardzo dłużył mi się 5 sezon. W Mandze siekną go pewnie w 2/3 tomy i przynajmniej tempo będzie dobre.

Opublikowano

Tak, 37 i znowu sporo odbiega od anime. Strasznie nieregularnie te chaptery wrzucają na MS, raz nie było chyba przez kilkanaście tygodni żadnego rozdziału i za chwilę wrzucili ich kilka na raz. Najszybciej zawsze na youtube oglądałem nowe.

Opublikowano

Zaraz... To jest już kolejna kinówka, czy ta, której teaser był parę miesięcy temu?

Tak inaczej może się udać. Niech tylko sensowniej zarysują Broly'ego i będzie sztos.