Opublikowano 20 lipca 20186 l No właśnie o to chodzi, że od Battle of Gods każda kinówka wchodzi w kanon XD
Opublikowano 20 lipca 20186 l Ten film to akurat bezpośredni sequel ostatniej serii i sposób żeby wprowadzić Broly'ego do kanonu.
Opublikowano 20 lipca 20186 l 5 godzin temu, Frantik napisał: Po prostu zupełnie inny styl, średnio można to porównywać do poprzednich kinówek IMO Dokładnie. Ważne, że animacja wypada bardzo dobrze:
Opublikowano 20 lipca 20186 l Fajnie jeśli taki poziom będzie trzymał cały film, a nie kilka 5 sekundowych sekwencji. Jednak Brolly to taki dragonballowy Doomsday (zanim DC go spieprzyło) więc zawsze w serduszku.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Będzie trzymał poziom. Powinien. Pracują nad tym filmem chyba dłużej niż nad jakimkolwiek poprzednim, do tego same top dogi pokroju Takahashiego (który jest w tym przypadku Animation Supervisorem), Naokiego Tate, czy Ryo Onishi. Shida też jest na pokładzie. Jedyny minus póki co to ten fragment z CGI SSB Goku vs Broly. Reszta obłędna. Oby też fabularnie było ciekawie. Swoją drogą jak tak słucham tych okrzyków Broly'ego to aż mnie ciary przechodzą.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Nie żebym się czepiał, ale czytanie mangi na YT? Chapter 38 bardzo fajny, nie spodziewałem się. Końcówka jeszcze lepsza, więc teraz wyczekuje 39.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l normalnie czytam na mangastream ale dodają rozdziały z dużym opóźnieniem a na YT kiedyś raz kliknąłem to mi teraz podsuwa najnowsze chaptery. wyguglałem i na pierwszej stronie nigdzie nie ma więc przejrzałem na tubie
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Ja zwykle na magafreak, z tego co widzę, 38 był dodany 21 lipca http://www8.mangafreak.net/Read1_Dragon_Ball_Super_38
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Ruszyły preordery kolczyków i pierścienia Blacka na stronie Bandai. Choć w sumie innego zastosowania jak dla cosplayerów to nie widzę.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l @Figuś No tak, tylko typ po drodze (pipi)i też o paru innych ciekawych rzeczach. Np. streszcza wywiad z producentem kinówki z Brolim - Norihiro Hayashidą i jej reżyserem Tatsuyą Nagamine. Potencjalnie jakoś tam spoilerowy content.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Przecież wiadomo jak się skończy ta kinówka, Goku i Vegeta będą zbierać oklep, pod koniec zrobią fuzje i Gogeta wejdzie do kanonu
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l 14 minut temu, Square napisał: pod koniec zrobią fuzje i Gogeta wejdzie do kanonu najwyższy czas
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Inaczej tego nie widzę. Jakkolwiek uwielbiam Ultra Instynkt, nie chciałbym żeby właśnie to było rozwiązaniem konfliktu z Brollym. Gogeta byłby w sam raz.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Wprowadzają do kanonu dwóch największych kozaków jednocześnie - grubo Mam tylko nadzieję, że oni się trochę potłuką, a nie, że fuzja i one hit rainbow kill. Edytowane 6 sierpnia 20186 l przez Pacquiao