Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Jak jesteś ciekaw to sprawdź te kilka rozdziałów mangi, które się już ukazały, akcja się dzieje po filmie.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 571,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Takie pytanko : czy ktoś się orientuje gdzie dostane DBZ complete series na DVD? Amazony i inne sklepy nie posiadają już niestety, a chciałbym się zaopatrzyć w oryginalną kreskę DBZ, bo podobno wersja bluray została popsuta złymi kolorami.

Opublikowano
W dniu 1.05.2019 o 02:16, oFi napisał:

Takie pytanko : czy ktoś się orientuje gdzie dostane DBZ complete series na DVD? Amazony i inne sklepy nie posiadają już niestety, a chciałbym się zaopatrzyć w oryginalną kreskę DBZ, bo podobno wersja bluray została popsuta złymi kolorami.

Na allegro masz komplet DVD za 1200zł.

Opublikowano

Dzisiaj ukazał się najnowszy odcinek SDBH.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dwa dni temu wyszedł nowy rozdział mangi, ogólnie trochę przeciągany, ale jestem ciekaw jak pociągną wątek Moro.

A jeżeli ktoś jeszcze ogląda SDBH to wczoraj wleciał nowy odcinek. 

Opublikowano

Przestałem mange sledzic, nie podoba mi sie ten nowy arc.

Opublikowano

Jak dla mnie to wyglądają podobnie, ten shenron na drugim foto ładnie zrobiony niemniej niewiele mający wspólnego z odpowiednikiem w anime. Z drugiej strony bede miał podobnego, widać jak sie zaczyna na dole i wije wokół goku. Reszta Imo na poziomie Radka. 

Opublikowano

W 2019 :potter: też czekam z zamówieniem na dokładną date.

Opublikowano

Chyba trzeba mieć konto na Hamerykę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za kazdym razem jak widze nowy post, mam nadzieje na jakiegos fajnego newsa, ale nie, znowu to suche abridged

Opublikowano

DBA to najlepsza rzecz, jaka spotkała dragonballa od czasów oryginalnego DB. Bardziej czekam na Abridged filmu z Bojackiem niż powrót Super.

Opublikowano
W dniu 25.07.2019 o 08:09, Shen napisał:

Za kazdym razem jak widze nowy post, mam nadzieje na jakiegos fajnego newsa

Z newsów to napisałbym, że dzisiaj wyszedł najnowszy odcinek SDBH, ale chyba sobie daruję, bo słabizna straszna.

W sumie mogliby już coś oficjalnego o Superce powiedzieć.

• 2 tygodnie później...