Shen 10 167 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Jak jeszcze się okaże że Tenshinhan, który pod koniec zetki miałby najwyżej szansę z drugą formą Frizera, sprawi kłopot Goku i Gohanowi....No sorry, wiem ze nie ma sensu zbytnio przywiązywać wagi to cyferek, ale są granice, każdy świat ma stworzone reguły, i tych reguł powinno się trzymać a nie je zmieniać według własnego widzimisię.Ja mam nadzieje ze dostanie swoje 5 minut, w DB był dobry, w Zetce juz Nappa go roz(pipi)ił w drobny mak i potem juz tylko tutaj się wykazał a ma potencjał. Dobrze ze jest ten turniej i licze ze Krillin, Tien czy Piccolo nie padna na strzała juz na starcie. Odcinek bez szału, w kolejnym poza walka Goku z Gohanem chyba jakies inne sparingi sie szykuja. Edytowane 7 maja 2017 przez Shen Cytuj
Square 8 939 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Po zajawce wydawało się, że będzie lepiej. Za to następny może być ciekawy z tą walką 2vs2. Sam turniej zacznie się dopiero w 93 odcinku, więc jeszcze trochę poczekamy. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Czyli Boski Miszcz jest silniejszy od Tenshinhana? Ciekawe czy jest też silniejszy od Kuririna? Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Biorac pod uwage ze juz w DB był słabszy od nastloletniego Goku, to (pipi)a nie sądze. Tyle ze poziomy mocy dawno przestaly miec sens. Cytuj
Square 8 939 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Akurat pełnej mocy Pustelnika nigdy nie pokazali w serii. Jak walczył z Tenem na turnieju to się poddał nie pokazując wszystkiego. Ale ogólnie to Super pod względem poziomów jest upośledzony. Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 A kuźwa ep90,93 to juz totalny mindfuck, Gohan jednak będzie troszke słabszy od Goku ale po weekendzie trenowania z pipy stać sie prawie bogiem...grubo. Frezer wraca kolejny raz tym razem ma zastąpić na turnieju Buu który poszedł spać i nie obudzi sie przez dwa miesiące Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 W sumie, to mogłoby zadziałać, praktycznie wszyscy poprzedni główni wrogowie stawali się "dobrzy" bo Goku darował im życie, a potem pojawiał się potężniejszy wróg i trzeba było łączyć siły i walczyć, ten pan takiej okazji nie miał :) Cytuj
Square 8 939 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Widzę, że wczorajsze jeszcze plotki, dzisiaj stały się prawdą. Nic dobrego dla U7 z tego pewnie nie wyniknie. Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 To Frezarki nie u(pipi)ali w kinówce? Cytuj
Square 8 939 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Trafił ponownie do piekła, gdzie odbywa karę. Goku ma plan zagadać do Wróżki Jagi aby go wyciągnęła na 24h 1 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) i nagle frezarka będzie takim wspaniałym gościem, walczącym o ...co ? pokój dla wszechświata ?mam nadzieję, że to fejk, sensowna postać - póki jest zła, niech taka pozostanie Edytowane 9 maja 2017 przez II Noxx II Cytuj
Gość Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 A to musi być dobrym żeby brać udział w turnieju? Przecież jak przegrają to on też zniknie razem z piekłem. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 pewnie bedzie probowal co chwila kose w plecy komus zapodac I bedzie to komiczne Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Pewnie obiecają mu lepsze miejsce w piekle zamiast tego kokonu i już będzie skłonny wziąć udział w turnieju. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 (edytowane) Za(pipi)isty ep. Art i animacje niekiedy kulały, ale całościowo bardzo mi się podobało. Gohan dał ostry wycisk Goku. Edytowane 14 maja 2017 przez Bigby Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 Na tym screenie to walczy Gohan z Gohanem. Myslalem ze chociaz do komnaty czasu sie przejda, a tu chwila medytacji i po wszystkim. Ogolnie ciezko cos napisac, Gohan w Buu sadze był silniejszy od ssj3, tutaj walczył jak rowny z rownym z ssj2, ale po zmianie w niebieskiego Goku go zniszczył. Cytuj
sprite 1 806 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 Boże co za piękny odcinek. Zero gadania, 20 minut intensywnej siepy i CIARY przez całą walkę. Za to właśnie kocham DB I moment jak Goku złapał spadającego Gohana. Aż mi łezka spłynęła po policzku. Brawa! Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 Na tym screenie to walczy Gohan z Gohanem. Myslalem ze chociaz do komnaty czasu sie przejda, a tu chwila medytacji i po wszystkim. Ogolnie ciezko cos napisac, Gohan w Buu sadze był silniejszy od ssj3, tutaj walczył jak rowny z rownym z ssj2, ale po zmianie w niebieskiego Goku go zniszczył. Trzeba wziąć pod uwagę, że obecny SSJ2 Goku jest z pewnością znacznie silniejszy niż SSJ2 z czasów DBZ czy nawet SSJ3 z Buu sagi. Goku dopiero po załączeniu SSJB Kaiokena pokonał Gohana, chociaż przypuszczam, że samo Blue by wystarczyło gdyby trochę dłużej w tej formie powalczył. ;) Podobały mi się w tym odcinku również krótkie sceny z Vegetą i sam koniec walki - półprzytomny Gohan próbujący oddać jeszcze jeden cios. Piccolo zrobił z niego prawdziwego wojownika. Cytuj
darkos 4 365 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Trochę nudne ten odcinek 90. W zapowiedziach czyżby coś znowu stało się z Buu? Przetrenował? Czy może znów stał się Złym Buu? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Poszedl spac na 2 miesiace i zamiast niego do teamu dolaczy Frieza 1 Cytuj
Di 852 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 (edytowane) Zasnął na dwa miesiące i w turnieju zastąpi go Freeza. EDIT: Za wolno :(. Edytowane 15 maja 2017 przez Di 1 Cytuj
darkos 4 365 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Coo?? Nie no pojechali grubo tym razem. Pokazali pięknego dorosłego smukłego Fit Buu i narobili fanom DB smaku na akcje w jego wykonaniu w tym i mnie bo znudziły mnie już akcje Goku i Vegety więc liczyłem że Buu mnie trochę rozerwie a tu taka kaszana. Chociaż z drugiej strony taki fabularny Twist może być jeszcze lepszy niż Buu. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Ten cały Super Dragon Ball to chyba jakaś super kaszanka xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi