Opublikowano 29 maja 20177 l Bo te akcje w piekle to były fillery, dobrze mi świtało że tracą ciała po śmierci.
Opublikowano 29 maja 20177 l Sajanie z 6 uniwersum i te ciotowate przemiany :<energia na plecach, brakuje tylko "motylków w brzusku" urwaoczywiście już w internetach się biją, że Goten i Trunks też osiągnęli ssj b.łatwo, to prawda, jednak wyglądało to dużo lepiej niż np. przemiana Kalafiorki cała seria miewała gorsze i lepsze etapy, teraz jest całkiem ciekawie ale ta cukierkowość...
Opublikowano 29 maja 20177 l Haha, dokładnie - skup energię w górnej części pleców, a staniesz się SSJ! Żenada, nieziemski wysiłek Goku na Namek olany ciepłym moczem w 2 sekundy... kto to wymyślił?
Opublikowano 29 maja 20177 l No tylko, że Goten i Trunks osiągneli SSJ tak szybko bo starą wyje.bał już SSJ, a nie jak to było w przypadku Gohana jeszcze Goku nawet bez Kaiokena.
Opublikowano 30 maja 20177 l Przy okazji tego filmiku można sobie przypomnieć, jak ładnie olano cały wątek Kaio z czterech stron galaktyki. Chooj, galaktyka to za mało, zróbmy turniej 12 wszechświatów (i do 10 najsilniejszych wojowników zaliczmy Kuririna). Przecież Goku powiedział, że chodzi o unikatowe zdolności, a nie czystą siłę. To akurat dobrze przemyślane, bo inaczej pozostałe postacie byliby znowu przystawką do obiadu z Sayajinów. A patrząc na postacie z innych wszechświatów, to dobrze że stare postacie zostały - wyglądają w miarę normalnie, reszta to jakiś cyrk na kółkach z paroma wyjątkami typu Jiren czy Hit. W sumie Frieza jakoś średnio mi pasuje do tego turnieju, jego moce to albo skupione Ki, albo rozwalanie planety, acz ciekawi mnie jego pojedynek z changelingiem od uniwersum Champy ;)
Opublikowano 30 maja 20177 l Turbo maszynki do mięsa i super pokemony... taki w sumie jest dizanj większej części postaci pozostałych uniwersów. W mojej ocenie najlepsze co im wyszło do tej pory to Black Goku (no ok+ Zamasu), przypuszczam ze lepiej już nie będzie. W sumie to turniej Zeno - piszczącego pokemona nr 1, więc wszystko gra.. Edytowane 30 maja 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 30 maja 20177 l Niedawno zauważyłem, ze Black i Zamasu przypominają Liu Kanga i Raydena z MK: Deception: (Były) Starszy Bóg, wściekły na śmiertelników za ich lekkomyślność, wskrzesza i ubezwłasnowolnia najpotężniejszego wojownika żeby wymierzyć sprawiedliwość.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Sajanie z uni6 to taki sort, że bardziej pasuje do nich ajfon i kubek ze starbaksa, niż SSJ bąbelki na plecach = legendarny wojownik xd
Opublikowano 4 czerwca 20177 l No trochę kpina z tymi SSJ z U6 ale przecież to inny wszechświat, inne mogą być zasady tam panujące i inne metody osiągnięcia poziomu SSJ.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Walka Kale z Cabbą - praktycznie kalka z Movie 8. Biedny Cabba, poniżany przez wszystkich :) Goku na pewno dotrzyma słowa i wskrzesi Frizera po turnieju.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Sajanie z uni6 to taki sort, że bardziej pasuje do nich ajfon i kubek ze starbaksa, niż SSJ bąbelki na plecach = legendarny wojownik xd Gdzies byl rysunek z Zamasu i Goku Black/Rose i Zamasu sie pytal Blacka: Ty a gdzie Cie swedzialo jak zamieniales sie w rose? %-)
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Zastanawiałem się jaki będzie freeza po wyjściu z piekła no i dostałem odpowiedź. Freezer jest Za(pipi)isty. To po prostu Freeza i cały czas jest tak samo zadufanym imperatorem z tym swoim podłym lekceważącym tonem wobec innych. hehehe za(pipi)iście.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Piękne powitanie z Goku, ciekawe co zrobią z Friezą w trakcie turnieju, przewiduję kosę w plecy Vegety. Przemiana na końcu w formę Golden - moc.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Spoilery z następnych odcinków: Freeza dołączy oficjalnie do innego uniwersum przeciwko bohaterom, którzy zostaną w 9-tkę, ale rzekomo ma się pojawić niespodziewanie 10 uczestnik. Jakieś tam przecieki wskazują niestety na Yamchę, mimo wcześniejszych żartów, ale cicho liczę, że przywrócą Future Trunksa.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Ja tam nie wiem, czytałem o tym razem z opisem dzisiejszego i następnego odcinka, a te były trafne.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Po tym odcinku jeszcze bardziej żałuję że nigdy nie było konkretnie pokazane jak Goku i Vegeta zdobyli blue
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Nawiązanie do Maron (ex Krillina), wewnętrzny konflikt Vegety :D, trening Kamesennina, Piccolo i #17, interakcje Goku i Friezy, transformacja tego drugiego - kolejny świetny odcinek. Z zapowiedzi widać, że 95-ty też będzie świetny pod względem artu i animacji (szczególnie, że pracował przy nim Naoki Tate). Edytowane 11 czerwca 20177 l przez Bigby
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Kolejny sztos odcinek. A transformacja Friezy w goldena wyszła nawet bardziej efektownie niż w (pipi)owym Resurection of F. Jest hype na kolejny epizod. Obstawiam, że Krasnolud włączy się do imprezy, po czym Goku przywoła Zeno swoim magicznym przyciskiem i za karę cały 9. wszechświat zostanie wymazany. No i mam nadzieję, że z tą zdradą Friezy to rzeczywiście fejk, bo trochę słabo. :/ Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Frantik
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Co ty, Goku nie bedzie niebieskiego kurdupla przywolywac. Nie sadze ze ten god of destruction krasnal jest tak silny jak beerus, mysle ze frieza i goku dadza mu rade wyebac.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Frieza dołączy do Champy, za namową Frosta. 10 wojownikiem dla drużyny Goku będzie pierwotnie Yumcha, ale na czas wybudzi się Buu (prawdopodobnie) ;)
Opublikowano 14 czerwca 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=sCIvFSlLNv4&feature=youtu.be Edytowane 14 czerwca 20177 l przez Frantik
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Pany, po Z co bedzie lepszym rozwiazaniem, Battle of Gods i Ressurection 'F' a potem Super, czy olac filmy i od razu Super ogladac?