Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 571,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Wyraz twarzy Jirena jak Vegeta ładuje final flash przypomniał mi walkę z Cellem :yao:

2 tygodnie czekania :whyyy: ostatni raz taki hype na kolejny odcinek miałem za czasów zetki.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Za(pipi)iste

25552296_1950418091888721_52567873835560

Opublikowano

Dobry odcinek, czuje, że C17 bedzie kolejny do odstrzału.

Frieza vs Dyspo, to Gohan vs Toppo?

Opublikowano

Mówiłem że Vegeta będzie miał dobrą walke i powinien być silniejszy niz Goku bez UI? Teraz tylko przetrwać do 7  i 14 stycznia to będą super epy. Oby nie bawili sie w podział na ofensywny UI u Vegety i defensywny u Goku tylko niech doyebią pełnym UI  u Goku tak jak był planowane na początku.

Opublikowano
Spoiler

DSD03vwVoAAhzDf.jpg

Będzie się działo. :obama:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Wygląda na to, że Toppo też pokaże dużą moc, chciałbym, żeby jego przeciwnikiem był Frieza, który mógłby ładnie komentować te ataki "justice".

;)

Ciekawe, że nic nie ma w tych opisach o 17, z kim on tam będzie walczył? Mam nadzieję, że zrobi jeszcze chociaż jedną fajną akcję. 

Opublikowano
Spoiler

Skoro Goku z Vegetą nie dają razem rady to pozostaje tylko UI albo fuzja. I wygląda na to, że Frieza będzie miał problemy z tym zającem.

czekam do marca i oglądam ciągiem te odcinki bo takie katowanie co tydzień po jednym odcinku to dla mnie masochism

Opublikowano

Ja go lubię z czasów Cell sagi i jak uczęszczał do liceum. Wszystkie pozostałe wersje jakoś mi nie podchodzą.

Opublikowano

Bardzo ciekawi mnie to o Bogu Zniszczenia Toppo,   skoro on ma niby nim zostać to co w takim razje z Vermoudem ?

Opublikowano

Ja tam bym chciał, żeby Gohan dostał jakąś dopałke, która nie bedzie ssj blue.

Chociaż też poza cell saga za nim nie przepadałem nigdy.

Opublikowano

Gohan Blanco.

Poniżej oficjalny KANONICZNY Ranking mocy wg. latynoskich fanów DBZ (tak, oni robią filmik na yt z tymi postaciami).

09b.png

Nie wiem czy ktoś to postował, próbka mocy Shaggyego

Edytowane przez Kalel

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał:

Ja tam bym chciał, żeby Gohan dostał jakąś dopałke, która nie bedzie ssj blue.

Chociaż też poza cell saga za nim nie przepadałem nigdy.

Gohan to skończony idiota,spoilery z ep 123

Opublikowano

Ja jebie, nie było normalnego źródła do spoilerów tylko jakiś zjebany koleś? Teraz będę miał koszmary, dzięki @kudlaty88

@Kalel było, jak na razie najlepsza wersja UI :D

Opublikowano

Udostępniono parę screenów z odcinka 122

Uw2rsLm.jpg

KIY6G1B.jpg 

yeKZK7f.jpg        LUKYjtT.jpg

Opublikowano

Nadrabiam zaległości :mog: 25 odcinków, jeden za drugim. Ależ to się ogląda :banderas:bez spoilerów bez trailerów, bez zbędnego internetowego (pipi)enia i teorii spiskowych. 

20171119_085156.jpg

Opublikowano

Też oglądałem ostatnio ponownie wszystkie odcinki z Turnieju Mocy, ale czekać tyle tygodni by mi się nie chciało.