Opublikowano 24 grudnia 20177 l Wyraz twarzy Jirena jak Vegeta ładuje final flash przypomniał mi walkę z Cellem 2 tygodnie czekania ostatni raz taki hype na kolejny odcinek miałem za czasów zetki.
Opublikowano 24 grudnia 20177 l Dobry odcinek, czuje, że C17 bedzie kolejny do odstrzału. Frieza vs Dyspo, to Gohan vs Toppo?
Opublikowano 24 grudnia 20177 l Mówiłem że Vegeta będzie miał dobrą walke i powinien być silniejszy niz Goku bez UI? Teraz tylko przetrwać do 7 i 14 stycznia to będą super epy. Oby nie bawili sie w podział na ofensywny UI u Vegety i defensywny u Goku tylko niech doyebią pełnym UI u Goku tak jak był planowane na początku.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Wygląda na to, że Toppo też pokaże dużą moc, chciałbym, żeby jego przeciwnikiem był Frieza, który mógłby ładnie komentować te ataki "justice". Ciekawe, że nic nie ma w tych opisach o 17, z kim on tam będzie walczył? Mam nadzieję, że zrobi jeszcze chociaż jedną fajną akcję.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Spoiler Skoro Goku z Vegetą nie dają razem rady to pozostaje tylko UI albo fuzja. I wygląda na to, że Frieza będzie miał problemy z tym zającem. czekam do marca i oglądam ciągiem te odcinki bo takie katowanie co tydzień po jednym odcinku to dla mnie masochism
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Ja go lubię z czasów Cell sagi i jak uczęszczał do liceum. Wszystkie pozostałe wersje jakoś mi nie podchodzą.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Bardzo ciekawi mnie to o Bogu Zniszczenia Toppo, skoro on ma niby nim zostać to co w takim razje z Vermoudem ?
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Ja tam bym chciał, żeby Gohan dostał jakąś dopałke, która nie bedzie ssj blue. Chociaż też poza cell saga za nim nie przepadałem nigdy.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Gohan Blanco. Poniżej oficjalny KANONICZNY Ranking mocy wg. latynoskich fanów DBZ (tak, oni robią filmik na yt z tymi postaciami). Nie wiem czy ktoś to postował, próbka mocy Shaggyego Edytowane 28 grudnia 20177 l przez Kalel
Opublikowano 28 grudnia 20177 l 3 godziny temu, Shen napisał: Ja tam bym chciał, żeby Gohan dostał jakąś dopałke, która nie bedzie ssj blue. Chociaż też poza cell saga za nim nie przepadałem nigdy. Gohan to skończony idiota,spoilery z ep 123
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Ja jebie, nie było normalnego źródła do spoilerów tylko jakiś zjebany koleś? Teraz będę miał koszmary, dzięki @kudlaty88 @Kalel było, jak na razie najlepsza wersja UI
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Nadrabiam zaległości 25 odcinków, jeden za drugim. Ależ to się ogląda bez spoilerów bez trailerów, bez zbędnego internetowego (pipi)enia i teorii spiskowych.
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Też oglądałem ostatnio ponownie wszystkie odcinki z Turnieju Mocy, ale czekać tyle tygodni by mi się nie chciało.