Opublikowano 1 lipca 20186 l To taki spin off na podstawie automatowej gry. Masz tam cuda typu Gohan ssj4, dorosły Gotenks czy Bardock ssj3.
Opublikowano 2 lipca 20186 l wygląda jak animowany fan fiction, straszny pier.dolnik z tymi postaciami
Opublikowano 2 lipca 20186 l W kolejnych odcinkach zobaczymy na pewno cuda takie, jak: Golden Cooler, Vegito Blue Kaioken, Brolly'ego SSJ4 i chyba też Cella z jakimś power-upem kompletnie z doopy, choć tu nie jestem pewien Generalnie jedzie to na tym samym motywie, co growe Xenoverse (alternatywne linie czasowe, mieszanie w nich ile wlezie i tym podobne (pipi)olo, więc mogą wrzucić absolutnie wszystko nie martwiąc się o logikę. Edytowane 2 lipca 20186 l przez Frantik
Opublikowano 2 lipca 20186 l Na razie jedyny dobry DB z różnymi światami to DB Multiverse http://www.dragonball-multiverse.com/pl/chapters.html Anime na podstawie tego mogliby zrobić.
Opublikowano 2 lipca 20186 l To już by był niezły rollercoaster @Square. W sumie przerwałem mangę gdzieś po tym jak Brolly'ego wyebano za niesportowe zachowanie , a swój evil masta plan wcielał w życie chyba Kid Buu. Do anime wątpię by to się nadawało bo różnice w kilku wersjach/wszechświatach było niewielkie i pewnie przy równym tempie ludziki by się pogubili kto i skąd. Ale przecież też tak obstawialiśmy przed ogłoszeniem Battleroyalew DBS, że mogą wcielić w życie (w jakimś stopniu) właśnie tą fanowską mangę. Samo DBH na razie średnio. Tak mało czasu antenowego, że z pupy wyskakują postacie.
Opublikowano 2 lipca 20186 l No to trochę świetnych stron masz do nadrobienia 7 minut temu, Farmer napisał: Samo DBH na razie średnio. Tak mało czasu antenowego, że z pupy wyskakują postacie. No to nagłe pojawianie się wszystkich najbardziej się rzuca w oczy.
Opublikowano 2 lipca 20186 l Pojawiły się preordery na kolejne tomy DBS http://www.mangarden.pl/pl/c/Dragon-Ball-Super/761
Opublikowano 3 lipca 20186 l 20 godzin temu, Figuś napisał: Pojawiły się preordery na kolejne tomy DBS http://www.mangarden.pl/pl/c/Dragon-Ball-Super/761 Trochę sobie poczekamy. A skoro w 6-tym tomie będzie jeszcze saga Trunksa to pewnie dobiją z tą mangą do 10 lub 12 tomu. Może i lepiej. Zapomne jak bardzo dłużył mi się 5 sezon. W Mandze siekną go pewnie w 2/3 tomy i przynajmniej tempo będzie dobre.
Opublikowano 4 lipca 20186 l Tak to jest jak Tapatalk nie wyświetla playera z tytułem tylko link do jutuba
Opublikowano 5 lipca 20186 l Tak, 37 i znowu sporo odbiega od anime. Strasznie nieregularnie te chaptery wrzucają na MS, raz nie było chyba przez kilkanaście tygodni żadnego rozdziału i za chwilę wrzucili ich kilka na raz. Najszybciej zawsze na youtube oglądałem nowe.
Opublikowano 9 lipca 20186 l Aahahaha pisałem że będą powroty bohaterów z kinówek,Trunks jest, teraz Brolly,czekam na smoki z GT za dwa lata.
Opublikowano 9 lipca 20186 l Ej, smoki były fajnym pomysłem tylko ze (pipi)owo wykonanym. Zreszta, wiele postaci z filmów tak miało. Janemba, Bojack czy Garlic Jr.
Opublikowano 9 lipca 20186 l Niech tylko na nowo napiszą jego backstory i charakter. Powinno być ciekawie. edit: Edytowane 9 lipca 20186 l przez Bigby
Opublikowano 10 lipca 20186 l Zaraz... To jest już kolejna kinówka, czy ta, której teaser był parę miesięcy temu? Tak inaczej może się udać. Niech tylko sensowniej zarysują Broly'ego i będzie sztos.
Opublikowano 10 lipca 20186 l po tym pierwszym obrazku już myślałem, że głównym przeciwnikiem będzie yamcha