Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Frantik napisał:

Po prostu zupełnie inny styl, średnio można to porównywać do poprzednich kinówek IMO

Dokładnie. Ważne, że animacja wypada bardzo dobrze:

vZx7Uz9.gif

Opublikowano

Fajnie jeśli taki poziom będzie trzymał cały film, a nie kilka 5 sekundowych sekwencji. Jednak Brolly to taki dragonballowy Doomsday (zanim DC go spieprzyło) więc zawsze w serduszku.

• Plusik 1
Opublikowano

Będzie trzymał poziom. Powinien. Pracują nad tym filmem chyba dłużej niż nad jakimkolwiek poprzednim, do tego same top dogi pokroju Takahashiego (który jest w tym przypadku Animation Supervisorem), Naokiego Tate, czy Ryo Onishi. Shida też jest na pokładzie.

Jedyny minus póki co to ten fragment z CGI SSB Goku vs Broly. Reszta obłędna. Oby też fabularnie było ciekawie.

Swoją drogą jak tak słucham tych okrzyków Broly'ego to aż mnie ciary przechodzą. :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie żebym się czepiał, ale czytanie mangi na YT? Chapter 38 bardzo fajny, nie spodziewałem się. Końcówka jeszcze lepsza, więc teraz wyczekuje 39.

Opublikowano

normalnie czytam na mangastream ale dodają rozdziały z dużym opóźnieniem a na YT kiedyś raz kliknąłem to mi teraz podsuwa najnowsze chaptery. wyguglałem i na pierwszej stronie nigdzie nie ma więc przejrzałem na tubie :dunno:

Opublikowano

@Figuś No tak, tylko typ po drodze (pipi)i też o paru innych ciekawych rzeczach. :lapka: Np. streszcza wywiad z producentem kinówki z Brolim - Norihiro Hayashidą i jej reżyserem Tatsuyą Nagamine.

Potencjalnie jakoś tam spoilerowy content.

Opublikowano

Inaczej tego nie widzę. Jakkolwiek uwielbiam Ultra Instynkt, nie chciałbym żeby właśnie to było rozwiązaniem konfliktu z Brollym.

Gogeta byłby w sam raz.

Opublikowano (edytowane)

Wprowadzają do kanonu dwóch największych kozaków jednocześnie - grubo :D

Mam tylko nadzieję, że oni się trochę potłuką, a nie, że fuzja i one hit rainbow kill.

Edytowane przez Pacquiao