Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 571,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Skoro dzisiaj była premiera, a ostatni wpis w temacie jest z poniedziałku to jak myślisz? :P

Opublikowano

Nie wiem, każdy kolejny odcinek tego Heroes wydaje mi się coraz głupszy, a w kolejnym to już w ogóle szykuje się jeszcze dziwniejsza akcja, ale zobaczymy.

Nadrobiłem też rozdział 39 i 40 mangi, akcja tam cały czas zapieprza, nie brakuje głupich motywów (Dyspo :dynia:) i już coraz bliżej końca. Obstawiam, że skończy się na 42 rozdziałach.

Opublikowano

Heroes głupie? Po odcinku gdzie Cooler zmienia się w Golden bo może nikt nie powinien mieć wątpliwości.

A tak nawiasem mówiąc po 3 latach wrzucono kontynuację DBZ: Light of Hope. Pamiętacie tą fanowską wersję teasera z Future Trunksem, Gohanem i androidami? Dopracowali walki i zmienili Gohana na lepszego i to nie tylko dlatego, że Azjata tak jak się należy.

Chociaż poziom aktorski to dalej wczesny Klan czy inna Plebania :reggie:

Opublikowano

ja rozumiem, że macie ciśnienie w oczekiwaniu na nowy film/kontynuację supera ale żeby oglądać te bzdury :reggie:

Opublikowano

No ja właśnie czekam, bo dzisiaj chyba już nie przyjdzie. To żeś mnie teraz zaciekawił, czyżby Beerus?

Opublikowano

jak coś to jest też nowy rozdział mangi, jak zwykle mocno odbiega od anime

Opublikowano

Ta scena jak Goku odlatuje w kapsule :(

Opublikowano

To Raditz :lapka:

Goku był niemowlakiem jak go wsadzili w kapsułę :)

Opublikowano

Na początku narzekałem na stylówe, ale teraz jak się zastanowić to nawet fajne, takie troche w stylu starych anime jak Daimos.

Opublikowano

Hmm, ta kinówka wydaje się być coraz bardziej apetyczna :cool2: Podniosło mi hype o jeden punkt podniecenia. 

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał:

Na początku narzekałem na stylówe, ale teraz jak się zastanowić to nawet fajne, takie troche w stylu starych anime jak Daimos.

Na początku też średnio mi podchodził ten styl, ale po kilkukrotnym obejrzeniu zwiastuna bardzo mi się spodobało. Ciekawe kiedy będzie dostępne do obejrzenia u nas.

Opublikowano

Pewnie jak ze wszystkimi japońskimi tworami po wydaniu na dvd/blu-ray poza Japonią, czyli gdzieś tak pół roku po premierze kinowej.

Opublikowano

Oby przed kontynuacją Superki w takim razie.

Opublikowano

W kinach bedzie tez poza Japonia, u nas to sie nie spodziewam, ale kto wie.

Opublikowano

Trailer z polskimi napisami.

Opublikowano
19 godzin temu, Frantik napisał:

To Raditz :lapka:

Goku był niemowlakiem jak go wsadzili w kapsułę :)

Dragon Ball Minus zmieniło historie, niestety robiąc z Goku/Kakarotto Supermana :(

Znalezione obrazy dla zapytania BALL MINUS KAKAROTTO