Opublikowano 27 września 20186 l Skoro dzisiaj była premiera, a ostatni wpis w temacie jest z poniedziałku to jak myślisz?
Opublikowano 27 września 20186 l Nie wiem, każdy kolejny odcinek tego Heroes wydaje mi się coraz głupszy, a w kolejnym to już w ogóle szykuje się jeszcze dziwniejsza akcja, ale zobaczymy. Nadrobiłem też rozdział 39 i 40 mangi, akcja tam cały czas zapieprza, nie brakuje głupich motywów (Dyspo ) i już coraz bliżej końca. Obstawiam, że skończy się na 42 rozdziałach.
Opublikowano 27 września 20186 l Heroes głupie? Po odcinku gdzie Cooler zmienia się w Golden bo może nikt nie powinien mieć wątpliwości. A tak nawiasem mówiąc po 3 latach wrzucono kontynuację DBZ: Light of Hope. Pamiętacie tą fanowską wersję teasera z Future Trunksem, Gohanem i androidami? Dopracowali walki i zmienili Gohana na lepszego i to nie tylko dlatego, że Azjata tak jak się należy. Chociaż poziom aktorski to dalej wczesny Klan czy inna Plebania
Opublikowano 27 września 20186 l ja rozumiem, że macie ciśnienie w oczekiwaniu na nowy film/kontynuację supera ale żeby oglądać te bzdury
Opublikowano 1 października 20186 l Wracam po tyrce do domciu i w skrzyneczce trzeci tomik mangi @Squareowi będzie się wkładka podobać
Opublikowano 1 października 20186 l No ja właśnie czekam, bo dzisiaj chyba już nie przyjdzie. To żeś mnie teraz zaciekawił, czyżby Beerus?
Opublikowano 1 października 20186 l jak coś to jest też nowy rozdział mangi, jak zwykle mocno odbiega od anime
Opublikowano 4 października 20186 l Na początku narzekałem na stylówe, ale teraz jak się zastanowić to nawet fajne, takie troche w stylu starych anime jak Daimos.
Opublikowano 4 października 20186 l Hmm, ta kinówka wydaje się być coraz bardziej apetyczna Podniosło mi hype o jeden punkt podniecenia.
Opublikowano 4 października 20186 l Godzinę temu, SlimShady napisał: Na początku narzekałem na stylówe, ale teraz jak się zastanowić to nawet fajne, takie troche w stylu starych anime jak Daimos. Na początku też średnio mi podchodził ten styl, ale po kilkukrotnym obejrzeniu zwiastuna bardzo mi się spodobało. Ciekawe kiedy będzie dostępne do obejrzenia u nas.
Opublikowano 4 października 20186 l Pewnie jak ze wszystkimi japońskimi tworami po wydaniu na dvd/blu-ray poza Japonią, czyli gdzieś tak pół roku po premierze kinowej.
Opublikowano 4 października 20186 l W kinach bedzie tez poza Japonia, u nas to sie nie spodziewam, ale kto wie.
Opublikowano 5 października 20186 l 19 godzin temu, Frantik napisał: To Raditz Goku był niemowlakiem jak go wsadzili w kapsułę Dragon Ball Minus zmieniło historie, niestety robiąc z Goku/Kakarotto Supermana