Opublikowano 12 lutego 20205 l W tym ep który wrzuciłem wyżej podoba mi się konflikt Tenshinhana i Vegety.
Opublikowano 12 lutego 20205 l Abridged znalazłem przypadkiem i prawda jest taka, że nie tylko "odnowił" on moje dawne zainteresowanie DB, to jeszcze rozbawił i wciągnął na tyle, że oglądałem odcinek za odcinkiem oczekując kolejnych. Pierwszy odcinek wypada średnio i zalatuje amatorszczyzną, ale potem naprawdę robi się ciekawie, zabawnie, a w wielu przypadkach i nawet lepiej niż w oryginale. Dla mnie to po prostu świetna komedia i swego rodzaju retelling DB. 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Relacja Bulmy i Trunksa w Abridged jest mistrzowska Czuć NAPIĘCIE Edytowane 12 lutego 20205 l przez Suavek
Opublikowano 20 lutego 20205 l Jak w końcu zapowiedzą to zapewne tak, saga Moro dzieje się bezpośrednio po Turnieju Mocy i filmie z Brolim.
Opublikowano 15 marca 20205 l Ja sobie zapuszczam wybrane sceny co jakiś czas. Ostatnio to najczęściej Vegeta vs Broly z ostatniej kinówki, chyba najlepsza scena z całego filmu.
Opublikowano 21 kwietnia 20205 l Myślałem, że szybciej zobaczymy Spoiler Vegete, a tu wychodzi na to, że jeszcze jeden rozdział dla Goku, a dopiero potem Vegeta w pierwszej formie UI.
Opublikowano 21 kwietnia 20205 l A tak z tyłka Z Blue już raczej się nic nie wyciśnie. No chyba, ze będzie powtórka z ToP w anime.
Opublikowano 21 kwietnia 20205 l Jakieś ploty po necie kraza, że ma dostać coś całkiem nowego po treningu u wiadomo kogo. Fajnie by było, bo to ciągłe gonienie Goku jest już nudne.
Opublikowano 20 maja 20204 l Nie wiem, ale za 4h powinno być tutaj https://mangaplus.shueisha.co.jp/titles/100012
Opublikowano 20 maja 20204 l No było o 17 zgodnie z rozpiską teraz czekać kolejny miesiąc, aż się przypomina czekanie na ukazanie kolejnego tomu mangi te 20 lat temu.
Opublikowano 20 maja 20204 l Albo powrotu z dwutygodniowych wakacji na których nie było dostępu do RTL7, a dobry kumpel ci nagrywał na VHSie i cały dzień nadrabiałeś żeby być na bieżąco