Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 571,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano
32 minuty temu, Shen napisał:

I co z tymi newsami? dzis Goku day

A większość była na temat DBS Heroes :/

Opublikowano

W sumie dziwne, że nic nie robią. Moro arc skończony. Jakoś słaba oglądalność była supera czy jak?

Ale ostatnio jakieś dziwne ruchy w popularnych seriach bo jojo też ma dużą przerwę, a to było chyba topowe anime jak wychodziło i zasadniczo party 6 i 7 są skończone i czekają tylko na animca.

Opublikowano

Na razie ciągną z tymi promocyjnymi 10min odcinkami DBS Heroes od 2018. Zaraz będzie cztery lata, ale podejrzewam że jak już zacznie się promowanie nowego filmu to dostaniemy więcej informacji co z Superką

Opublikowano

Bardzo fajny, dawno nie było dobrej walki. Tylko oby nie skończyła się za szybko.

Opublikowano

Obiecałem sobie że zrobię przerwę od mangi. Ale wczoraj tylko chciałem ściągnąć ten zeszyt i wrzucić sobie na tablet, przejrzałem kilka pierwszych stron a skończyło na przeczytaniu całego zeszytu w kilka minut. 

Jaki ten arc jest z a j e b i s t y :obama:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że ten sam styl co w filmie z Brolim.

Opublikowano

:Coolface: Jestem miękka pałka, obiecywałem sobie zrobić przerwę i przeczytać kilka zeszytów pod rząd. Ale ten arc jest tak fajny że nie wytrzymuję. :/ 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, jestem ciekaw co to będzie.

I oby było w stylu co film z Brolim.