Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, Shen napisał:

Oglądaj pirackie kopie > narzekaj, że nie ma anime w kinach:)

Ale, że niby jaki to ma wpływ? U nas po prostu tego nie wydają, więc albo nie oglądasz w ogóle, albo korzystasz z wersji zagranicznych. Nie wiem, jak jakieś jebane 20 lat temu jak u nas filmy w kinach wchodziły miesiące po oficjalnej premierze. Ten sam cyrk teraz z Super Hero tylko na świat, no kto to widział.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 566,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano
W dniu 14.07.2022 o 17:13, Square napisał:

Ale, że niby jaki to ma wpływ? U nas po prostu tego nie wydają, więc albo nie oglądasz w ogóle, albo korzystasz z wersji zagranicznych. Nie wiem, jak jakieś jebane 20 lat temu jak u nas filmy w kinach wchodziły miesiące po oficjalnej premierze. Ten sam cyrk teraz z Super Hero tylko na świat, no kto to widział.

Masz i nie płacz

Przechwytywanie.JPG.51f630d9a1638fa49ed180f12dc79120.JPG

Opublikowano

Mówiłem, że po sukcesie jujutsu mozemy sie spodziewac db:dunno:

Opublikowano

ciekawe czy to ex dla multikina czy będzie też w innych sieciówkach i niezależnych kinach jak u mnie na wiosce

jak było z tym jujutsu?

Opublikowano

Jujutsu było na początku w multikinie tylko ale potem helios podłapał. Zaczynali od jednego seansu jednego dnia, potem musieli dokladac po kilka dziennie i zamiast jednego dnia, film był wyswietlany kilka.

Po tym ile wyrosło wydawnictw mangowych na polskim rynku przez ostatnie lata, widac, ze jest zapotrzebowanie na chinskie bajki. Mysle, ze to dopiero początek, bo chcialbym jeden nadchodzacy hit zobaczyc na wielkim ekranie.

Opublikowano
40 minut temu, Shen napisał:

Masz i nie płacz

Zaskoczyli mocno muszę przyznać. Teraz ciekawe czy będą napisy czy tylko dubbing.

Opublikowano

Wątpie, że ktoś się bedzie bawił w dub. Jujutsu tez miało tylko napisy.

Opublikowano

Tak jak czytam to napisy gwarantowane, a dubbingu może nie być, więc bardzo dobrze.

Opublikowano

No ale hype jest, juz trzech ziomeczkow namowilem na premiere. Pewnie bedzie jeszcze ciezej dostac bilety juz na jujutsu. Tam bralem na ostatnia chwile to same pizdowate miejsca.

Opublikowano

dzięki, coś mi się ubzdurało, że 19 wlatuje

Opublikowano

Oby był japoński dubbing, z polskimi napisami, bo angielskiego nie mogę zdzierżyć.

Opublikowano

Multikino mnie ostatnio wkurwiło z podniesieniem cen, ale i tak się pójdzie.

Opublikowano

Widać światełko na końcu tunelu w postaci końca tej nudnej sagi, przynajmniej taką mam nadzieję.

Opublikowano

A mi nawet się spodobała, szkoda że nie było konfrontacji Granolah z Friezą :nvmnd:bo na to mocno liczyłem ale oczywiście zamiast pociągnąć ten pomysł to poszli inną drogą. 

Opublikowano

Ona by była spoko gdyby nie stała w miejscu od chyba 7 rozdziałów.