Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem, że to jakaś konkretna fanowska manga do poczytania, coś jak Dragon Ball Multiverse.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 571,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Gość dobrze gada i ogólnie ma ciekawe filmiki, bez clickbaitów i pierdolenia o poziomach mocy.

(Part 4 niedostępne :()

DB >>> DBZ

Opublikowano

I walki były pomysłowe: oblanie niewidzialnego typa krwią z nosa, kuririn ogarniajacy, ze nie ma nosa w trakcie walki ze śmierdzielem czy goku wlewający wrzątek z czajnika do rurki ninjy skrytego pod woda xd

Potem to juz tylko kto na kogo glosniej krzyczy 

Opublikowano

Przez te filmy i nostalgię zamówiłem sobie spontanicznie 8 wydanych u nas tomów mangi DB w kolorze... :/

Saga DB do końca historii Picolo to łącznie 12 tomów, z tego co czytam, i pewnie na tym poprzestanę. Do DBZ aż takiego sentymentu nie mam, więc całości zbierać raczej nie będę. Już wolę DBZA obejrzeć powtórnie.

Zabawne. Kiedyś swoją całą mangę sprzedałem, a teraz po kilkunastu latach wracam do tej 'bajeczki'. Szkoda, że tylko miękka okładka dostępna.

Ale naprawdę, oryginalny DB to fajna, sympatyczna, efektowna i niekiedy poruszająca historyjka z charyzmatycznymi postaciami. DBZ to już wspomniane krzyki i ładowanie mocy. Ma swoje momenty, ale dla mnie to jak dwie różne produkcje, czy też gatunki.

Opublikowano

Jak Bóg przykazał mam oryginalne wydanie :lapka:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najwyższa pora. Ciekawe tylko czy powielą to co było w mandze, czy całkowicie osobna ścieżka.

Opublikowano

Materiał o DB, który wrzucałem kilka postów wyżej kompletny i w jednym filmie:

Opublikowano

Tamte odcinki oglądałem zawsze w niedziele rano w łóżeczku z laptopem. :banderas:Tamte czasy już nie wrócą. :notbad:

Opublikowano

czyli jest szansa że biorą na poważnie anime i nie będzie z animacją tak jak na początku DBS

Opublikowano

Kreska w Brolim była superowa, wiec bardzo dobra informacja.

Opublikowano
W dniu 19.10.2022 o 19:47, Figuś napisał:

podobno legitny "insaider"

ofi konto anime

jutro coś mają ogłosić

Opublikowano

Chińczyki z aliexpress fajne pomysły maja, Vegeta kusi

Przechwytywanie.JPG.d6afa056640a2208de2ae059fa5889c7.JPG

Opublikowano

fajne, tylko goku na tym real-foto z serwisu już trochę inaczej wygląda

Opublikowano

Nikt przy zdrowych zmysłach nie powinien zamawiać jakichkolwiek figurek z chin... Wiadomo, że nijak to się będzie miało do zdjęć.

Opublikowano
51 minut temu, Suavek napisał:

Nikt przy zdrowych zmysłach nie powinien zamawiać jakichkolwiek figurek z chin... Wiadomo, że nijak to się będzie miało do zdjęć.

Ziomek dziś mi wysłał foto, 200zł za aliexpress, półmetrówa figurka, jak na mój gust zajebiste wykonanie w tej cenie. Do tego wymienne głowy

Przechwytywanie.thumb.JPG.e6181dd024f7e7052a60f2a48265357f.JPG

Opublikowano
2 godziny temu, Suavek napisał:

Pod aukcjami masz dużo zdjęć ludzi, którzy to kupili, jak za takie pieniądze, to wygląda dobrze.

Opublikowano

Trochę podejrzane, ale ok, wygląda dobrze. Tj. ta powyższa, bo te inspirowane chinami mnie mimo wszystko nie przekonują.

Ale ja tylko best waifu 18 bym przyjął. Mięśniaków na półce nie chce. ;)

Przy okazji: