Kazuo 134 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Nigdy nie potrafiłem przekonać się do amerykańskiego dubbingu w jakimkolwiek anime, ten z Twojego linka też mnie nie przekonuje. Hamburgery brzmią po prostu sztucznie i nie potrafią wydobyć ze swoich głosów takich pokładów emocji co japończycy (nie mówię tutaj o profesjonalnych voice-actorach użyczających swoich głosów do hollywodzkich filmów animowanych lub gier wideo), co w większości przyapdków kończy się failem. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 No co wy, Eric Legrand to najlepszy Vegeta z dubbingowanych http://www.youtube.com/watch?v=U0EygE1ioJg Popatrzcie się jak w 1:00 się wczuwa Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA o CZIZES CH. CHRIST ALE WYKOP ROKU O_O mega filmik żeś wygrzebał. łoł własnie otym wcześniej pisałem Francuski Vegeta rządzi we wszechświecie. (pipi) szacunek za ten filmik. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 października 2009 Autor Opublikowano 27 października 2009 Istnieją jeszcze takie inne filmiki? Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Manga > anime Szczegolnie polskie wydanie ktore posiadam, jpf sie postarał przy tlumaczeniu. a moja ulubiona postać to najsilniejszy człowiek w dragon ball Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Posiada 6 fajnych kropek na czole, ale do pana świniaka to on niestety nie ma startu. A najlepszą postacią (co prawda zfuzjowaną) i jednocześnie największą potęgą DBZ i tak był był ten gość: Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 października 2009 Autor Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Nigdy tych fuzji nie widziałem, nie mogę się doczekać, aż zobaczę je w anime . Szkoda, że manga tak bardzo się różni od anime. Manga jest bardziej jajcarska, zwięzła i doroślejsza, kiedy anime jest poprzetykane głupiki uzupełniaczami, denną muzyką i wstawkami dla małych dzieci (I TA CENZURA). Ciężko się to ogląda, ale nikt nie jest w stanie zepsuć tej kreski i fabuły . Kuririn był najsilniejszym człowiek bodajże, Son Goku i Vegeta nie byli ludźmi. Edytowane 28 października 2009 przez raven_raven Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Heh, pamiętam jak mi sie z 2 lata temu nudziło, to zrobiłem se tłumaczenie ze słuchu, pierwszego odcinka DBZ po angielsku xD Najsilniejszym człekiem nie jest Tenshin przypadkiem ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 On myslal o Herculesie To jest swiniak dopiero ;D I pytanie jak liczyc np Gohana i Trunksa? Ni to ludzie, nie saijanie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 października 2009 Autor Opublikowano 28 października 2009 Nie wiem właśnie, nie widziałem tego w anime i nie wiem do końca, czy to człowiek. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Gohan i Trunks to hybrydy takie, Poł Sayian pół Człowiek. dobra za często sie tu udzielam, jeszcze sie wkręce w to znowu xD Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Najsilniejszym człekiem nie jest Tenshin przypadkiem ? Znalezione na szybko, wg. list power levels do znalezienia przez google Krillin w DBGT doszedł do 3 mln. jednostek mocy, Tenshin w sadze z Komórczakiem do 500k.. Tenshin w DBGT czymś dodatkowym się jeszcze wykazał? Edytowane 28 października 2009 przez t3xz Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) W GT to chyba ogolnie nawet sie jakos nie pokazal. Zreszta nie ma co brac GT pod uwage, bo to G nie kontynuacja. Seru Games Tenshinhan: 100 000 Kuririn: 100 000 Pozniej nie ma ich razem w walce. E: I ogolnie w ktoryms odcinku/chapterze Goku sam powiedzial, ze 'Łysa Pała' jest najsilniejsza na swiecie z ludzi. Edytowane 28 października 2009 przez Owiec Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 października 2009 Autor Opublikowano 28 października 2009 A więc Tenshin jest najsilniejszy . Gohan i Trunks to mieszańcy, nie są to ani ludzie ani Saiyaninie, ale to właśnie dzięki temu są tacy potężni (przynajmniej na początku DBZ Gohan jest silniejszy od Goku, nie wiem jak dalej). Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Chodzilo mi o tego lysolca z kropkami xD Jak mozna calego DB nie widziec? Wstyd. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 października 2009 Autor Opublikowano 28 października 2009 Łysy z kropkami to Kuririn/Krilan. Nie widziałem całego DB (na przykład nie mam zielonego pojęcia o Armii Czerwonej Wstęgi O_O), można to zrobić kiedy starzy Ci zabraniają oglądać "te głupie bajki" ;(. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Wiem jak sie nazywa. 'Pare' razy to widzialem i czytalem A RR jest w DB zwyklym. Łapaj: http://www.watch-dragonball.com/ Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Można. Pół roku temu jakoś odświeżyłem sobie Zetkę w oczekiwaniu na Kai. Zajęło mi to... pół roku Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 panie i panowie jesteście w błędzie. najpotężniejszym człowiekiem jest ten oto osobnik, reinkarnacja Buu czyli uuB kiedy dochodzi do walki pomiędzy nim s Songo to Krilan jest już wąsatym dziadem. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Ciezko go zaliczyc do ludzi. Jakby nie bylo to reinkarnacja (juz pomijam fakt, jakim cudem to sie stalo), a nie od poczatku czlowiek. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Buu zginął i narodził się ponownie jako człowiek - człowiek, nie kosmiczny mutant, android czy jakiś miks. Dla mnie ok, można go uznać za najsilniejszą postać ludzką w DBZ. juz pomijam fakt, jakim cudem to sie stalo Ty mnie nie rozpieprzaj, ok? Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Ale swoja sile zawdziecza tylko i wylacznie temu kim byl wczesniej (kosmita). A Kuririn musial ciezko trenowac do takiej ki, on bardziej zasluguje na to miano Edytowane 29 października 2009 przez Siwy_ Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Ale swoja sile zawdziecza tylko i wylacznie temu kim byl wczesniej (kosmita). A Kuririn musial ciezko trenowac do takiej ki, on bardziej zasluguje na to miano Life is brutal. Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Piccolo powiedział do Vegety zanim ten sam się wysadził w powietrze "po śmierci twoja dusza trafi do obcego świata śmietelników tam nie odnajdziesz Songa, gdy tam sie znajdziesz twoja dusza zostanie oczyszczona a pamięć wymazana ułatwi to tobie reinkarnacje w nowej postaci ludzkiej" więc jakby nie było uuB jest człowiekiem, na życzenie Songa Strażnik w zaświatach wyposażył go w siłę Buu. Krillan te siłę posiadł przez lata. Ale koniec końców jemu należy się ten zaszczytny tytuł najsilniejszego człowieka na ziemi, tyle się chłopaczyna wycierpiał, tyle min nastrzelał przez te wszystkie odcinki. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Wszyscy jestescie w bledzie, ''najsilniejszym'' czlowiekiem jest ten kozak: Mr.Satan is the best Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi