Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzon swojego charakteru, sądzę Vegeta zatrzymał: wciąż nadąsany uparciuch, jakich mało, ale...

Spoiler

tak jak pisałem, że ,,księcia Saiyan" nienawidzę, że po prostu w opór mega nie szanuję, tak muszę tą opinię lekko sprostować, wynieść ją na nieco inne tory. A dlaczemuż to? Będąc na odcinkach 205-207 Vegeta tak jakby.... trochę złagodniał, stał się bardziej zdyscyplinowany, ogarnięty i mający jakiś swój życiowy cel poza ciągłą bitką i fizycznym doskonaleniem się. Co ciekawe, nie wiem jakim cudem Bulma zdołała mieć z nim dziecko, no cóż... bywa. Ale, zobaczymy, co będzie do końca serialu dalej. I chyba po owych odcinkach ,,Zetki", wydaje mi się, że tym konkretnym celem Vegety będzie mimo wszystko ciągłe boostowanie fizycznej perfekcji i swoich możliwości, ale z jednoczesnym wychowywaniem syna i dbaniem o dobro rodziny, ale tak jak będzie rozumiał i chciał to robić Vegeta. A, jeszcze jedno, ten look poniżej... z Sagi Turnieju Wojowników, zaraz po pokonaniu Cella (odc. powyżej 204), ta aparycja tego typu ,,księcia Saiyan", jak dla mnie jest najlepsza w całej dotychczasowej historii Multiświata DB! 

Vegeta-DBZ205odc-najlepszy-look-i-projekt-tej-postaci-ever.jpg

P.S. DAIMA, to kiedy planowo ma być kończona z tym całym jej s01? Rozpoczęcie oglądania tego tytułu brzmi kusząco, a warunek, który sobie stawiam to emisja ostatniego odcinka s01 DAIMY. Zobaczymy, czy wytrwam. xD