Square 8 994 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Od prawie roku jest wstrzymana więc różnie z tym może być. Ostatni rozdział równie dobrze mógłby być ostatnim. Cytuj
Shen 10 391 Opublikowano czwartek o 21:34 Opublikowano czwartek o 21:34 Okładka nowego tomu. Kurwa niech już wznowi mange i wprowadzi Coolera do kanonu, z kims te wariaty muszą walczyć 2 1 Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano czwartek o 21:40 Opublikowano czwartek o 21:40 Pikolo aż tak przykoksował? A ten z tyłu w zielonych włosach to kto, Brolly? Cytuj
Shen 10 391 Opublikowano czwartek o 21:42 Opublikowano czwartek o 21:42 1 minutę temu, Josh napisał(a): Pikolo aż tak przykoksował? A ten z tyłu w zielonych włosach to kto, Brolly? Nie oglądałeś ostatnich kinówek? Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano czwartek o 21:46 Opublikowano czwartek o 21:46 Nie, wiem że ostatnio coś wyszło z Gohanem i Szatanem serduszko, ale jak zobaczyłem to kiepskie CGI na trailerze to mi się odechciało oglądać. Cytuj
Square 8 994 Opublikowano czwartek o 21:47 Opublikowano czwartek o 21:47 Przeczytaj mangę w takim razie, bo film Super Hero to część oatatniej sagi. A ogólnie styl z filmu mi się podobał. Nie tak jak Broli, ale fajny. 1 Cytuj
Shen 10 391 Opublikowano czwartek o 21:48 Opublikowano czwartek o 21:48 Nowe formy Gohana i Piccolo a Broly juz tak wyglądał w poprzedniej. Cytuj
oFi 2 596 Opublikowano czwartek o 22:09 Opublikowano czwartek o 22:09 19 minut temu, Square napisał(a): Przeczytaj mangę w takim razie, bo film Super Hero to część oatatniej sagi. A ogólnie styl z filmu mi się podobał. Nie tak jak Broli, ale fajny. Styl filmu ostatniej kinówki to najlepsze co tą markę spotkało. Gohan mógłby zostać już na tej dopałce + wqrwie. Do tego Piccolo z w tej nowej formie niech jeszcze ją rozwinie. Cytuj
Bzduras 13 237 Opublikowano piątek o 07:32 Opublikowano piątek o 07:32 Broly to najlepsza nowożytna kinówka z całej serii. Kreska, stylówa, choreografia, animacja - paluszki lizać przez większość czasu antenowego. 2 2 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 131 Opublikowano niedziela o 20:18 Opublikowano niedziela o 20:18 ,,Nostalgia time" i jednocześnie ,,guilty pleasure" - kurnia... "Dragon Ball Z: Bio-Broly" z 1994 r., jako ten 50-minutowy krótki metraż z Światów DB, ależ to był dziwny film. I on jest właśnie dla mnie tym ,,2w1", czyli czymś tak złym, że aż dobrym dla Dragon Balla, jak i kapitalnym tylko ze strony nostalgicznej. Dzięki takim ,,kupsztalom" jak ,,Bio-Broly" pamięta się o tym Multiversum, o tym że Dragon Ball ewoluował po bardzo dziwnej ,,krzywej rozwoju", XD - było i jest generalnie świetnie, ale bywały i takie dołki (jak ,,Bio-Broly" właśnie), w które całe DB sobie wpadało, ale tymczasowo. Marzonko - seans któregoś z filmów pełnometrażowych, ale tych ,,krótkich" z lat 90-tych XX wieku z Multiversum DB, np. w ciągu kilku pod rząd, jako jakiś maraton filmów. No, ale... pomarzyć można. Figurka ,,Bio-Broly" - to by był sztosik! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi