Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, wiem że ostatnio coś wyszło z Gohanem i Szatanem serduszko, ale jak zobaczyłem to kiepskie CGI na trailerze to mi się odechciało oglądać. 

Opublikowano

Przeczytaj mangę w takim razie, bo film Super Hero to część oatatniej sagi.

A ogólnie styl z filmu mi się podobał. Nie tak jak Broli, ale fajny.

• Plusik 1
Opublikowano
19 minut temu, Square napisał(a):

Przeczytaj mangę w takim razie, bo film Super Hero to część oatatniej sagi.

A ogólnie styl z filmu mi się podobał. Nie tak jak Broli, ale fajny.

Styl filmu ostatniej kinówki to najlepsze co tą markę spotkało. Gohan mógłby zostać już na tej dopałce + wqrwie. Do tego Piccolo z w tej nowej formie niech jeszcze ją rozwinie.

Opublikowano

10-things-you-didn-t-know-about-dragon-ball-z-bio-broly.jpg

,,Nostalgia time" i jednocześnie ,,guilty pleasure" - kurnia... "Dragon Ball Z: Bio-Broly" z 1994 r., jako ten 50-minutowy krótki metraż z Światów DB, ależ to był dziwny film. I on jest właśnie dla mnie tym ,,2w1", czyli czymś tak złym, że aż dobrym dla Dragon Balla, jak i kapitalnym tylko ze strony nostalgicznej. Dzięki takim ,,kupsztalom" jak ,,Bio-Broly" pamięta się o tym Multiversum, o tym że Dragon Ball ewoluował po bardzo dziwnej ,,krzywej rozwoju", XD - było i jest generalnie świetnie, ale bywały i takie dołki (jak ,,Bio-Broly" właśnie), w które całe DB sobie wpadało, ale tymczasowo. Marzonko - seans któregoś z filmów pełnometrażowych, ale tych ,,krótkich" z lat 90-tych XX wieku z Multiversum DB, np. w ciągu kilku pod rząd, jako jakiś maraton filmów. No, ale... pomarzyć można. Figurka ,,Bio-Broly" - to by był sztosik! :P