Mendrek 571 Opublikowano 2 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yyN7rPbHybk& Chyba jeden z lepszych abridgedów ;] Ofkoz polecam wszystkie jeśli ktoś jeszcze o nich nie wie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2013 jakie to jest zaje,biste, masz plusa Mendrek xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2013 hahhaha, jak na razie najlepszy odcinek czwarty ze snejkiem, ale cała seria miazga. nappa mój idol . Cytuj Odnośnik do komentarza
zlewo 233 Opublikowano 24 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2013 Jest już gdzieś na necie dobra wersja battle of the gods ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 ;D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 Stare i było pare stron temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 http://www.cropp.com/pl/kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 Biorę szarą albo czerwoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 ;D Popłakałem się Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 Biorę szarą albo czerwoną. Szkoda tylko, że wszystkie są niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 Sprawdze jutro w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 W sklepach nie ma z nimi problemu. Brałbym, ale wykonanie koszulek z Croppa/Re/House woła o pomste do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 Jakoś w zeszłym roku kupiłem w reserved koszulke z logo decepticonów, po jednym praniu zrobiły się trzy dziury, jedyny plus że kasę oddali. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 kur.wa bylem dzisiaj w galerii, ale akurat do croppa nie wchodzilem, bo zazwyczaj maja tam chu,jowe rzeczy. bedzie sie trzeba jeszcze raz w najblizszym czasie wybrac ;/ chociaz i tak zadna z nich nie ma startu do tej: <dumny posiadacz> Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 Gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 26 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2013 W bershce. Jakos rok temu byly koszulki z DB w zaje.bistej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 27 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2013 Wziąłem szarą z Goku, najwyzej recznie bede prał zeby sie nie roz(pipi)ała ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 1 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) Znowu czytam mangę, emocje takie same jak podczas oglądania serialu Edytowane 1 czerwca 2013 przez stoodio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2013 Jaka jest wasza ulubiona gra z uniwersum? Dla mnie Dragon Ball Z: Super Saiya Densetsu nie ma sobie równych Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 1 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2013 Tylko i wyłącznie Budokai 3 Na PS2 przegrałem w niego dziesiątki godzin (na PS3 tez sporo). Burst Limit byłby zarąbisty, gdyby nie ograniczona ilość fighterów i powtarzające się animacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 1 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2013 Jest już gdzieś na necie dobra wersja battle of the gods ? Premiera na DVD i Blu-Ray dopiero we wrześniu, także wątpię by do tego czasu była jakakolwiek znośna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2013 Znowu czytam mangę, emocje takie same jak podczas oglądania serialu Szkoda, że prawdopodobnie już nie doczekamy się niczego więcej . GT to było jedno wielkie łajno, a Mistrz młodszy się nie robi i pewnie nie ma już sił ani ochoty (w sumie to nie miał już od czasów sagi Friezy) na wymyślanie dalszych losów. Nigdy chyba nie przestanę jarać się tym anime, no jest fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2013 Mam mały problem. Kiedyś miałem na dysku całą sagę Buu w 720p z oryginalnym japońskim audio i polskimi napisami (żadnego amerykańskiego ani tym bardziej, tfu, tfu, francusko-polskiego ścierwa) i pewnego dnia moje przeszłe ja stwierdziło, że zdecydowanie za dużo to oglądam i... usunąłem to wszystko w cholerę. Problem polega na tym, że nie mogę sobie przypomnieć skąd ja to wziąłem, jedyne co dzisiaj umiem znaleźć to amerykański szajs albo co gorsza nagrania z polskiej telewizji. Ozłocę za odpowiednie linki na PW! Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 2 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2013 Jaka jest wasza ulubiona gra z uniwersum? Dla mnie Dragon Ball Z: Super Saiya Densetsu nie ma sobie równych W czasach gdy oglądałem DBZ to rządził Mugen : bijatyka 2D na PC, nieoficjalne wydawnictwo, opierające się na systemie i sprite'ach z jakichś bijatyk o tematyce Dragon Ballowej 2D z SNESa. Możliwości edycji i tworzenia nowych ciosów, postaci itd. były w sumie nieograniczone, więc w pewnym momencie dostępne były wersje z niesamowitymi ilościami postaci, praktycznie każdą z uniwersum. Była zajawka. Z oficjalnych gierek to grałem tylko w Final Bout na PSXie i straszna lipa jak dla mnie, ale niezłe było intro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2013 Jaka jest wasza ulubiona gra z uniwersum? Dla mnie Dragon Ball Z: Super Saiya Densetsu nie ma sobie równych Osobiście bardzo lubię DBZ: Budokai Tenkaichi 3. Świetny całkiem głęboki system walki, mnóstwo postaci,aren i całkiem sporo trybów do zabawy. Gra niemal idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi