Neo3016 8 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) Mam mały problem. Kiedyś miałem na dysku całą sagę Buu w 720p z oryginalnym japońskim audio i polskimi napisami (żadnego amerykańskiego ani tym bardziej, tfu, tfu, francusko-polskiego ścierwa) i pewnego dnia moje przeszłe ja stwierdziło, że zdecydowanie za dużo to oglądam i... usunąłem to wszystko w cholerę. Problem polega na tym, że nie mogę sobie przypomnieć skąd ja to wziąłem, jedyne co dzisiaj umiem znaleźć to amerykański szajs albo co gorsza nagrania z polskiej telewizji. Ozłocę za odpowiednie linki na PW! Podaj dalej tez chce te linki wiec jak ktos ma to niech posle rowniez w ta strone bo narazie mam bardzo biednej jakosci Edytowane 7 czerwca 2013 przez Neo3016 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Jakiś czas temu wrzucałem tutaj epicki stop motion z Dragon Ballem.Od paru tygodni jest druga część : 1 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 (edytowane) Mam mały problem. Kiedyś miałem na dysku całą sagę Buu w 720p z oryginalnym japońskim audio i polskimi napisami (żadnego amerykańskiego ani tym bardziej, tfu, tfu, francusko-polskiego ścierwa) i pewnego dnia moje przeszłe ja stwierdziło, że zdecydowanie za dużo to oglądam i... usunąłem to wszystko w cholerę. Problem polega na tym, że nie mogę sobie przypomnieć skąd ja to wziąłem, jedyne co dzisiaj umiem znaleźć to amerykański szajs albo co gorsza nagrania z polskiej telewizji. Ozłocę za odpowiednie linki na PW! Podaj dalej tez chce te linki wiec jak ktos ma to niech posle rowniez w ta strone bo narazie mam bardzo biednej jakosci +1, nie chcę oglądać Kai, bo jednak DBZ powinno się oglądać w oryginale, bez żadnych cięż ^_^ Edytowane 26 czerwca 2013 przez Bzdurski Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 lipca 2013 Opublikowano 11 lipca 2013 I jak macie te linki do DBZ z jap dubbingiem w HD? Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 12 lipca 2013 Opublikowano 12 lipca 2013 Na chomiku poszukaj, jeden koleś ma RAW'y z japońskim dubbingiem w genialnej jakości. Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 Ej, a ten nowy film mozna gdzies obejrzec? Poratuje ktos linkiem na PW? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 Dopiero (albo już) we wrześniu ma być premiera na BD/DVD, więc jeszcze trochę trzeba poczekać. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 lipca 2013 Autor Opublikowano 25 lipca 2013 (edytowane) Masakra, ile można czekać na ten film . Co te japońce to ja nawet nie. Pamiętacie GT? Chociaż sama seria była na tyle słaba, że nawet się nie uznaje jako kanon, to opening był naprawdę fajny. http://www.youtube.com/watch?v=DJcuDgVYjgI Edytowane 25 lipca 2013 przez raven_raven Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 Dzisiaj zmieniam kanaly i trafilem na AXN Spin i akurat lecialy pierwsze dwa odcinki GT z jap dubbingiem. I troche nie rozumiem narzekania na GT - co prawda sam poczatek jest mocno bezsensowny, ale np. Baby Saga jest bardzo mocna. Ja sie dobrze bawilem ogladajac GT. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 Pierdoła Trunks i reszty ujowych rzeczy nawet nie chce mi sie wymieniac, na plus byl tylko opening i ending Cytuj
COOLek 58 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 Masakra, ile można czekać na ten film . Co te japońce to ja nawet nie. Pamiętacie GT? Chociaż sama seria była na tyle słaba, że nawet się nie uznaje jako kanon, to opening był naprawdę fajny. http://www.youtube.com/watch?v=DJcuDgVYjgI Slowa piosenki byly napisane przez wokalistke zespolu Zard, ktora pare lat temu umarla na raka. Sam zespol Zard nagral swoja wersje chyba rok po Field of Views. Ktora wersja lepsza, to juz pozostawiam do wlasnej oceny: http://www.youtube.com/watch?v=5Nit53YR0Fg Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 Goku ssj4 akurat spoko jest. Poza tym sam autor go narysował, cała reszta GT to filler, do którego Akira nawet palca nie przyłożył, dlatego nie jest uznawany za kanon.Oficjalna kontynuacja DBZ to najnowsza kinówka.A czekać trzeba długo bo nie dla psa kiełbasa. Czyli trzeba czekać aż wyjdzie DVD, chyba że znajdziecie jakiegoś guwnianego cama. Premiere na DVD i blu reju ma być we wrześniu. Cytuj
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 DB GT do pojawienia się Bebi to niestety kiszka, potem robi się ciekawiej, ale cały ta otoczka, główni wrogowie (no może poza smokami) są naciągane i jakieś oderwane od klimatu serii. No i główni bohaterowie zawodzą (Trunks, jak już napisano, pierdoła, Pan słaba i Goku jakoś trzymający poziom). Co nie zmienia faktu, że SSJ4 i fuzja w Gogetę (jedyny raz w serialu), to były mocarne momenty. Podjazdu do przeprzednich serii tak czy siak nie ma. Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 (edytowane) Dzisiaj zmieniam kanaly i trafilem na AXN Spin i akurat lecialy pierwsze dwa odcinki GT z jap dubbingiem. I troche nie rozumiem narzekania na GT - co prawda sam poczatek jest mocno bezsensowny, ale np. Baby Saga jest bardzo mocna. Ja sie dobrze bawilem ogladajac GT. Nie tylko GT leci również odświeżona seria Z czyli Kai. A przynajmniej leciał bo wczoraj z tego co widziałem skończyło się na ubiciu Cell'a. Puszczają również pierwsze odcinki Naruto. Najlepsze jest to, że lecą oryginalne wersje (jap. głosy) z lektorem (chociaż lektor słaby, nie wyrabia z timingiem i dostał paskudnie przetłumaczony tekst). Edytowane 25 lipca 2013 przez Farmer. Cytuj
Blue 245 Opublikowano 25 lipca 2013 Opublikowano 25 lipca 2013 Dlaczego GT ssie: -One man show. Goku z idiotycznych sentymentalnych powodów został przywrócony do dziecięcej formy, autorzy najwyrażniej w (pipi)e mieli to, jak bardzo fani zżyli się z dojrzałym bohaterem, którego perypetie śledzili tyle lat. Z drugiej jednak strony, porzucono całkowicie rolę postaci drugoplanowych. Potężniejszy od SSJ3 Gohan zrobił się (nene)ką, zawsze o krok od Goku Vegeta zapuścił wąsy i nie osiągnął niczego poza SSJ2, Trunks i Goten szkoda nawet wspominać a Uub, który miał stać się kolejnym ziemskim obrońcą nie wygrał z nikim... -Fatalna fabuła: Beibe to trochę powtórka Buu sagi, Super 17 jest najgłupszą postacią jaką kiedykolwiek widziałem. No i ta końcówka, w której Goku wszystkich opuszcza bo... ja nie mogę, przecież Goku nigdy nie opuściłby swoich przyjaciół, zawsze będzie strzegł pokoju ziemi za wszelką cenę. -Design SSJ4, który zaprzecza idei Toriyamy (iluminacji) i brak badassowości. Słowo EPIC o wiele bardziej pasowało do Buu sagi, niż do GT... Jednym słowem: GT nigdy się nie zdarzyło i trzeba zakopać te anime gdzieś w północnej Dakocie. 3 Cytuj
mcjeremiasz 2 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Wiem, wiele osób nie lubi GT, jednak zastanówmy się nad tym gdzie zniknął Goku w ostatnim odcinku. Nie ma konkretnej odpowiedzi, można snuć teorie. Jakie są wasze przypuszczenia? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Międzygalaktyczny anus wciągnął go w zaświaty. Przepraszam. Musiałem. Cytuj
mcjeremiasz 2 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=knJTIsKyzMs 2 Cytuj
szaden 228 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Czy to nie jest głos tego gościa od trollingu w słusznej sprawie? Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=MrcOUNmzm5I&feature=player_embedded#at=1039 aaa, żeby nikt się nie nabrał, to nie jest film na który wszyscy czekają tylko TV special. Edytowane 15 sierpnia 2013 przez RajuPL Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Skonczylem ogladac kaia, od ktorego odcinka zabrac sie za zetke, zeby kontynuowac watek? Cytuj
agst 131 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Kai się kończy na Cellu, tak? W takim razie koło 195odc. Najlepiej zobacz sobie tak gdzieś od 193 czy 192, bo nie wiem czy np w Kai jest pokazany powrót Trunka do swoich czasów. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2013 Jest, bodajże jako ostatni odcinek. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Ok, w takim razie dodaje 50gb do chomika i sciagam buu sage, gt i kinowki z jap dubb i napisami, bo po obejrzeniu chyba 20 odcinkow z lektorem mialem dosc (tronk, frezer kontratakuje, krilan, szatan serduszko, songo itd.) Jest jakies info o kontynuowaniu Kaia? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2013 (edytowane) Będziesz bohaterem jeśli zrobisz z tego jakiś torrent i się podzielisz albo to gdzieś upniesz ^_^. Na razie info brak. Edytowane 24 sierpnia 2013 przez raven_raven Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi