Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Myślę , że spokojnie da sie zrobić film aktorski z Dragonballa, tylko  jest jeden wymóg - zrobić to z sercem tak jak u marvela. Mamy technologie aby zrobić ten film porządnie, brakuje  tylko  ludzi którzy by to pociągnęli. 

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 571,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Jest jeden wymog, musza go zrobic japonczycy. Przeniesli kilka anime na duzy ekran z dobrym skutkiem. 

Opublikowano

Granie w DB:X ponownie mnie nakrecillo na serie wiec sobie pobralem DB: Kai uncut, nigdy nie ogladalem Kai wiec chetnie sobie odswieze serie w troche krotszej formie, bo na calosc czasu nie mam niestety. Szkoda tylko ze Majin Buu saga urywa sie gdzies w polowie i ciezko znalezc dalsze odcinki z napisami :/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co tydzien w niedziele wychodza nowe odcinki buu sagi :D

Opublikowano

Wiem ze jeszcze wychodza, ale od odcinka 137 nie moge nigdzie znalezc juz odcinkow z napisami angielskimi, masz moze jakas stronke gdzie mozna je dorwac?

Opublikowano

po co mieliby robić kai gt, skoro gt nie jest oparte na mandze, przez co nie było tak rozciągnięte jak zetka.

tam nie ma co ucinać, bo od początku nie było czego przeciągać

Niby tak, ale jak dla mnie cały początek GT aż do pojawienia się Bejbiego (xd) to jedno wielkie przeciągnięcie, zdecydowanie najgorszy moment całego DB.

Opublikowano

Mi sie ta przygoda podobala, troche w stylu pierwszego, spokojniejszego DB

Opublikowano

Ja mam podobnie,ale z android sagą z dbz. Dopiero od pojawienia cella robi się ciekawie,a tak to meh z gównianym designem przeciwników.

Z jest dobra do końca freeza sagi. Potem to już trochę meh z pierdyliardem super sajanów i seria traci momentum.Gohana jeszcze zrozumiem,bo postać była budowana od początku pod jakiś moment kulminacyjny,choć niestety cały impet songokana poszedł się walić w buu sadze.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

tru dat

SSJ2 Teen Gohan  :fsg: 

a potem jak dorósł to takie (pipi) obesrane się z niego zrobiło :reggie:

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to właśnie na ubiciu Cella miało się skończyć ale za namową fanów i wydawców Totiyama kontynuował i tak powstała Buu saga. Syn przewyższający ojca... EPIC.

BTW, aktualnie w Kai Gohan jest po power up'ie i okłada Buu (bo walka z Gotenksem to bekowa rozgrzewka była)

Opublikowano

Chyba poczekam,aż zakończą serię,bo DB wybitnie źle się ogląda raz na tydzień(na rtl chociaż codziennie po 2 odcinki były).

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to właśnie na ubiciu Cella miało się skończyć ale za namową fanów i wydawców Totiyama kontynuował i tak powstała Buu saga. Syn przewyższający ojca... EPIC.

Na ubiciu Freezera miała się skończyć "zetka".

Opublikowano

Pokolorowali go i taki twór nazwali piątą formą? Mam nadzieję, że nie.

Opublikowano

A  Goku w formie SSG też był tylko inaczej pokolorowany w okolicach fryzurki wiec jakoś się tego spodziewałem.

Opublikowano

Ale Freezer w każdej formie wyglądał całkiem inaczej, to nie były przemiany jak u Sayian. To juz ta wersja z twojego avka by lepiej pasowała ;)

Opublikowano

Na ubiciu Freezera miała się skończyć "zetka".

Też tak może być.

Opublikowano

Zgaduje, że to będzie polegać na tym, że skopiował to w pewnym sensie od Goku i będzie to coś ala "Freezera SSJ". Przynajmniej tak to widzę.

Opublikowano

Jeśli to jest prawda z tą nową transformacją to wielki LOL. Pewnie na szybko wymyślili tą kinówke i nawet nie pomyśleli nad designem. Dali dzieciom w przedszkolu kolorowankę i tak powstała 5 transformacja.

Już bym wolał coś w stylu Coolera

Frieza_Fifth_Form_by_hsvhrt.jpg

Opublikowano

Freezer ala Cooler byłby o wiele lepszy i naturalniejszy, dla przykładu ponownie wersja z DBM :)

Fajna forma Freezera pojawiła się w DB Multiverse.

0890.png