Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak długa będzie to seria, ale prędzej będzie to coś w stylu GT (64 odcinki) niż DBZ. Ba, nawet krócej może być. Ale nie ma co gdybać, trzeba czekać na jakieś oficjalne info.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 572,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Z była mega rozwleczona Buu sagą zajmującą z połowę z tych prawie 300 odcinków. GT był nieźle skondensowany i taki model chciałbym zobaczyć. Odcinki też mogą być konkretne, bo nie muszą się martwić o dogonienie mangi.

Opublikowano

Z nudów odświeżam zwykłego DB i kuuuurcze, ale to jest świetne. Przede wszystkim muzyka, do tego całkiem inaczej walki przedstawione, więcej taktyki, ciagle jakieś nowe techniki, bez żadnego latania, teleportow, czysta walka. Nie to co pozńiej.

Opublikowano

Tez planuje odswiezyc. Masa swietnego humoru, trening u genialnego, krillin cwaniaczek i pierwszy turniej.

Opublikowano

DB ten pierwszy >>>>>>>>>> cała reszta. Ostatnio odświeżałem. Zetka jest przy nim dużo, dużo słabsza.

Opublikowano

Manga tak nie odstaje, anime bylo zwyczajnie zbyt rozwleczone przy zetce.

Opublikowano

Z mangą nie miałem do czynienia, ale wierzę na słowo. Zetka w anime ma swoje momenty, ale DB bije ją na głowę.

Opublikowano

Słabe bo? Wciąga tak jak manga, walki o jakich w oryginale można było marzyć, świetna kreska, jedyne co wkurza to mała częstotliwość wychodzenia stron.

Opublikowano

Swietna kreska ? Przeciez ta kreska jest bez stylu i postacie maja pomieszana kreske na podstawie innych postaci lol

Opublikowano

Square, zapomniałem posłać plusa ostatnio za stronę z DB więc leci teraz. Odświeżam sobie bo dawno planowałem. Pilaf właśnie przyzwał Shen Longa \m/

Goku taki smark, a już fuck close

tumblr_mgl7u5pOBF1rnua9qo1_500.gif

Bliżej niż większość forumowiczów będzie kiedykolwiek.

Opublikowano

Nie jestem przekonany do tego nowego Dragon Bula. Czasem lepiej nie tykać legendy i dać jej żyć w sercach fanów. Może się zainteresuje tematem i jak już będzie z 10 odcinków, albo najlepiej... całość bo nie wyobrażam sobie oglądać jeden odcinek na tydzień jeśli okaże się to dobre.

Opublikowano

dlatego nie mozna miec oczekiwań :reggie:  po gbz battle of gods czy jak to sie zwało to średnio mnie to napawa, nie wiem jak ta nowa kinówka z friezą ale nie robie sobie nadziei na powrót do młodości.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Media poświęcone anime informują, że w 28. numerze czasopisma „Weekly Shonen Jump”, który zostanie wydany w poniedziałek, została opublikowana oficjalna data premiery serialu „Dragon Ball Super„. Zadebiutuje on w Japonii już 5 lipca 2015 roku o godzinie 9:00 rano na Fuji TV  i innych kanałach telewizyjnych. Jest to niedziela.

http://naekranie.pl/aktualnosci/dragon-ball-super-data-premiery-nowego-serialu-anime

Dragon-Ball-Super-401x600.jpg

Opublikowano

jakis trailer by sie przydal skoro premiera za miesiac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro jest Beerus, to moze pojda w strone tych bogów

Opublikowano

To Whis nie jest laska ?

Ukonczylem w tym tygodniu Xenoverse i tam Whis i w grze i na tych dodatkowych filmikach wyglada jak rasowa laska lol

Opublikowano

Krillin wyglada bardzo fajnie. Ciekawe czy Toriyama popłynie i da moc God Piccolo(w końcu Nameczanin), i  Krillinowi. To by była jazda dopiero.... Ale pewnie i tak jedynie Goku i Vegeta będą się liczyć.