XM. 10 888 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Whis, ile potrwa podróż do Świata Północnego Kaio? 16 minut i 44 sekundy, o czcigodny. Tak długo? w serialu animowanym to tego nie zmieszczą xDD Kolejny zaje.bisty odcinek, szkoda że teraz 2 tygodnie trzeba czekać na następny. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 (edytowane) Whis, ile potrwa podróż do Świata Północnego Kaio? 16 minut i 44 sekundy, o czcigodny. Tak długo? w serialu animowanym to tego nie zmieszczą xDD Kolejny zaje.bisty odcinek, szkoda że teraz 2 tygodnie trzeba czekać na następny. Też zajebiste było jak Genialny żółw społował dupeczki przez lornetke xD A tak w ogóle to odcinek zajebisty. Wiadomo Edytowane 19 lipca 2015 przez sprite Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Ogólnie chyba są zmiany względem kinówki w kinówce impreza urodzinowa bulmy odbywała się u niej na chacie, a w serialu mamy wycieczkowiec nie jestem pewny na 100%, ewentualnie wyprowadźcie mnie z błędu Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 lipca 2015 Autor Opublikowano 19 lipca 2015 gurwa, bitka będzie dopiero za 2 albo za 3 tygodnie ;____; Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Whis, ile potrwa podróż do Świata Północnego Kaio? 16 minut i 44 sekundy, o czcigodny. Tak długo? w serialu animowanym to tego nie zmieszczą xDD Kolejny zaje.bisty odcinek, szkoda że teraz 2 tygodnie trzeba czekać na następny. Też zajebiste było jak Genialny żółw społował dupeczki przez lornetke xD A tak w ogóle to odcinek zajebisty. Wiadomo kaio kilkukrtonie przecierający morde szmatą od podłogi też goty Cytuj
Blue 245 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Czy nie macie problemu z tym, że Berrus to tak naprawdę sadystyczny sku*wiel? Zniszczył pół planety (pewnie też połowę mieszkańców) bo jedzenie było za tłuste. Drugą planetę z tysiącami niewinnych po prostu anihilował. Jak ktoś taki może stać się kumplem Goku lub jego mentorem... Nie rozumiem... Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 W ogóle jakies dziwne niescisłości tutaj mamy. Wg polskiego tłumaczenia stary dziad na planecie bogów mówił że to Berrus zaklął go w miecz. A w zetce pokazano, że to była jakaś wiedźma czy ki chu.j. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 z wiedźmą to on się zcalił jak mu kolczyk zdjęła i założyła sobie XD 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Aaaaaaaaaaaaaa faktycznie, mój błąd. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Czy nie macie problemu z tym, że Berrus to tak naprawdę sadystyczny sku*wiel? Zniszczył pół planety (pewnie też połowę mieszkańców) bo jedzenie było za tłuste. Drugą planetę z tysiącami niewinnych po prostu anihilował. Jak ktoś taki może stać się kumplem Goku lub jego mentorem... Nie rozumiem... Nie większym niż Vegeta, który rozwalił setki planet, sam Goku wiele razy narażał życie swoich bliskich, żeby sobie powalczyć, (Pierwszy z brzegu przykład: Bulma zaproponowała, żebyużyć Smoczych Kul do zlokalizowania Gero. Goku chciał walczyć) Mówiąc wprost, w świecie DB praktycznie każdy miał na sumieniu jakieś grzeszki (Chyba tylko Future Trunks miał gdiześ dumę Saiyan, i chciał po prostu zniszczyć zagrożenie) Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 fajnie znowu zobaczyć krillina i resztę lamusków z jamczą na czele . Cytuj
Blue 245 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Czy nie macie problemu z tym, że Berrus to tak naprawdę sadystyczny sku*wiel? Zniszczył pół planety (pewnie też połowę mieszkańców) bo jedzenie było za tłuste. Drugą planetę z tysiącami niewinnych po prostu anihilował. Jak ktoś taki może stać się kumplem Goku lub jego mentorem... Nie rozumiem... Nie większym niż Vegeta, który rozwalił setki planet, sam Goku wiele razy narażał życie swoich bliskich, żeby sobie powalczyć, (Pierwszy z brzegu przykład: Bulma zaproponowała, żebyużyć Smoczych Kul do zlokalizowania Gero. Goku chciał walczyć) Mówiąc wprost, w świecie DB praktycznie każdy miał na sumieniu jakieś grzeszki (Chyba tylko Future Trunks miał gdiześ dumę Saiyan, i chciał po prostu zniszczyć zagrożenie) No ale Vegeta był zły, ale przecież się zmienił. Goku zawsze widział w nim dobro, które w końcu zakiełkowało. Od Frieza saga nie zabił nikogo niewinnego. Goku może i nie jest rozsądny ale przecież kiedy walczył, to po to by uchronić swoich bliskich przed zagrożeniem. No i nasz główny bohater nie ma w sobie nawet grama zła. Tymczasem Berrus to może i egzaltowany przeciwnik ale sadystyczny i narcystyczny. Nie widzę go w roli mentora, tak samo jak Friezy czy Cella. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Ogladam ogladam te odcinki i jak dla mnie to Whis to baba. Co do mentorowania to predzej Whis, zwlaszcza ze na podstawie kinowki zjada kota na sniadanie ale nie wiem skad w ogole ten pomysl na mentoring ? Cytuj
erix 303 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 dla mnie slabe bylo jak sie okazalo, ze to Beerus kazal Friezy zniszczyc vegete ;/ troche niesmak z takiego wciskania na sile nowej postaci w stare wydarzenia. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Po ostatnim odcinku to raczej nie, bo beerus byl zawiedziony ze sam nie zdazyl zniszczyc planet vegeta. Cytuj
Gość Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 A mi tam sie beerus podoba, w sumie dosc charyzmatyczna postac i ciekawie na razie sie zapowiada o wiele bardziej na razie mi sie podoba niz 'battle of gods' Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Brawo TFS, tak można podsumować każdy dialog Vegety Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 Ale, że oni pomysłów nie mieli czy co? Czemu robią anime na podstawie kinówki tylko inaczej? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Zmieniają teraz kinówke by ci co widzieli nie zanudzili się a wpletli oni ją do anime bo pewnie będą do niej odniesienia bądź się rozwinie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 To i tak rozwiązanie kijowe, akurat uj mnie obchodzi czy Bulma miała urodziny na podwórku czy w na statku. wiemy natomiast, że będzie walka i, że Goku dostanie przemianę taką jaką dostał. ;/:( Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 lipca 2015 Opublikowano 25 lipca 2015 (edytowane) nie wszyscy widzieli kinówkę i takie rozwiązanie mi jak najbardziej pasuje. w jakie dni manga wychodzi? drugi numer bardzo spoczko. Edytowane 25 lipca 2015 przez tk___tk Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/86326/dragon-ball-super_odcinek-4/ 2 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Szybszy byłeś od godziny odświeżałem za nowym odcinkiem Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Wersja rozszerzona Battle of Gods jest dłuższa o 20 minut, oglądał już ktoś? Warto? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Polskie napisy szybciej od angielskich? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi