Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mi się podobał nowy odcinek. dobra beczunia z pilafa i ekipy. teraz pewnie ze trzy odcinki napie.rdalaki z bearusem przerywanej fascynującą grą w bingo o smocze kule xd.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Taaa, aby odtworzyć 100% doznań z oglądania Dragon Ball Z, następny odcinek będzie wyglądać tak:
Beerus i Goku gadają, Goku się w(pipi)ia, patrzą sobie w oczy i ładują KI, scena przeskakuje na grę w bingo, pod koniec odcinka powracamy do zabójczych wzroków Beerusa i Goku i narrator zrzuca komentarz "napięcie sięga zenitu, czy Goku będzie w stanie pokonać boga zniszczenia?" I ENDING THEME

a za dwa tygodnia powrótka i cliffhanger w którym pada pierwszy cios

:banderas:

Opublikowano (edytowane)

W 9 odcinku będzie już SSG. I tak szybko.

BTW, tylko mnie wku.rwia głos Kaio? Kompletnie nie pasuje do kwestii które wypowiada, szczególnie gdy próbuje krzyczeć.

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Nie tylko Ciebie, też mi nie pasuje. 

Btw. dostałem raka mózgu. 10 minut DB Ewolucji. Ja (pipi)e jak można coś takiego zrobić. Jestem zły na ludzi którzy sie za to zabrali. Goku to jakaś pizda ostatnia :| headshot w kolano i kastracja dla ekipy filmowej.

• Plusik 1
Opublikowano

Aktor, ktory podklada pod niego glos to chyba robi to na odleglosc, wysylaja mu skrypt a on tylko czyta w domu do mikrofonu wszystko jednym ciurkiem na spokojnie a potem sie okazuje ze w animacji kaio drze ryja.

Zabawnie.