Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Myślałem, że je,bnę jak zobaczyłem w najnowszym filmie, że Gohan nie umie się w SSJ2 przypomnieć. Widzę, że anime również jest totalną spier,doliną. Wyjaśnili chociaż skąd się wziął SSJGSSJ czy nie?

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 571,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

jeszcze mają czas. Jak pójdą drogą kinówkową to będzie niezła lipa

Opublikowano

Nowy odcinek, boshe jaki kupsztyl jakie to jest złe nie mam pojęcia dlaczego dalej to oglądam chyba za bardzo jestem sentymentalny,

Gohan próbował zmienić się w SSJ i prawie umarł (oczy mi jeszcze krwawią)

Edytowane przez fredybizkit

Opublikowano

Pamiętacie jak Gohan był największym badassem w całym Dragon Ballu pomimo bycia 11 letnim guwniakiem?

maxresdefault.jpg

ja pamiętam :(

Opublikowano

To że olał treningi i został tatusiem to kumam, ale że aż tak mu siła zleciała to przegiecie.

Opublikowano

Dokładnie zostałem ojcem więc zajmę się rodziną, przestane trenować i zostanę piz*ą na strzał :) Wtedy na pewno o nią zadbam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

patrzcie jakie super breloki od dziewczyny dostalem :D

3tLtIrJ.jpg

9cyGTeZ.jpg

oNnyAty.jpg

1jEYNmR.jpg

UW2AIZh.jpg

OxYpvoK.jpg

Opublikowano

było powiedzieć ze goku i vegeta ssj4 niekanoniczne xd. 

Opublikowano

niebieski Freeza,niebieski Freeza,niebieski Freeza,niebieski Freeza,niebieski Freeza...kuhrwa mać! :wallbash:  :wallbash:  :facepalmz:  :whyyy: 

Piccolo w druzynie Goku to beka,to rózowo-czerwone cos niby silniejsze od goku i buu pewnie bedzie miało z 30 przemian...całe to DBSuper robi sie do zaorania niestety

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Nadal się łudzę że po kinówkach będą chociaż dobre walki. Szatan serduszko na bank jakiegoś boosta z dupy dostanie, bo Goten i Trunks wciagaja go nosem.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Albo dostanie boosta albo go ten fioletowy w pierwszej walce ubije jak szmate i będzie wątek zemsty/szukanie super smoczych kul z innego wszechswiata.

No i mamy fabułe na całą sage. :/

Wie ktos kiedy nastepny tom mangi,w tym roku jeszcze czy dopiero w styczniu?

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

myslalem ze trollujecie i cisniecie beke a wy to serio ogladacie

0_o

Opublikowano

Kazde anime ktore jest ciagniete zbyt długo zamienia sie w (pipi), tak bylo z naruto, bleach i db. Tylko one piece trzyma poziom.

Opublikowano

No nie sądzę, Naruto przy tym co się odpierdala teraz w DB to jest mistrz świata

A co jeśli??????

DB zawsze było po (pipi)u? :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Tylko One piece i Fairy tail (ach ta muza) reszta do zaorania. DBS jest na chwile obecną wiekszym gwałtem na fanach niz GT.