Opublikowano 8 grudnia 20159 l Autor Myślałem, że je,bnę jak zobaczyłem w najnowszym filmie, że Gohan nie umie się w SSJ2 przypomnieć. Widzę, że anime również jest totalną spier,doliną. Wyjaśnili chociaż skąd się wziął SSJGSSJ czy nie?
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Nowy odcinek, boshe jaki kupsztyl jakie to jest złe nie mam pojęcia dlaczego dalej to oglądam chyba za bardzo jestem sentymentalny, Gohan próbował zmienić się w SSJ i prawie umarł (oczy mi jeszcze krwawią) Edytowane 13 grudnia 20159 l przez fredybizkit
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Autor Dobra, obejrzałem 3 minuty xdd. Ta kreska, ta animacja, słodki Jezu. DB Super nie powinien był nigdy powstać w obecnej formie.
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Pamiętacie jak Gohan był największym badassem w całym Dragon Ballu pomimo bycia 11 letnim guwniakiem?ja pamiętam
Opublikowano 13 grudnia 20159 l To że olał treningi i został tatusiem to kumam, ale że aż tak mu siła zleciała to przegiecie.
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Dokładnie zostałem ojcem więc zajmę się rodziną, przestane trenować i zostanę piz*ą na strzał Wtedy na pewno o nią zadbam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patrzcie jakie super breloki od dziewczyny dostalem
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Wojownicy obu Wszechświatów http://zapodaj.net/e714749c152ef.jpg.html Wiekszej sraki dawno nie widziałem jedynie niebieski Freeza i fioletowy koleś na czele do przełknięcia reszta wygląda jak (pipi) z pedo kubusiem puchatkiem na czele
Opublikowano 15 grudnia 20159 l niebieski Freeza,niebieski Freeza,niebieski Freeza,niebieski Freeza,niebieski Freeza...kuhrwa mać! :facepalmz: Piccolo w druzynie Goku to beka,to rózowo-czerwone cos niby silniejsze od goku i buu pewnie bedzie miało z 30 przemian...całe to DBSuper robi sie do zaorania niestety Edytowane 15 grudnia 20159 l przez kudlaty88
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Nadal się łudzę że po kinówkach będą chociaż dobre walki. Szatan serduszko na bank jakiegoś boosta z dupy dostanie, bo Goten i Trunks wciagaja go nosem. Edytowane 15 grudnia 20159 l przez Shen
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Albo dostanie boosta albo go ten fioletowy w pierwszej walce ubije jak szmate i będzie wątek zemsty/szukanie super smoczych kul z innego wszechswiata. No i mamy fabułe na całą sage. Wie ktos kiedy nastepny tom mangi,w tym roku jeszcze czy dopiero w styczniu? Edytowane 15 grudnia 20159 l przez kudlaty88
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Autor k,urwa dlaczego Gohan wygląda jak w ostatnim stadium anoreksji dlaczego DB stało się takim gunwem ;/
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Kazde anime ktore jest ciagniete zbyt długo zamienia sie w (pipi), tak bylo z naruto, bleach i db. Tylko one piece trzyma poziom.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l No nie sądzę, Naruto przy tym co się odpierdala teraz w DB to jest mistrz świata A co jeśli?????? DB zawsze było po (pipi)u?
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Tylko One piece i Fairy tail (ach ta muza) reszta do zaorania. DBS jest na chwile obecną wiekszym gwałtem na fanach niz GT.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l No nie sądzę, Naruto przy tym co się odpierdala teraz w DB to jest mistrz świata A co jeśli?????? DB zawsze było po (pipi)u? Nie było. Oto dowód : https://www.youtube.com/watch?v=xsalzwkykIg
Opublikowano 16 grudnia 20159 l https://dragonballsuper-france.fr/dragon-ball-super-chapitre-7/ 7 Chapter, jeszcze nie ma tłumaczenia. No nie wiem co tak słabo.