Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Rozummiem, że pisząc o trzymaniu poziomu obniżyłeś wymagania do niezbędnego minimum. No tak absolutne minimum do w miarę przyjemnego oglądania ze względu na fanboizm DB.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l ja akurat ogladam hunter x hunter i nawet te nowe odcinki DB wypadaja jak guwno ;x Idź sobie...nowe odcinki sa ok,do Zetki daleko ale trzymają poziom. Nie no, jak na takie dno jakie prezentuje soba obecnie DB to te nowe sa naprawde fajne. Ale w zestawieniu z druga polowa hunter x hunter, ktora lykam w dawkach po 3-5 odcinkow dziennie... Edytowane 17 kwietnia 20169 l przez Dave Czezky
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Autor Czyli co, wracać do oglądania? Z tego co czytam po postach w tym całym turnieju coś się dzieje. Jest chociaż połowa tego dreszczyku jak odpier,dalały się kosmiczne akcje z Zetki?
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Jest chociaż połowa tego dreszczyku jak odpier,dalały się kosmiczne akcje z Zetki? Nie wiem czy połowa, ale coś jest na pewno. W końcu mamy ciekawych fajterów i nawet niezłe wymiany ciosów. IMO, warto wrócić do oglądania
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Odcinek mega Chociaż te białe włosy mnie zmyliły w zeszłym tygodniu :<
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Dzisiejszy odcinek(39) rzeczywiście świetny. A zdecydowanie najlepszy moment to jak Goku zaczynał się doładowywać kaio-kenem, a później poleciał kopać dupę przypomniał "Zetkę" jak najbardziej. Świetny przeciwnik, świetny moment i jestem ciekawy co będzie dalej, bo z zapowiedzi wynika, że Hit jednak znowu się doładuje. No kurdę mam nadzieję, że Goku wygra tę walkę. Nie może być inaczej po takiej końcówce tego odcinka! Edytowane 17 kwietnia 20169 l przez agst
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Przy dzisiejszym odcinku czułem się jak małolat gdy oglądaliśmy z kumplami z placu DBZ na jednym TV.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Ja sie czulem fajnie jak vegeta masakrowal tego sajana. Wtedy bylo jaranko. Opadlo kiedy go nie zabil jak psa :< PS. czemu nagle zaczeliscie uzywac spoilerow? Chyba przybylo niedzielnych otaku jarajacych sie tylko db Edytowane 17 kwietnia 20169 l przez Dave Czezky
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Obejrzałem tę scenę z kaiokenem i faktycznie była niezła. Tzn. Jak na DBS to zayebista, ale w porównaniu do zetki to co najwyżej niezła.Niestety soundtrack jest beznadziejny i zamiast budowac klimat i epickosc sceny, to tylko jej ujmował.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Ja cały czas myślałem ze nowy odcinek jest w poniedziałek. Juz sciagam 39 jak mówicie ze jest czym sie jarać. Edytowane 17 kwietnia 20169 l przez Mani
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Jest jakas stronka gdzie mozna ogladac, czy musowo torrenty? http://www.kreskoweczki.pl/dragon-ball-super/
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Omg, jakie to było dobre. Wrócił klimat Z-tki i po raz pierwszy od dawna nie mogę się doczekać kolejnego epa. A myślicie, że... Krążący od pewnego czasu po Sieci obrazek Goku ze srebrnymi\siwymi włosami, to real? Efekt, nie wiem... stałego połączenia SSJ Blue z kaiokenem, tak jak wcześniej, gdy SSJ Blue wyszedł z pełnego "przyswojenia" mocy SSJ Goda przez Goku? Teraz to miałoby sens. Pewnym jest, że Hit jeszcze nie dał się sklepać i w kolejnym odcinku zapewne przejdzie do kontrataku.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Kaoiken jeszcze spoko, ale Goku jest juz tak przepakowany ze nie wiem co dalej z nim. Wszystkie kolory teczy?
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Właśnie ja nie czaje ile można wciąż liczyć od samego początku na goku i vegete? Będę oglądał db bo mam sentyment, ale chyba wiekosc mocy jest chyba gdzieś ograniczona? Poza tym jak goku walczył z Bogiem wojny to rzeczywistość się załamywała
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Juz przestala xD Wlasnie obejrzalem - o ja yebie, az dreszczy dostalem na koniec
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l szkoda ze ta 80cio letnia babcia podkladająca pod goku głos nie potrafi już tak zaskrzeczeć jak 25 lat temu
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Dla Trunksa z przyszłości to dopiero by był szok jakby zobaczył co się tutaj odpier*ala w tej rzeczywistości
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Szkoda ze nowe pokolenie nie rosnie, Gohan jeden z najwiekszych upadkow w historii anime, Goten i Trunks tez cos slabo a Vegeta i Goku to juz chyba pod 50tke.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Gohan to klucha niesamowita, yebany profesorek a nie sajanin. Ale jak Goku walnął boosta w 39 epku to nie ma, że boli, epicko to wyglądało. Reakcja Beerusa tylko to pogłębiła, czy to nie jest tak, że obecnie Goku i Hit prześcignęli bogów? xD
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l ciekawe czy pokazą innych bogów jeszcze i czy wszyscy będa wyglądać jak koty z egiptu