Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wątpie, ale jak już, to koniecznie przez potara fusion, bo ten z kinówki to był minutowy przerywnik z muskułami, o którym można z czystym sumieniem zapomnieć. a vegetto jedna z najbardziej barwnych i złożonych postaci w zetce, charakter przez duże ch.  :)

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Future Trunks?

Moja ulubiona postać całej serii, a jego kinówka to zdecydowanie najlepszy film DB. Jeśli to prawda, to chyba sięgnę po DBS.

• Plusik 1
Opublikowano

Mnie bardzo boli to że zrobili z Goku totalnego debila,miało to być zabawne ale wyszło słabo. Motywowanie Goku do treningu,zaprawiony wojownik nierozpoznajacyki Beerusa bosze jaka bieda.

A to co będziesie działo w następnych epach...głowa mała.

Opublikowano (edytowane)

Dobrze mi sie ogladalo te dwa ostatnie odcinki, mimo ze typowe zapychacze. Ciekawe czy dozyjemyw DB pierwszej super sayanki.

Edytowane przez Shen
Opublikowano

Ja rownież obejrzałem 43, nawet dwukrotnie - juz jest wersja subbed EN :)

Powiem szczerze ze po całym turnieju nawet miło ogłada sie chilloutowe odcinki.

Animacja jest duzo lepsza niż na początku DBS, zgrabnie wpleciona muzyka i sporo momentów z jajem.

Ostatnio Super spodobał mi sie tak bardzo, ze aż sie martwię ze bedzie (?) tylko 100 odcinków.

Przecieki mówią jasno, ze bedzie sie działo !

Opublikowano

Też jestem za. W między czasie oglądam dbz Kai. Masakra co powycinali względem fillerowej zetki z rtl7. Jazda a zaraz po niej następna jazda, nie ma czasu na gadki jak z frieza na namek przez 30 odcinków.

Opublikowano

Ja rownież obejrzałem 43, nawet dwukrotnie - juz jest wersja subbed EN :)

Powiem szczerze ze po całym turnieju nawet miło ogłada sie chilloutowe odcinki.

Animacja jest duzo lepsza niż na początku DBS, zgrabnie wpleciona muzyka i sporo momentów z jajem.

Ostatnio Super spodobał mi sie tak bardzo, ze aż sie martwię ze bedzie (?) tylko 100 odcinków.

Przecieki mówią jasno, ze bedzie sie działo !

No nie wiem czy akurat teraz animacja jest fajna. Poza paroma odcinkami mam wrażenie cały czas że jest to jakaś budżetowka.

Z zapowiedzi następnego odcinka można wyniuchać że będzie fajna animacja i dobry rysownik.

Opublikowano

odcinek #43 moje odczucia

spoiler alert

Dziecko które sobie lata a nie umie chodzić? Wiem, że to dragon ball ale to jest taka kpina z logiki widza, że nie skomentuje tego.
Do tego po co ten pilaf znowu się pojawia? Ta postać jest jeszcze bardziej żałosna niż Satan w sadze Cell'a.
Odnośnie animacji to bieda jest cały czas. Jedynie wa walkach się starają coś bardziej, ale to nie jest ten poziom Kai. Nie wspmnie już o DB GT który mimo bzdur róznego rodzaju, to wyglądał na poziomie.

Opublikowano

zacząłem od jakiegos czasu z nudów w robocie oglądać orginalną zetke.

no i to dbz kai to niezła sra.ka w porównaniu z zetunią, tak jak ktoś tam wyzej napisał :)

a chi chi to chyba najbardziej dener.wująca postać, ten jej kaioken gdy coś sie dzieje gohanowi, jest durny do przesady.

a tak poza tym, do banderas na banderasie goni banderasa :banderas:

Opublikowano (edytowane)

powycinali wpisdu, nie tylko gadki, ale też elementy walk, brutalne momenty i zrobili mr popo niebieskim. wklejalem tu scene z vegitto i buu, która rozpier dala musk i w kai jej nie ma. jak i masy innych scen, które za łebka wypier.dalały z tenisówek na erteelu.

Edytowane przez Andżej