Frantik 2 571 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) Czy ja wiem czy nikt? Pamiętajmy, że przed nami jeszcze wielki turniej wszechświatów. Nie wiadomo, jakich zakapiorów tam mają, nie zapominając też o reszcie bogów zniszczenia.W każdym razie bardzo mnie ciekawi ten nowy arc. Niby będzie zły Goku, no cóż - jest tu parę opcji. Wątpię, że tak po prostu mu od(pipi)ało i nagle postanowił być zły. Ciekawsza jest teoria z kolczykiem jak do fuzji Kaioshinów, który ma na tym plakacie z wycieku. Może jakiś bad guy połączył się z Goku i przejął nad nim kontrolę, coś jak Super Buu z Gohanem? Wątpię, że to Goku z alternatywnej linii czasowej, który w dzieciństwie nie (pipi)nął się w łeb i w efekcie pozostał zły z zamiarem zniszczenia Ziemi - wtedy raczej nie czekałby aż do dorosłości, no i pewnie nie stałby się nawet w 1/4 tak silny, jak jest obecnie. Edytowane 7 czerwca 2016 przez Frantik Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 zjuz jest zle alter ego goku = turles Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Czy ja wiem czy nikt? Pamiętajmy, że przed nami jeszcze wielki turniej wszechświatów. Nie wiadomo, jakich zakapiorów tam mają, nie zapominając też o reszcie bogów zniszczenia. W każdym razie bardzo mnie ciekawi ten nowy arc. Niby będzie zły Goku, no cóż - jest tu parę opcji. Wątpię, że tak po prostu mu od(pipi)ało i nagle postanowił być zły. Ciekawsza jest teoria z kolczykiem jak do fuzji Kaioshinów, który ma na tym plakacie z wycieku. Może jakiś bad guy połączył się z Goku i przejął nad nim kontrolę, coś jak Super Buu z Gohanem? Wątpię, że to Goku z alternatywnej linii czasowej, który w dzieciństwie nie (pipi)nął się w łeb i w efekcie pozostał zły z zamiarem zniszczenia Ziemi - wtedy raczej nie czekałby aż do dorosłości, no i pewnie nie stałby się nawet w 1/4 tak silny, jak jest obecnie. No PÓKI CO nikt. Dlatego jest kiepsko. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Najnowszy odcinek, jeśli chodzi o technikalia, jest naprawdę niezły *jak na tę serię Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Może być ciekawy arc. Chociaz Trunks chyba zapomniał jak sie transformowac. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 czerwca 2016 Nie wiem co tam się dzieje, ale przecież USSJ jest w większości bezużyteczny, więc jego brak mógłby być celowy. Chociaż to nie byłby pierwszy raz, jak jakaś technika czy transformacja byłaby pomijana. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Ciekawe, że Cell uświadomił Trunksowi, że "przemiana dająca tylko zwiększenie siły, do niczego nie prowadzi" a potem podczas walki z Gohanem sam popełnił ten błąd, eh te Saiyańskie komórki Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 W ogóle, gdzieś czytałem fajną teorię o "kanoniczności" DBGT. Pamiętacie kolor włosów Gogety SSJ4 ? Otóż, podczas walki z Omega Shenronem, Goku otrzymał moc od 3 Sayianów - Gohana, Gotena i Pan. Podczas fuzji z Vegetą, doszło do tego że Vegeta przekazał swoją moc Goku, więc mamy już 5 Super Sayian do wykonania rytułalu, stąd czerwone włosy Gogety (szyli God SSSJ). Otwiera to fajną furtkę na podróże do alternatywnych wymiarów. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Ja jestem bardzo zadowolony po dzisiejszym odcinku !Black Goku to czyste zło, czuję to samo co przy Frieza / Cell saga w DBZ i liczę na za(pipi)istą walkę z tym oponentem. Jak dla mnie otwarcie wątku z Future Trunks'em jest lepsze od czegokolwiek w DBS, czekam na kolejny odcinek ! 1 Cytuj
Suavek 4 659 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Żeby tylko coś sensownego z tym Trunksem zrobili, a nie kolejne "Goku saves the day". Zresztą, już w tym odcinku były dwie "okazje" do wyższej przemiany, a tu nic. Skoro Gohana spartolili, to boję się, że i Trunksa oleją na rzecz głównego duetu. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 no trunksa bym im nie wybaczył. z tego, co do tej pory pokazano, mamy do czynienia z jakby zupełnie innym gościem. tylko nie mowcie mi, ze jest chudy, bo nie ma co jesc. ciekawe, kim jest ta postac, co wyglada jak goku, bo sayianem raczej nie jest. mysle ze ten zielony kai z intra ma z tym cos wspolnego. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 (edytowane) Gdzieś mi o oczy sie obiło że black Goku to Goku z innego wszechświata albo że jest hybrydą Kai/złego smoka odpowiednika tego z GT i genów Goku kontrolowana przez jakiegoś boga przy pomocy kolczyków. Edytowane 12 czerwca 2016 przez kudlaty88 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 (edytowane) Troche przekombinowana teoria jak dla mnie. http://moviepilot.com/posts/3923266 bardziej bym sie ku temu skłaniał. Edytowane 12 czerwca 2016 przez Plamek Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 nie sądze, żeby za black goku stał 4M4 3 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 XD dziwne ale nie czyta linku jak na forum wklejam. W kazdym razie chodzi o Turlesa. Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Jestem po nowym odcinku, kolejne zapowiadają się ciekawie i może tego nie spier.dolą Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 jak narazie, burraku nie zanosi się do bycia najsilniejszym postrachem wszechswiatow, po tym co pokazal Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Ja tylko jestem ciekaw ile ta saga z Blackiem będzie trwała, bo do tej pory każda walka w DBS trwa minutę.... Nie mówię mają byś starcia jak Goku z lodówką na Namek, ale niech oni zaczną się w końcu prać!Czekam z niecierpliwością na epizod 49 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 (edytowane) Chciałeś powiedzieć ep 50 W 49 black Goku pojawi sie tak na 3-4 sekundy przed końcem odcinka.. Edytowane 19 czerwca 2016 przez kudlaty88 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Pewnie znowu krotki arc na pare epow Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Gdzieś mnie sie obiło o oczy, że Black to może być Goten z przyszłości. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 bzdura, wali jakims mambo jambo, na bank kosmita Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 To może faktycznie Turles Chociaż chvj.. nie ma co spekulować. Jeszcze pare dni i "coś" się wyjaśni. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 DB Super bazuje często na fanowskich produkcjach - koncepcja wielu wszechświatów jak się nie mylę, z DB Multiverse.Potara, Kaioshin, postać Blacka - moim zdaniem inpiracja Xicor'em Stawiam że to po prostu Goku ...pijany lub niespełna rozumu...albo kierowany jakimś złym bogiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi