TheAceOfSpades 482 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Które kinówki warto obejrzeć? Za wiele nie widziałem, a pamiętam chyba tylko tą z Brollym. Cytuj
Square 8 570 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 12-ta z Janembą. Super Android 13 chyba też miał fajne starcie. @DB Super Jak turniej mi się jeszcze podobał, tak teraz wychodzą straszne głupoty. Najbardziej mnie boli to powiązanie Boga Zniszczenia z Bogiem Światów. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) Ciekawe o co w tym całym DBS w tym momencie chodzi - turniej, Zeno, Zamasu ? wtf.fajnie się to ogląda, ale już się pogubiłem Jestem trochę zażenowany poziomem SSJ Blue - miało być nie wiadomo co, a problemy były już z Golden Frieza, Hitem, a teraz Black zrobił Vegetę jak ostatniego lamusa.. Edytowane 28 sierpnia 2016 przez II Noxx II 1 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) No to z grubsza przewidziałem rozwój wypadków - Vegeta niemal natychmiast dostał criticala, nawet bez większego wysiłku ze strony Blacka, którego najwidoczniej faktycznie otrzymywane obrażenia boostują. Teraz Goku wskoczył na scenę zapewne z jakąś cudowną strategią\asem w rękawie. Mam nadzieję, ze chociaż Trunks odegra jakąś ciekawą rolę w tym wszystkim.No i ciekawe to z tym Zamasu. Może, jako kaio, po prostu stworzył Blacka, albo to zombie Goku, który umarł na serce w innej linii czasowej? Przewiduję, że pewnie niemili panowie zrobią sobie fuzję kolczykami, a Goku przypomni sobie wtedy o magicznym przycisku #takbedzie Edytowane 28 sierpnia 2016 przez Frantik Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Trunsk jest smutny, nawet nie probowal trenowac, tylko sciaga dziadkow do siebie zeby odwalili robote za niego. Gdzie sie podzial ten chlopak https://youtu.be/s08Oo9x7v18 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Naprawdę tak bardzo nie podobał się wam ten odcinek? Ok, książę Sayan mógł by wytrzymać trochę dłużej, ale motyw z końcówki odcinka moim zdaniem był świetny. Pod tym względem fabuła jednak nie jest aż tak przewidywalna. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Podobno Vegeta miał w tej serii grać większą rolę, tymczasem dostaje w(pipi) raz po raz...Schemat rozpoczęty na początku DBZ ciągnie się nadal - dla mnie to lekki fail.Odcinek jest okej, dobra kreska itd, ale zwroty akcji są lekko z dupska, podobnie jak ten Pokemon - Zeno Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Moja teoria jest taka, że Black to Bóg zniszczenia i jest połączony z Zamasu. Wystarczy że zabija Zamasu i Black znika. Niby po co mieli by wyskakiwać z takim info o takim połączeniu właśnie teraz. No i liczę na fuzje ;x Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 O i ja liczę na fuzję . Z resztą Black ARC i tak ogląda się milion razt lepiej niż to co było przedtem no i końcówka ma klimat jak z DBZ. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Pomysł połączenia Blacka z Zamasu jest bardzo dobry, gdyby udało się zabić Zamasu to byłby ciekawy sposób na pokonanie głównego wroga, plus, byłoby to pyrrusowe zwycięstwo dla Goku i Vegety, bo wygrali dzięki szczęściu i "oszustwu" Edytowane 29 sierpnia 2016 przez metalcoola Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Ja tam wierzę w teorię że Black to Goten. Szczególnie, jeśli weźmie się pod uwagę że cała Cell Saga trwała ledwie tydzień-dwa. Wystarczająco żeby Goten się narodził 1 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) W wymiarze czasowym Trunksa, Goku zmarł pół roku przed przybyciem cyborgów, nie wiadomo ile czasu upłynęło od pierwszych symptomów do śmierci. Edytowane 29 sierpnia 2016 przez metalcoola Cytuj
darkos 4 307 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Jakie to wszystko po(pipi)e jest ze moj 36 letni mozg nie nadąża Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Spoko. Moj 24 letni ma podobnie Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Ale zonk. Wyszło na to, że Black to prawdopodobnie twór super smoka. Zamasu pewnie zażyczył sobie coś w stylu "Zrób mi złego Goku i żeby był moim ziomkiem" Nie spotkałem się w internetach z tą akurat teorią. Punkt dla scenarzysty. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 a nie zażyczy sobie przypadkiem nieśmiertelenego ciała ? 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 A czy super smok nie mógł czasem spełnić dwóch życzeń? Wtedy sytuacja byłaby jasna. A jeśli tylko jedno, to mamy kolejną zagadkę. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Bardzo dobry odcinek, pierwszy raz od dawna nie przewijałem. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 A czy super smok nie mógł czasem spełnić dwóch życzeń? Wtedy sytuacja byłaby jasna. A jeśli tylko jedno, to mamy kolejną zagadkę. Z tym spełnianiem życzeń to dziwna sprawa. Najpierw spełniał 1 życzenie. Później 3 życzenia a teraz znowu 1 życzenie ktore Beerus wypowiedział zaraz po turnieju. Można się pogubić. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Jeszcze jest kwestia Potary. Zarówno Black jak i Zamasu maja po jednym kolczyku. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) A pamiętacie sam początek arcu? Była tam scena, lub nawet kilka, gdzie Black w przyszłości Trunksa przemieszczał się pod postacią m.in. Shenlonga złożonego z jakby czarnego dymu, a dopiero później się "materializował". Jakoś nie daje mi to spokoju. Może Zamasu poprosił super smoka, żeby zrobił mu "prywatnego" smoczka spełniającego życzenia i to właśnie jest Black? Edytowane 5 września 2016 przez Frantik Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Raczej nie. "Złota rybko, chciałbym mieć milion życzeń" raczej nigdy się nie sprawdza. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 (edytowane) ...wiem, że niewiele się wyjaśni, ale czekam na stream oby w Vegeta było lepiej !meh...szukałem jakiejś grafiki by podhajpować, a tu coś takiego (fanart) :Paaaanie kochany, to je dobre Edytowane 10 września 2016 przez II Noxx II Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 Oczywiście jest błąd logiczny w DBS : skoro sayan god w starciu z berusem załamywał rzeczywistość podczas wallki, to jakim cudem goku nie rozwalił calego uniwersum podczas starcia z blackiem? Poza tym trunks ktory jest na strzała trafił zamasu? Troche żart.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi