Opublikowano 7 października 20168 l No widziałem ten bonusowy chapter. Idź pan w chuj z takim wytłumaczeniem.
Opublikowano 9 października 20168 l Szkoda, że ten Dragon Ball nie mógł wyglądać od początku tak jak teraz - tajemnice, ciekawe zwroty akcji i czarne charaktery, do tego w końcu poważniejszy klimat. Sporo ludzi zraziło się powtarzaniem kinówek i nudnymi fillerami, a przecieki z kolejnych odcinków mówią, że będzie jeszcze lepiej Nowe techniki, fuzje i Beerus w końcu wkraczający do akcji
Opublikowano 9 października 20168 l No nowy odcinek ładnie zamieszał. I ten Trunks na końcu Edytowane 9 października 20168 l przez sprite
Opublikowano 9 października 20168 l Za(pipi)isty odcinek, ogladalem mi sie to tak dobrze jak za czasow gimbazy. Do animacji tez nie moge sie przyczepic. W(pipi)iony Goku - ciary, potem w(pipi)iony Trunks to samo irytuje mnie tylko ze zapomnieli o fuzji, gdzie Vegeta z Goku nawet Beerusa by rozwalili bez problemu. No a Goku znowu zapomnial o kaioken. Edytowane 9 października 20168 l przez Shen
Opublikowano 9 października 20168 l Ja oglądałem nawet streama o 2 w nocy - no i było wartodobrze, że Goku trochę się podciągnął, niemniej jednak chłopaki dostają tak sromotny w(pipi) jak nigdy :E
Opublikowano 9 października 20168 l Tylko Vegeta nadal pipa Siedział se skulony za murkiem, gdy Goku zbierał baty, a potem odfrunął od jednego przytyczka Zamasu
Opublikowano 9 października 20168 l Bardzo fajny odcinek, a najlepszy moment to chyba ten: http://gifyu.com/images/black30c55.gif Chociaż to co zrobił Trunks też było mocne, ale... Co to w ogóle jest? Pewnie wytłumaczenie będzie jakieś głupie, ale przynajmniej wygląda fajnie. Chociaż coś.
Opublikowano 9 października 20168 l Samo w(pipi)ienie zarówno Goku i Trunksa wypas ale sam odcinek pełen głupot po których dr Brown przewróciłby się w grobie jakby nie żył. Bardzo fajny odcinek, a najlepszy moment to chyba ten: http://gifyu.com/images/black30c55.gif Chociaż to co zrobił Trunks też było mocne, ale... Co to w ogóle jest? Pewnie wytłumaczenie będzie jakieś głupie, ale przynajmniej wygląda fajnie. Chociaż coś. Ja raczej obstawiam ten moment https://youtu.be/PgIzLCMgQdg?t=111 jebaniutki Co do Trunksa to trochę beka z Goku i Vegety. Ci żeby transformować się w SSBlue musieli trenować u samych bogów, a wystarczyło się porządnie wkurwić. Trunks był na etapie walki z Cellem. Nie walczył z Buu więc nie miał się jak rozwijać. Dopiero Black złoił mu skórę. Nie wiem czy to przedsionek SSB czy fuzja SSJ i SSB ale chyba raczej to drugie jak ma skopać Blacka i Zamasu trochę. Vegeta ma trochę najgorzej. Dumny książę, a dni jego świetności już nie wrócą. pamiętamy [*] irytuje mnie tylko ze zapomnieli o fuzji, gdzie Vegeta z Goku nawet Beerusa by rozwalili bez problemu. No a Goku znowu zapomnial o kaioken. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale podczas walki z Kid Buu obaj mieli problem z tradycyjną fuzją więc zdecydowali się na kolczyki pomimo ostrzeżeń. Chociaż teraz to nie problem skoro mają Smocze Kule. Fuzja Kaioken to ostateczność i chyba Goku jeszcze nie doszedł do pełni sił by go użyć.
Opublikowano 9 października 20168 l Co do Trunksa to wątpię, że to SSJ Blue. Bardziej jakiś kolejny rage mode, który pewnie nie wystarczy mu na długo. Acz też zastanawia mnie ta błękitna poświata. Edytowane 9 października 20168 l przez Frantik
Opublikowano 9 października 20168 l Vegeta nie chciał pajacować z tancem, no i fuzja miala ograniczenie czasowe, plus dawała mniejszego kopa niz kolczyki potara. Trunks ostatnio dostał pare razy konkretny oklep, a pamietamy przeciez ze jak saiyan jest na granicy smierci ale przezyje, to dostaje kopa. Goku sam siebie atakowal podczas podrozy na namek, a potem zjadał senzu.
Opublikowano 9 października 20168 l to wkonuc bedzie fuzja songa i wegety czy nie będzie co tam przecieki mówią ciekawego
Opublikowano 9 października 20168 l obejzalem ten odcinek, ktory tak zachwalacie i jedyne co to podoba mi sie nutka z endingu michał chu ju ci pa michał chu ju ci pa obecnie napier.dalam orginalnego full metal alchemist i psycho pass, takze tego dragon ball super sie poprostu nie da przełknąć, taka tam pier,doła do obejzenia z przewijaniem w czasie, gdy ci sie podgrzewa zarcie w mikrofali stawam na równi z reklamami battle of tanks tymi trzydestosekundowymi
Opublikowano 9 października 20168 l Najbardziej boli że to całe SSB jest g*wno warte. A z tym że Black który jest w sumie Goku i ma te same możliwości leje Goku jak szmate to jedno wielkie WTF. Gdzie kaioken,jakies wzrosty mocy ukryty potencjał szał cokolwiek co było w Z/GT.
Opublikowano 9 października 20168 l no... Black to jest w pewnym sensie Goku+Zamasu, więc nie wiemy czym jest dokładnie SSJ Rose jednak.. jeśli Trunks będzie mocniejszy niż SSB to ja już idę się zabić.fuck DBS logic.
Opublikowano 9 października 20168 l Wyglądał trochę jak Brolly który tracił nad sobą kontrolę. To samo pomyślałem, jak tylko w(pipi) Trunksa zobaczyłem. Ciekawe czy Brolly byłby w stanie przegonić mocą ich wszystkich. Niby ma nieograniczony rozrost mocy.. (pipi)a oglądałbym.
Opublikowano 10 października 20168 l to chyba jest ten level wyżej niż USSJ jakieś USSJ 2 xd coś jak wyszli z treningu z tego pokoju poza czasem za czasów cell sagi, mieli non stop ssj, to wyglada podobnie tylko level wyżej. a znając zycie to będzie jakiś super sajanin blond
Opublikowano 10 października 20168 l A może to efekt treningu z Vegetą? Jakiś USSJ + kontrola ki na poziomie SSB. Według mnie to taki jednorazowy boost z tyłka, coś jak SSB + kaoiken na turnieju, zrobiony tylko po to, żeby nie padł na strzała od Blacka\Zamasu. Edytowane 10 października 20168 l przez Frantik
Opublikowano 10 października 20168 l mysle ze nie ma się co rozwodzić nad panem heńkiem sra.jącym w krzakach
Opublikowano 10 października 20168 l SSJ God - Pełen krwi Sayanin SSJ Half God - pół krwi Sayanin Nawet pokazali coś takiego na myku z włosami, że Trunks jakby zaabsorbował ten kolor niebieski. Jedan dobra rzecz z Super to Edytowane 10 października 20168 l przez Kalel
Opublikowano 11 października 20168 l co by to nie bylo, pozamiata troche Blackiem i Zamasu, a potem dostanie w(pipi) i znowu Goku bedzie ratowac sytuacje.
Opublikowano 11 października 20168 l ewentualnie gayhan sie wku.rvi bo ktoś przypadkiem zabije ptaszka i osiągnie poziom super wojownika piątego poziomu
Opublikowano 11 października 20168 l A uja będzie a nie nowe poziomy czy cos Zamasu zrobi fuzje z Blackiem i będzie OP Goku zapomni o kaioken wyłapie szybki oklep i wezwie na pomoc Omnichan czy jak on sie tam zwał który rozyebie Blamasu tak będzie. No chyba ze jednak kogoś poniesie i będzie zwrot akcji typu Goku SSwstaw jakiś kolor. Trunks power up z dupy,Gohan pi*da,Goku upośledzony niedorozwój , Vegeta to tez jakiś dramat. Mam wrażenie ze oglądam jakiś fanfic robiony przez 15 latków. Edytowane 11 października 20168 l przez kudlaty88