Shen 9 610 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Całkiem dobry te fillery, przyjemnie sie to ogladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Kiedy fillery się kończą w sumie jest jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 W niedzielę zaczyna się kolejny arc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Kurde, nawet dobry był ten filler. Oprócz wiadomych nawiązań do anime lat 90 o sporcie jak piłkarski Tsubasa czy innych animacji o baseballu była też beka z kultowej już pozy Yamchy na piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Przez ten odcinek zachciało mi się jakiegoś mini arcu wojowników z, wymyśliliby coś, że sayianie w u6 mają studniówkę czy coś, i by polecieli goku i spółka na planetę tego Tabby czy jak mu tam. W tym czasie coś by się na ziemi działo, i czas antenowy należałby przez kilka odcinków do Yamchy, Tiena, Krillana Chaoza i Piccolo, jak za czasów pierwszej (i najlepszej) sagi w z Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Filler z Garlick'em Jr. i cytatą Maron był przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Najlepsze Abridged intro Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=oUaQJgZJwFc&Btw. podobno aż do 2. lutego przyszłego roku będziemy karmieni fillerami. Potwierdzenie dostaniemy podobno 17. grudnia na jakiejś tam mangowje imprezie w Japonii. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Frantik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Niby cały arc Goku vs Hit to całe dwa epizody reszta fillery tak że słabo w uj. Tyle że następny prawdziwy arc od 77epa, fabuła bedzie pewnie skutkiem wydarzeń z pojedynku Goku/Hit i wycieczka do innych wszechswiatów . Btw Gohan na 99% bedzie miał swoje kilka minut. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) . Btw Gohan na 99% bedzie miał swoje kilka minut. Bardzo prawdopodobne. Kilka dni temu wyszły przecieki odnośnie kolejnego dużego arcu, który ma rozpocząć się właśnie w lutym Ma nosić tytuł Universal Survival, co na 99% odnosi się do wielkiego turnieju u Zeno. Poza tym wypłynęła też taka grafika: Źródłem jest magazyn, który ponoć już wcześniej dobrze zaprognozował kilka rzeczy w DB Super, więc raczej ledżit Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Mam nadzieje ze Krillin i Piccolo beda mieli swoje 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 O proszę, nawet #17 zwerbowali do turnieju. To może być dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jakis myk by mogli zrobic ze Zeno zrowna moc wszystkich i sie bedzie liczyc technika i spryt, bo tak to co pionki pokaza? Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Shen> Tenshihan za(pipi)ie wtedy wszytkich swoim kikoho Ale pomysł genialny, każdy by miał okazję się wykazać, Mister Satan by ze swoim Super Turbo Miracle Punch daleko zaszedł Edytowane 16 Grudnia 2016 przez musoil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Szkoda że tak szybko robią ten turniej liczyłem na wycieczki po innych wszechświatach przez 5 kolejnych lat a tu juz main event DBSuper. Walki druzynowe i biorą Krilana i Roshiego a Trunks i Goten zostaja w domu XD Ciekawe czekam na więcej więcej info z Jump Festy. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Niech dorosną w końcu, bo mam dość tych dwóch krasnali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Ciekawe czekam na więcej więcej info z Jump Festy. Wyszły concept-arty, na których widać pozostałych bogów zniszczenia, a także dwóch Zeno , czyli wychodzi na to, że ten z linii czasowej Trunksa postanowił zostać. Ponadto na turnieju ma obowiązywać zasada, według której Wszechświaty, które odpadną, zostaną zniszczone To tłumaczy tytuł arcu, no i już wiadomo, co zmotywuje Gohana do walki. Jeśli tego nie zepsują to może być grubo. Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dzis znowu jakies krzywe mordy w odcinku, chyba odkladaja kase na turniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Wyszły concept-arty, na których widać pozostałych bogów zniszczenia, a także Dał byś linki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 O to się rozchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Ja tam oglądam tylko urywki z walkami na jutubie. Nie mam siły na resztę bzdet. Oby Gohan coś pokazał. Straszną łajzę z niego zrobili. Edytowane 18 Grudnia 2016 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Ja nie mogę jak (pipi)owa była znów kreska w najnowszym odcinku. Od razu przypomniały mi się niesławne pierwsze epizody. Za to nieźle zanimowano walkę, no i generalnie odcinek znów przyjemny jak na filler, jeśli tylko przymknąć oko na rysunki, szczególnie te z oddali. Okazuje się, że Goku jednak jeszcze potrafi być cwany. Chyba nikt nie spodziewał się, że to on sam wykminił wynajęcie Hita na siebie Edytowane 25 Grudnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Po 70 odcinkach Super, wracam do Z i odswiezam cala sage majin BUU. Gdy skoncze to w lutym nadrobie te kilkanascie odcinkow Super. Potem powinno byc jakos w miare z sensem podczas turnieju. O ile zawodnicy beda jak freezer czy hit a mniej robotow czy niedźwiedzi czyli bezsensownych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Jak kogoś interesuje nomenklatura DB, to nowa pseudo-forma Trunksa z poprzedniego arcu zyskała oficjalną nazwę:Super Saiyan Ragehttp://dragonball.wikia.com/wiki/Super_Saiyan_Rage Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 A ja nie wiem czy chciałbym znów jakieś nowe formy. Widać, że Goku z Vegetą jakoś się tam cały czas wzmacniają, choć z drugiej strony liczę, ze na nadchodzącym wielkim turnieju coś się w końcu ruszy. Boli trochę, że w anime SSJ Blue przejął w sumie rolę zwykłego SSJ, jeszcze tylko dzieciom go nie porozdawali. W ostatnich rozdziałach mangi parę rzeczy zrobiono z głową, wyraźnie inaczej, unikając przy tym paru głupot: Black umie zwykłego (złotego) SSJ i chyba nie ma jeszcze nawet Rose. Inna, bardziej sensowna jest też początkowa motywacja Zamasu i nie ma idiotyzmu z tym, że Goku przylatując z Beerusem i Whisem do niego po raz pierwszy, de facto uruchamia całą lawinę wydarzeń, która doprowadziła do zniszczenia świata z linii czasowej Trunksa, a poprowadzono to trochę bardziej logicznie Chyba po raz pierwszy w Super manga tak bardzo rozjechała się z anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi