Opublikowano 9 stycznia 20178 l Oprócz Funimation, Bang Zoom! tworzy inny angielski dubbing dla niektórych krajów, Chris Rager (Mr. Satan w dubbingu Funimation) zachował się jak szczeniak, nazywając ten dubbing g.wnem Edytowane 9 stycznia 20178 l przez metalcoola
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Zbliża się Luty i ruszy nowa Saga, czyli ten turniej 12 Wszechświatów. Orientuje się ktoś kim jest typek z czarnymi włosami pomiędzy Songo a C-18 Bardzo chciałbym w końcu zobaczyć w poważnej akcji BuBu, przecież ta buła potrafi niszczyć planety i po Vegecie jest grubo przed SongoKanem.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l To jest C17 xd Songokan, Bubu, dostalem wylewu Edytowane 10 stycznia 20178 l przez Shen
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Nie poznac C17 W ogóle tylko ja lubiłem mocno Super 17 z GT? Kórvens jaki to był kocur
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Zapomniałem że został wskrzeszony życzeniem Po sadze Cella. Zapomniałem że pojawił się w tym gnwnie GT. Ciekawe w jakich okolicznościach pojawi się w Super. Nie mogę się już doczekać tej Sagi.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Gt bylby idealny gdyby nie bylo w nim pan oraz songo byl dorosly. Trunks byl dobrze zrobiony, na pewno lepiej niz ten daun w super.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Super ogolnie fajna bajeczka dla dzieci. Scenariusz jest pisany na kolanie, bohaterowie są jednokolorowi i basta. "siema jestem gohan, nie lubie walczyc bo mama kazala się uczyć, co tam ze ziemia wybuchnie" Serio, ktory facet tak robi, majac w łapach moc rozrywania światow, a zamiast tego slucha sie mamusi ktora chce tylko kasy i ma zaawansowana menoapauze z poważnymi problemami emocjonalymi.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l To jest C17 xd Songokan, Bubu, dostalem wylewu Przynajmniej nie wspomniał Szatana Serduszko.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Songokan xD Jak ja tego dawno nie słyszałem. Aż się łezka w oku kręci. Co do Supera, aktualne fillery odpuszczam i czekam na właściwą akcje. Myślicie że po turnieju będzie koniec Super czy wyskoczą jeszcze z kolejnym arc'iem?
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Niech to zdechnie z braku oglądalności w japoni i niech zetka zostanie w pamieci na zawsze.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Chi-Chi to moim zdaniem jedna największych porażek anime, w mandze była taka tylko na początku, po Sadze Cella już się uspokoiła, niestety scenarzyści w Toei uważają to za "komedie"
Opublikowano 22 stycznia 20178 l No przecie wiadome, że te postacie z innych wymiarów były tworzone na szybciora więc nie ma co doszukiwać się jakiś przemyślanych typów. Wilk, słoń, itd. Joker & Harley to typowy wabik z popkultury. Koleś obok klowna i kaioshina mnie ciekawi. Posturą przypomina nieco Garlica Jr w wersji dopakowanej. Ale pewnie i tak pojadą w jakąś pokręconą stronę. A kobiecy Brolly? Jeśli choć odrobinę przypomina odpowiednika ze starego DB to skończy się anihilacją przez kurdupli bo pewno będzie za dużo szalała.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Po samym tym trailerze jestem zazenowany tym anime a co dopiero jakbym miał to obejrzeć.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Toei i Toriyama boją się zaproponować coś zupełnie nowego, dlatego mamy tyle starych pomysłów pomieszanych z nowymi, a na dojście do czasów ostatniego odcinka Z bym nie liczył, sam Toriyama powiedział, ze bohaterowie są tam za starzy.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l No ja mimo wielki fan serii Dragon Ball nie zabieram się za Super , strasznie mnie irytuje że nawet w GT było dużo barwnych przeciwników tak tutaj wydaje się jakby już nie mieli pomysłów.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l A ja uwazam GT za calkowite (pipi) obesrane, i tylko jego zakonczenie bylo jakies takie ckliwe i nawet rozczulajace.A jego skasowanie i wystartowane z Super jest swietnym pomyslem ktory znakomicie sie sprawdza. Sa tu niestety glupie dziecinne pomysly i mniej tu powagi jaka byla w sadze Z co w zasadzie nie przeszkadza cieszyc sie wydarzeniami jak powrót Trunksa Freezera i walka z Bogami. No i w koncu bedzie tez niesamowity turniej wszystkich 12 wszechswiatow ktory tez prawdopodobnie zostanie przerwany i wprowadza jakis twist.Przeciez nie mozna zniszczyc wszechświata skad pochodzi Goku i Vegeta, to skończyłoby Dragon Bolla XD Edytowane 5 lutego 20178 l przez u55r