estel 806 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 (edytowane) Trailerek: http://www.gametrail...-tonelico/57717 Newsy: http://kontownia.wordpress.com/2009/10/13/przeglad-prasy-13-x/ Sądzę, że tych którym podeszła pierwsza i szczególnie druga część do trójeczki nie ma co przekonywać. Tych którzy nie grali gorąco zachęcam do odrobienia zaległości, ponieważ część drugą zaliczam do najlepszym systemowo erpegów na PS2. Więcej info w odpowiednim temacie. Edytowane 18 października 2009 przez estel Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Yep, właśnie trafiłem na teaser na gametrailers i odrazu poprawił mi się humor czekam z niecierpliwością! Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 października 2009 Autor Opublikowano 17 października 2009 No jest to chyba najlepszy teaser pod względem "jak nic nie pokazać", ale mimo to wiemy przynajmniej że muzycznie to nadal najwyższa półka. Oczywiście jeżeli ktoś lubi chóry Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Mi tam pasuje, przynajmniej zapomnę na chwilę o chęci pogrania w Magna Cartę II . Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Mi tam pasuje, przynajmniej zapomnę na chwilę o chęci pogrania w Magna Cartę II . Magne? Po poczytaniu recenzji i ogladnieciu review na gametrailers napewno ja kupie...jak bedzie na all za 80zl Takie jakby Enachanted arms. Wole pieniadze zainwestowac chocby w Brutal Legend. Anyway, czekam na jakis filmik z gameplayem AT3 bo teaser, no...fajnie sie tylko slucha Taka "mood melody" Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 kolejny naprawde dobry powod aby sprawic sobie ps3 8) jesli bedzie tak dobrze jak z poprzednikami serii to dla mnie must have! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Takie jakby Enachanted arms. Wole pieniadze zainwestowac chocby w Brutal Legend. Encharted Arms to był średniak który jeszcze zabijał z powodu nuuuuudy. A MC II wygląda mi na całkiem przyzwoity tytuł . Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Już kiedyś pisałem. Dla mnie to w EA jedynie radę dawał system walki. Wszystko inne leżało. Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 października 2009 Autor Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) Rozszerzony trailer z elementami gameplayu Premiera 28.01.2010 w JAP, a więc kilka tyg. później będzie już można sobie obczaić filmiki na yt. OST kolejny raz wydaje się być must havem Edytowane 26 października 2009 przez estel Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 No i świetnie, zachowali uniformy xd...ciekawe, czy będą też rozmowy z "kompanami" i różne "dirty talki" ;p Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Najnowszy trailer daje radę, pokazali kilka fajnych elementów gry, ale jedno mnie zmartwiło...logo Namco Bandai jako dystrybutora zamiast NIS jak to zwykle było z gustem a wiadomo Namco nie pali się do tłumaczenia gier na ps3 lol ;p Cytuj
Tamashi 4 Opublikowano 26 stycznia 2012 Opublikowano 26 stycznia 2012 (edytowane) Mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał za złe, że bawię się w wykopaliska ale temat umarł jeszcze przed premierą gry . Od kilku dni zastanawiam się nad kupnem Ar Tonelico 3. No i pytanie brzmi: czy warto? Osobiście wydaje mi się, że tak ale patrzę, że gra zdobyła raczej średnie oceny. Czy jeśli bardzo podobały mi się poprzednie części to ta część też mi się spodoba? Mam nadzieję, że ktoś kupił i podzieli się wrażeniami I w sumie takie mniej ważne pytanie poboczne: czy jest możliwość zmiany głosów na japoński? Edytowane 26 stycznia 2012 przez Tamashi Cytuj
kypq 718 Opublikowano 26 stycznia 2012 Opublikowano 26 stycznia 2012 Czy jeśli bardzo podobały mi się poprzednie części to ta część też mi się spodoba? Sam sobie odpowiedziałeś. Jest to zakończenie trylogii, więc raczej zagrać musisz obowiązkowo. Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 stycznia 2012 Ooo, nie wiedziałem że to zakończenie trylogii. W takim razie dopisuje do swojej listy gier, które kiedyś nabędę. A grałeś może? Jak z muzyczką? OSTy z poprzednich części wgniatały w fotel. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Jak z muzyczką? OSTy z poprzednich części wgniatały w fotel. Muzyke trzeba posłuchać "w grze" bo można jej niezrozumieć - doszło dużo nowych gatunków, które mogą się nie spodobać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi