kasuro 34 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Blur ok nie działa, AVP 1 kolekcja działa jak ta lala, NFS HP 1 działa po dopisaniu na czarną listę klite ;P wszystkie odpalane w trybie zgodności z XP bo jestem leniwy... odpalane były ze zgodnością xp sp2 czy 3 juz nie pamiętam. Mam teraz wersję 32bit i śmiga wszystko. Koniec. Cytuj
Gość konstant Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Mam lapka DELL z zainstalowana fabrycznie Vista. Czy jest obecnie jakas darmowa opcja upgrade do Win 7 ? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 Blur ok nie działa, AVP 1 kolekcja działa jak ta lala, NFS HP 1 działa po dopisaniu na czarną listę klite ;P wszystkie odpalane w trybie zgodności z XP bo jestem leniwy... Blur dziala i gralem w to jakis czas temu majac Win7 - gierka mnie odrzucila przez te swoje kretynskie power upy - liczylem na fajna scigalke a dostalem jakiegos star treka. Reszta gier dziala, miesiac temu tuklem w kariere w NFS3. 1 Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 <br /><br />Blur ok nie działa, AVP 1 kolekcja działa jak ta lala, NFS HP 1 działa po dopisaniu na czarną listę klite ;P wszystkie odpalane w trybie zgodności z XP bo jestem leniwy...<br /><br /><br />Blur dziala i gralem w to jakis czas temu majac Win7 - gierka mnie odrzucila przez te swoje kretynskie power upy - liczylem na fajna scigalke a dostalem jakiegos star treka. Reszta gier dziala, miesiac temu tuklem w kariere w NFS3.<br /><br /><br /><br /> Według Ciebie / Was przeżucić sie spowrotem na wersję 64 bit siódemki >? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 <br /><br />Blur ok nie działa, AVP 1 kolekcja działa jak ta lala, NFS HP 1 działa po dopisaniu na czarną listę klite ;P wszystkie odpalane w trybie zgodności z XP bo jestem leniwy...<br /><br /><br />Blur dziala i gralem w to jakis czas temu majac Win7 - gierka mnie odrzucila przez te swoje kretynskie power upy - liczylem na fajna scigalke a dostalem jakiegos star treka. Reszta gier dziala, miesiac temu tuklem w kariere w NFS3.<br /><br /><br /><br /> Według Ciebie / Was przeżucić sie spowrotem na wersję 64 bit siódemki >? Roznicy w codziennym dzialaniu nie zauwazysz wiec jak nie chce Ci sie robic backupow, przenosic jakis danych to bez sensu. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Według Ciebie / Was przeżucić sie spowrotem na wersję 64 bit siódemki >? Ja na Twoim miejscy bym się przerzucił na słownik języka polskiego. Używam Win7 x64 HP i nie mam żadnych problemów z niczym. Może masz problem z jakimś podzespołem w komputerze, albo jedziesz na "wersji zapasowej" windowsa (bo to też może powodować różne problemy)? Edytowane 4 sierpnia 2011 przez Shankor 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Mój Win 7 x64 tez mi nigdy nie sprawił grama problemu. No i imho zawsze 64 > 32 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Postanowiłem przesiąść się z XP na W7. Mam na laptopie 3GB RAMu i Core 2 Duo T6400 @ 2.0 GHz. Co wybrać Home, Pro, 32 czy 64 bity? Nigdy nie miałem styczności z W7 i nie wiem, czy warto. Czy system nie zamula i nie wiesza się jak Vista? Jest prosty w obsłudze jak XP? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Home jest chyba tańszy niż Pro. Weź sobie 64bit, bo co za różnica. Warto. Nie zamula. Vista też nie zamula. Tak. Cytuj
Gość ako Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 (edytowane) Weź sobie 64bit, bo co za różnica. Pewnie już po ptokach, dopiero teraz zauważyłem. Różnica w przypadku laptopa jest taka, że jak producent lapka nie udostępnia 64bit sterowników, to jesteś w pupie. Co prawda Win7 sobie ze sterownikami nieźle radzi sam z siebie, ale można utopić jak się trafi na upierdliwy przypadek, w najlepszym wypadku można się pozbawić kilku laptopowych funkcji. Edytowane 12 października 2011 przez ako Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 odkurzam temat mam starego netbooka acer one, ma procka atoma 1,60ghz i 1 gb ramu, jest sens instalować okrojonego win7? domyślnie na nim jest win xp a chce mu szczelić formata. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Nie ma sensu moim zdaniem. Za mało ramu, przy 2gb byłby jakiś sens o ile używałbyś tylko neta i offica. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi