Kris77 434 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 0 ZERO problemów przy ściąganiu i instalacji. Hurtowo ściąganie i instalowane update oraz wszystkie DLC po zakupie edycji GOTY. Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 (edytowane) kilka pytań: 1. dodatki w GOTY trzeba pobierać, nie ma ich na płycie? 2. odsprzedając wersję GOTY mogę również z kontem na którym aktywowałem kod na dodatki? (kod z pudełka działa jak ze składki?) 3. dalej trzeba robić backupy save'ów, czy naprawili już ten bug patchem? Jak jest z kooperacja na jednej konsoli. Trzeba cały czas grać we dwójkę, czy można dołączać w czasie gry? Można grać postaciami z dwóch kont, czy trzeba z jednego czy może drugi gracz dostaje automatycznie jakaś postać. Jeden z graczy jest jakby Hostem i dołączycie do jego gry (chyba że nową się zacznie). Obaj możecie grać swoimi postaciami i levelować je. Jeśli się nie mylę to wspólnie zaliczone misje będą odhaczone u drugiego gracza{nigdy tego nie sprawdzałem}. Będą na pewno ;] 4. jest podwójne logowanie albo coś w tym stylu? zalicza też do trofeów obu graczom na splicie offline? edit: a na trzy pierwsze pytania znasz odpowiedź (albo ktoś inny)? wydaje mi się, że na wszystkie odp brzmi "TAK", ale wolę się upewnić (chociażby z tym sejwem) Edytowane 7 sierpnia 2011 przez Czimeq Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Jest podwójne logowanie, ale nie wiem czy zalicza trophy obu graczom. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 1. DLC trzeba pobierać 2. nie wiem 3. nie mam żadnego problemu z save'ami 4. Jest podwójne logowanie, jednak gracz nr. 2 dostaje tylko niektóre trofea. Ja mam ~48% w trofeach, a brat, który grał razem ze mną ~15% Cytuj
pele15 3 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 mam pytanie. właśnie zakupiłem edycję GOTY i chciałbym wiedzieć czy najlepiej najpierw przejść "podstawkę" a potem zainstalować i przejść wszystkie 4 DLC? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 mam pytanie. właśnie zakupiłem edycję GOTY i chciałbym wiedzieć czy najlepiej najpierw przejść "podstawkę" a potem zainstalować i przejść wszystkie 4 DLC? Tak, najlepiej wybrać właśnie taką kolejność. Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Najlepiej pod koniec podstawki zaczac robic questy z dlc. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 dzięki bardzo za odpowiedź. Cytuj
Nemo_Perfecte 0 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Jak zakupić borderlands GOTY z PSS za 55zł? Wczoraj szukałem, ale była tylko zwykła wersja za 99zł. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Jak zakupić borderlands GOTY z PSS za 55zł? Wczoraj szukałem, ale była tylko zwykła wersja za 99zł. Podobno ma się pojawić w ciągu tygodnia na ps store Cytuj
Nemo_Perfecte 0 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Oferta ważna do 5 października, więc mam nadzieję, że się wyrobią. xD Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Oferta ważna do 5 października, więc mam nadzieję, że się wyrobią. xD Oferta ważna OD 5 października a nie DO. Wytłumaczenie z oficjalnego źródła: "The Borderlands promotion does not start until next week on 5th October. This was my mistake to put it on the post this week and I am very sorry I got my dates mixed up." Cytuj
Nemo_Perfecte 0 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 (edytowane) Oferta ważna do 5 października, więc mam nadzieję, że się wyrobią. xD Oferta ważna OD 5 października a nie DO. Wytłumaczenie z oficjalnego źródła: "The Borderlands promotion does not start until next week on 5th October. This was my mistake to put it on the post this week and I am very sorry I got my dates mixed up." Muszę się wreszcie nauczyć, żeby samemu sprawdzać prawdziwość newsów z PS3site.pl, a nie ślepo im wierzyć. Dzięki. Gra zaciągnięta, na razie bez dodatków, ale jest. Jak ktoś ma ochotę pograć w coopie przez neta, to zapraszam. Edytowane 6 października 2011 przez Nemo_Perfecte Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Ostatnio wyrwałem wersję GOTY, gra nic się nie zestarzała - nadal jest mega grywalna. Na szczęście miałem gdzieś na pendraku starego save'a (Lilith 26lvl), dobiję zatem parę poziomów i biorę się za DLC-eki Cytuj
Berion 207 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 (edytowane) Pożyczyłem od kolegi Borderlands GOTY i ku mojemu zdumieniu na płycie nie tylko nie ma DLC, ale nawet patcha! Jest to ta sama wersja co w dniu premiery. Jednym słowem skandal. :| Wbiłem 50 leveli nieświadomy, że to ta sama dziurawa wersja, dopiero jak przyszło mi wgrywać DLC okazało się, że potrzebna lata... Aha, grało mi się całkiem przyjemnie. Tak oldschoolowo, trochę monotonna i nastawiona na split/online co-op, więc bez tego lepiej nie podchodzić. //jakby to kogoś obchodziło. Edytowane 25 marca 2012 przez Berion 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) Dlatego trzeba uważać, jaką edycje się kupuje. Podobnie jak w przypadku X-boxa Borderlands GOTY doczekało się dwóch wydań: Edycja z lewej ma voucher z kodem, który wklepujemy w celu pobrania DLC-ków z PSN. Ja mam egzemplarz z napisem "All 4 Add-On Packs", gdzie wszystko znajduje się na płytce. Także kupując wydanie opatrzone napisem "Voucher for All 4 Add-Ons Packs", ryzykujemy zakup podstawowej wersji (w przypadku zużycia kodu przez poprzedniego właściciela). Edytowane 26 marca 2012 przez stoodio 3 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Mógłbyś podać mi GameID (np. BLES-12345, znajdziesz na pudełku i nośniku) wersji ze wszystkimi dodatkami na płycie? Gra warta postawienia na półce, a na kastraty szkoda marnować pieniędzy. Do głowy by mi nie przyszło, że taki wałek zrobili. :| Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Sure thing, tylko musisz się wstrzymać do czwartku - wtedy wracam do domu. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Miałem odpisać Berionowi na PW, ale może innym też się przyda ta informacja: BLES00697 1 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Dzięki. Jestem zdziwiony bo też mam BLES-00697, ale z kodami. Pierwszy raz widzę, aby dwie różne edycje tej samej gry miały ten sam identyfikator. Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Gdyby ktoś chciał pograć (najlepiej przejść całą grę w coopie, od początku) niech da znać (jestem praktycznie na początku gry) Ta gra faktycznie daje kopa dopiero w kooperacji, grając kiedyś na początku samemu nudziłem się przy niej jak cholera, teraz trochę pograłem z randomowymi graczami i dużo lepiej się gra (a jeszcze lepiej by było gdyby grać z kimś ogarniętym kto nie pcha się wszędzie na chama i nie leci jak wariat ). Mam wersję GOTY więc mogę po skończeniu głównego wątku przejść również dodatki w coopie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Mam zagwozdke. Lepiej przejsc sobie gre samemu, a dopiero potem kampanie przechodzic w coopie czy od razu wbijac do kooperacji? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Do kooperacji, gra jest nudna samemu. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Na razie przechodze samemu ale później moge przejść w coopa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi