Square 8 604 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 The Zombie Island of Dr. Ned skończone, bardzo fajny dodatek, klimatyczne miejscówki, masa zombiaków do eksterminacji (czasami aż za dużo), warto ograć. Zrobiłem 100% trofików i się zdziwiłem, że nie ma pucharka za wykonanie wszystkich misji, bo po ograniu podstawki, całego BL2 i TPSa przywykłem do jego obecności Z misji to została mi tylko jedna, więc praktycznie biorę się juz za kolejne dlc czyli Underdome. Zobaczymy czy rzeczywiście jest takie słabe Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Przygotuj sie na max-spi.erdoline. Nuda nieslychana. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Rozegrałem pierwszy turniej i powiem krótko... ale to jest (pipi)owe Mieliście rację, przy najbliższej okazji zaczynam Secret Armory. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Odpalilem dlc Knoxxa i wszyscy przeciwnicy są na 50 levelu da się to zmienić? Zombie Island i Underdome się skalowało normalnie do mojego poziomu. Cytuj
first99 5 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Z tego co pamiętam, to chyba nie. Też mnie to zaskoczyło, dlatego zabrałem się za to DLC po ograniu Neda i Rewolucji. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Ja mam aktualnie 66 lvl i granie z 50 nie jest fajne. Po ograniu Rewolucji będzie się skalować? Cytuj
first99 5 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Tu jakiś wątek na ten temat znalazłem: http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=114482 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Czyli s(pipi)e maksymalnie jak się dało. Podobno najlepsze dlc, a tu taka lipa. Aż mi się odechciało w to grać. Cytuj
first99 5 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) Z tego co pamięta, tylko Crawmerax się skaluje, a on był dla mnie idealnym zwieńczeniem tego DLC i całej gry. Edytowane 10 stycznia 2015 przez first99 Cytuj
first99 5 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Gearbox na FB poinformowało, że tryb online wraca. Tym bardziej teraz żałuję, że tak szybko pozbyłem się pierwszej części i faktu, że nie wejdzie ona w skład przystojnej kolekcji. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Właśnie też miałem pisać, że przywrócili w dniu dzisiejszym online, w końcu. Wczoraj skończyłem fabułę u Knoxxa, wiec może uda się pograć z kimś. Today, multiplayer will be restored to Borderlands 1 on PlayStation 3 in both North America and Europe (and Japan is coming soon!). Upon launching Borderlands 1 on PS3, you'll be prompted to download an update that enables the new matchmaking system. This update also contains a few other changes: Within Borderlands multiplayer, you can sort your friends list in a few different ways: Who is playing Borderlands Who is online Alphabetical order The “And They’ll Tell Two Friends” Trophy will now grant correctly Improvements to voice chat Note that if your save was previously stored in the cloud instead of on your PlayStation 3 hard drive, some settings such as screen brightness, Y-Axis invert, etc. may need to be reset. If you have any trouble, visit http://support.gearbox.com. Thanks to everyone for your patience as we worked to find a solution, and special thanks to the folks at 22nd Century Toys for helping to make this happen! http://www.gearboxsoftware.com/community/articles/1310/borderlands-1-playstation-3-multiplayer-functionality-restored Cytuj
banzai 197 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Tego się nie spodziewałem. Miejsca na dysku brak. A zagrałbym bo wszystkie dodatki mam nie to co w B2. A może by tak Catherine skasować. Hmm. Friend listę też naprawili,ładnie Można by było pofarmić knoxa Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Ooo to nieźle zaskoczyli, chyba zrobię przerwę od Inkwizycji i przy okazji powbijam te brakujące pucharki. Szkoda tylko że mam gołą grę bez żadnych dodatków. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 26 lutego 2015 Opublikowano 26 lutego 2015 Pomoże ktoś zdobyć 3 brakujące pucharki ? Dwa za duel i jeden z tą areną. Wbiłbym sobie sam ale niestety mam jednego pada. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 26 lutego 2015 Opublikowano 26 lutego 2015 Ok, będę po 21 w takim razie. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego nie wpadły mi trofea za wszystkie misje w AIDS BADLANDS i NEW HAVEN? Czy ponowne rozpoczęcie gry ( playtrough 2 ) coś pomoże? A i jeszcze jedno.;Naprawiłem wszystkie 10 Claptrapów ( w bacpack mam 39 miejsc, brakuje 3 ) a trofik nie wpadł. Jakieś pomysły? ;( Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Misje - jesteś pewien, że zrobiłeś wszystko? Trofik za inventory wpadnie jak będziesz miał 42 miejsca w plecaku, może nie wykorzystales którejś nagrody. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 23 kwietnia 2015 Opublikowano 23 kwietnia 2015 (edytowane) Edit. Trofiki za misje wpadły - pominąłem gdzieś jeden BOUNTY BOARD z misją mi. Edytowane 23 kwietnia 2015 przez bickamil5 Cytuj
morciba 14 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Właśnie przeszedłem Borderlands i przymierzam się do dodatków. Trochę poczytałem i zdecydowałem się na General Knoxx i Claptrap's Revolution. I tutaj mam pytanie do Was - w jakiej kolejności grać żeby nie było za łatwo - najpierw Knoxx a później Claptrap? Boję się, że Claptrap będzie za łatwy po przejściu Knoxxa, bo z tego co czytałem poziomy misji są zbliżone. I drugie pytanie - po co jest Playthrough 2? Są jakieś nowe misje i miejsca, czy gramy to samo tylko z trudniejszymi przeciwnikami? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Knoxx się nie skaluje do poziomu gracza, więc jeżeli odpalisz go na poziomie 50+ to będzie za łatwo. Nie wiem jak na normami. Clapa ostatecznie nie odpalilem. Zombiaki się skalują. Playthrough 2 pozwala wymaksowac postać, czyli wyższe lvl wszystkiego. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Pytaj w odpowiednim dziale http://www.psxextreme.info/topic/58199-borderlands Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi