Kre3k 581 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Dajcie spokój, przecież to nawet koleś, który nie pracuje ani się nie uczy nie ma czasu przechodzić dwa razy takie gry (chyba ze kupuje dwie gry rocznie, co Was nie dotyczy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Dobra a da sie "przetransportować" moja postać z singla do coopa? Żebym nie zaczynal od nowa? Wiecie o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Oczywiście, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Wybierasz istniejace postacie i tam masz liste ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Tylko Co-op czy da rade też na split-screenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Tak, sam przechodze z kuzynem zabawa jest przednia gdy jeden drugiego opieprza albo go oslania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) No to bardzo pozytywnie Dzięki za informacje Widzę trzeba zamówić drugiego pada i gramy z koleżką Edytowane 17 sierpnia 2012 przez Dawid-kun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Spoko,ale jeśli ja mam 6lvl i ileś tam misji wykonanych a mój znajomy z którym będę chciał grać ma 1 czy tam 2lvl i nie ma tych misji wykonanych co ja to będę musiał drugi raz wykonać te misje które mój znajomy nie ma czy to na jakieś innej zasadzie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Z tego co sie orientuje to misje robi sie tego co zakladal gre. Ale granie z roznica lvli 2+ nie ma sensu bo bedzie drugiej osobie za ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Jak checie grać razem to zacznijcie razem od początku i grajcie tymi postaciami tylko razem, żeby uniknąć jakichś drażniących luk w questach u drugiego gracza itd. A 6lvl to przecież bardzo mało, wydaje mi się, że warto się poświecić dla kolegi, żeby grać od nowa ale z nim Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Panowie mam grę z plusa i powiem szczerze że gra mnie urzekła i jestem pod wrażeniem, jedynie co mnie denerwuje to wczytujące się tekstury ale zdarza się to tylko podczas początku gry i wczytaniu nowego poziomu. Jeszcze można się przyczepić do mało czytelnego menu postaci Ale tak to jest rewelacyjnie, zobaczymy jak będzie dalej po dopiero jestem po zabiciu gościa który podobno ma trzy jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Gra ogolnie na kazdym kroku robi sobie jaja xd wstawki przed bossami urywaja czasami dupe xd Nine Toes rzadzi xDD Btw. jest mozliwosc wlaczenia polskich napisow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Borderlands nie zostal w ogóle zlokalizowany na konsolach więc sobie ich nie urochomisz Na pc jest pl wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Że na PC to wiem.. swojego czasu GOTY przelazłem ;d ale samemu grać to nie to samo. Wole typowego split-screen'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 8 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2013 Save z cyfrowej wersji będzie działał z pudełkową wersja gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2013 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 10 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2013 Zadałem to samo pytanie w statusie,ale nikt nie odpowiedział więc zapytam tutaj Dobra postanowilem w koncu ukonczyc Borderlands 1. Moze mi ktoś powiedzieć czy są jakoś oznaczone misje watku głownego? Tak jak w Borderlands 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) Jest jakiś sposób na ogarnięcie w jakich lokacjach mam jeszcze niewykonane zadania? Claptrap czasami mówi nam, że w miejscu X czy Y czekają nowe zadania, ale jeśli dzieje się to podczas jakiejś misji to zapominam o tym. Chciałbym sobie poczyścić wszystkie misje zanim wyruszę na sporą część nowych. Edytowane 10 września 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 września 2013 Z tego co pamiętam to nie, musisz samemu jeździć i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 września 2013 [każual]To mega słabo ;/.[/każual] Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Ależ się zeszmaciłem Z szacunku do marki chciałem wbić 100%, na drodze do celu stanęło najgorsze DLC w jakie grałem - Underdome Riot, więc niczym bezmyślne zombie tłukę te nudne niczym flaki z olejem rundy. Co te gry robią z człowiekiem... Miłość to serii nie jest łatwa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 To DLC to kiepski żart. Dwie mapy są jeszcze znośne i ich pchnięcie sprawia jeszcze jakieś wrażenie z namiastką atrakcyjności. 20-rundowiec na koniec to największa bzdura w historii hordy/arena slaughter'ów. Poprosiłem kumpla ze zmodowanym pistoletem by rozwalił wszystko za mnie. Ja poszedłem spać więc tym bardziej szacun za próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Próba zakończona sukcesem - Borderlands na 100%. Posiłkowałem się wszystkimi dostępnymi trikami i glitchami, "po bożemu" bym tego nigdy nie zrobił - nudne to DLC do bólu. Z jednej strony zadowolenie, z drugiej koniec mojej przygody z Pandorą na tę chwilę (czekamy na Pre-sequel)... Zaprawdę świetna seria. Lubię grać w gry, które znam Edytowane 11 czerwca 2014 przez stoodio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Tak sobie myślę...gdyby połączyć loot system jedynki z gameplayem zaimplementowanym w dwójce to...mamy grę doskonałą. Gratki z okazji zmęczenia Underdome. 20-rundowiec to istna masakra. Dwójkę również na setkę pchnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Co masz na myśli z tym lootem? I jeszcze dopytam o te mapy - któret są według ciebie znośne? Dla mnie najgorsza była Hell-Burbia Gratki z okazji zmęczenia Underdome. 20-rundowiec to istna masakra. Dwójkę również na setkę pchnąłeś? W dwójce wcześniej wbiłem stówę, za jedynkę ciężko było mi się zabrać z uwagi na to słabe DLC oraz przegiętego Crawmeraxa (gram solo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi