sprite 1 787 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Nowe "ukryte' DLC do Borderlands http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/08/06/new-borderlands-dlc-hinted-at-in-files.aspx Strasznie mnie ciekawi co to będzie . 1 Cytuj
Gość konstant Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Kurde pasuje zeby dali jakis bundle pack ze wszystkim dodatkami... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Kurde pasuje zeby dali jakis bundle pack ze wszystkim dodatkami... Wiele osób właśnie sądzi, że to tajemnicze DLC ma związek z wersją GOTY. Teraz to już tylko musimy poczekać na jakieś oficjalne informacje . 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 (edytowane) Sorki za post pod postem, ale mamy już oficialne potwierdzenie o nowym DLC do Borderlands Claptrap Ninja Assassin Dodatek wychodzi we wrześniu w cenie 6.29 funta ;] http://www.vg247.com/2010/08/11/2k-announces-new-borderlands-dlc-claptrap-ninja-assassin-out-next-month/ Edytowane 11 sierpnia 2010 przez sprite 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 (edytowane) DLC nosi nazwę Claptrap's New Robot Revolution Konkret w postaci obrazka: A tutaj znajdziecie troszkę informacji na temat najnowszego DLC. Czas ponownie zakupić Borderlands, ktoś chyba na forum miał w ofercie... Edytowane 11 sierpnia 2010 przez stoodio Cytuj
Rodzyna 0 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Sorki za post pod postem, ale mamy już oficialne potwierdzenie o nowym DLC do Borderlands Claptrap Ninja Assassin Dodatek wychodzi we wrześniu w cenie 6.29 funta ;] http://www.vg247.com...out-next-month/ Alternatywnie w cenie 9.9 $ czy 800 MPs. sporo informacji na jego temat można także znaleźć tu. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 No i mamy oficjalne info o Borderlands GOTY Edition: http://www.joystiq.com/2010/08/30/borderlands-game-of-the-year-edition/ 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 612 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Borderlands gorąco polecam. Ta gra to kilkadziesiąt godzin wspaniałej zabawy. Dodatki też są niczego sobie, szczególnie The Zombie Island of Dr.Ned, który raczy nas odmiennym klimatem, jak i scenerią. The Secret Armory of General Knoxx ma jeden, ale ogromny minus: brak teleportacji pomiędzy danymi punktami, co za tym idzie, gracz musi samochodem przemierzać kolejne autostrady nim dojdzie do wyznaczonego punktu. Po kilkunastu takich przejażdżkach ma dość dziwnego systemu, systemu, który przecież w podstawowej wersji świetnie się spisywał. Dodatkowo, nawet dzisiaj gra prezentuje się znakomicie pod względem grafiki. Polowałem na 100% w niej (z wszystkimi DLC), ale stanęło na platynie, 100% w zabawie z zombiakami, zaliczeniu kolejnego dodatku, a trzeci sobie odpuściłem (nie wykluczam, że kiedyś do niego wrócę). Przygodę zaliczałem żołnierzem, polecam, choć innymi, także gra się niczego sobie. Drzewko umiejętności mojej postaci wygląda tak: KLIK Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 (edytowane) Nowy Update do Borderlands: http://www.joystiq.c...lance-main-gam/ Nowe DLC - 28 września http://uk.ps3.ign.com/articles/111/1118563p1.html Edytowane 6 września 2010 przez sprite 1 Cytuj
Gość konstant Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Nadciaga wersja GOTY, w koncu ! http://ppe.pl/news-3425-Borderland_GOTY_Edition_za_tydzien.html Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 A po co czekać na polskiego dystrybutora i przepłacać? Dzisiaj kurier przyniósł mi świeżutkie GOTY zamówione w amazon.co.uk (swoją drogą polecam - nówka za 108 zł z wysyłką, i szybka wysyłka - moja gra szła 4 dni) i w pudełku znajduje się kod na wszystkie dodatki (jeden odblokowujący wszystkie do pobrania z pss) + kod na demo Duke Nuken Forever + mapa świata. Ech... znowu ponad 50 godzin wyjęte z życiorysu (grę nabyłem po raz drugi ) Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Ale ten kodzik na demo Księcia jest jeszcze nieaktywny? Wiadomo kiedy ukaże się demo? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Ale ten kodzik na demo Księcia jest jeszcze nieaktywny? Wiadomo kiedy ukaże się demo? Jeszcze nie działa. A co do daty to jeszcze nie podali kiedy się ukaże demo :] 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) A po co czekać na polskiego dystrybutora i przepłacać? Dzisiaj kurier przyniósł mi świeżutkie GOTY zamówione w amazon.co.uk (swoją drogą polecam - nówka za 108 zł z wysyłką, i szybka wysyłka - moja gra szła 4 dni) i w pudełku znajduje się kod na wszystkie dodatki (jeden odblokowujący wszystkie do pobrania z pss) + kod na demo Duke Nuken Forever + mapa świata. Ech... znowu ponad 50 godzin wyjęte z życiorysu (grę nabyłem po raz drugi ) To Amazon.co.uk wysyła do Polski? Kiedyś nie chcieli wysyłać gier (książki i DVD to i owszem, kupowałem u nich). Edytowane 23 października 2010 przez Kris77 Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 A po co czekać na polskiego dystrybutora i przepłacać? Dzisiaj kurier przyniósł mi świeżutkie GOTY zamówione w amazon.co.uk (swoją drogą polecam - nówka za 108 zł z wysyłką, i szybka wysyłka - moja gra szła 4 dni) i w pudełku znajduje się kod na wszystkie dodatki (jeden odblokowujący wszystkie do pobrania z pss) + kod na demo Duke Nuken Forever + mapa świata. Ech... znowu ponad 50 godzin wyjęte z życiorysu (grę nabyłem po raz drugi ) To Amazon.co.uk wysyła do Polski? Kiedyś nie chcieli wysyłać gier (książki i DVD to i owszem, kupowałem u nich). No właśnie od niedawna wysyła (gdzieś w necie ktoś podrzucił info), dodam, że wysyła ekspresowo i za darmo Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) A po co czekać na polskiego dystrybutora i przepłacać? Dzisiaj kurier przyniósł mi świeżutkie GOTY zamówione w amazon.co.uk (swoją drogą polecam - nówka za 108 zł z wysyłką, i szybka wysyłka - moja gra szła 4 dni) i w pudełku znajduje się kod na wszystkie dodatki (jeden odblokowujący wszystkie do pobrania z pss) + kod na demo Duke Nuken Forever + mapa świata. Ech... znowu ponad 50 godzin wyjęte z życiorysu (grę nabyłem po raz drugi ) To Amazon.co.uk wysyła do Polski? Kiedyś nie chcieli wysyłać gier (książki i DVD to i owszem, kupowałem u nich). No właśnie od niedawna wysyła (gdzieś w necie ktoś podrzucił info), dodam, że wysyła ekspresowo i za darmo No to po wypłacie łykam Borderlands GOTY. Jeszcze jedno pytanie: kody działają z polskim PSN Store, czy masz konto na UK? Edytowane 23 października 2010 przez Kris77 Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 No to po wypłacie łykam Borderlands GOTY. Jeszcze jedno pytanie: kody działają z polskim PSN Store, czy masz konto na UK? Łykaj śmiało - kod działa w polskim pss (w pudełku jest jeden kod, który odblokowuje wszystkie dodatki). Jak zakupisz wyślij mi zapa to pogramy razem w tą iście za(pipi)istą gierkę Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Poważnie Borderlands kupiony w Anglii a dokładniej kody z niego na dodatki wejdą normalne na polskim store? A czemu to tak? ;] Czyli nie trzeba brać ze srenegi, nice. A jak wygląda voucher na demo Duke? Mógłbyś zrobić fotkę? Edytowane 23 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Gość konstant Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Ja tez przed chwila zamowilem BL:GOTY na Amazonie. ps. Ile macie perłowych broni ? Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Się pochwalę - też przed chwilą zamówiłem w Amazonie. Jeśli będą mieć dobre ceny, to będzie mój ulubiony sklep z grami... Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Poważnie Borderlands kupiony w Anglii a dokładniej kody z niego na dodatki wejdą normalne na polskim store? A czemu to tak? ;] Czyli nie trzeba brać ze srenegi, nice. A jak wygląda voucher na demo Duke? Mógłbyś zrobić fotkę? Nie mam pojęcia czemu tak, ale kod bez problemu wszedł na moim koncie głównym założonym na Polskę i wszystko gra. A kod na Duke'a wygląda tak LINK 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Zresztą who cares ważne, że działają; GOTY za 100 złoty (widzieliście u nas ceny...) plus kod na Księcia. Nic tylko brać. Cholera wie czy cenega da w ogóle ten kod i czy będzie działał... Wiedziałem, wiedziałem, że voucher na demo będzie "zaje.bisty", Książę jaki przystojniacha i jakby młodszy się zrobił ;]. Wielkie dzięki. Edytowane 23 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Będzie może jakieś zbiorcze wydanie DLC na PSS ? Mam na półeczce zapomniane Borderlands, więc kupowanie GOTY to średni interes, a chciałbym z kumplem ograć wszystkie dodatki. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Będzie może jakieś zbiorcze wydanie DLC na PSS ? Raczej nic takiego nie będzie. Wszystkie DLC można kupić tylko oddzielnie. 1 Cytuj
Gość konstant Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Dotarl mi dzis GOTY z Amazonu, ale z deczka sie zazenowalem. Myslalem ze wszystkie dodatki beda kulturalnie na plycie z gra a tu lipa - wszystko trzeba sciagnac ze psnetwork Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi