wilku00034 11 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Czy znacie takie osoby z którymi nie odważycie się jechać i dlaczego? Ja nie wsiądę już nigdy do mojej koleżanki, która ma prawo jazdy i jeździ już ponad 2 lata i podczas zmiany biegu auto ucieka jej na lewy pas(w mieście problem prawie nie występuje, ale po przekroczeniu magicznej bariery 60km/h), z 5tki startuje do wyprzedzania, po czym w połowie samochodu redukuje (co zajmuje jej duuuuuużo czasu)... Po jednej takiej przejażdżce powiedziałem sobie "nigdy więcej". Bałem się bardziej niż podczas dachowania swoim audi, a to już jest "coś" Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 moj kumpel, jeżdżący tico. Odkąd dostał prawko, czuje się jak pan. Gdy jest ciepło- zimny łokieć, gdy zimno, popala fajke w środku. Co z tego, że jest ślepy i zdarza mu sie nie zauważyć dużego skrzyżowania. Kiedyś (na szczescie wtedy z nim nie jechalem) na prostej, mokrej drodze (z 3 pasażerami) zaczal bawic sie w jechanie slalomem. Po chwili auto obróciło o 180 stopni i zatrzymalo sie na krawezniku. Innym razem zaczal bawic sie recznym i ledwie by wylądował na drzewie. I wciaz sie chwali ile cisnie z tego "samochodu" (1160 w jego opowiesciach to norma) Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 (edytowane) moj kumpel, jeżdżący tico. Odkąd dostał prawko, czuje się jak pan. Gdy jest ciepło- zimny łokieć, gdy zimno, popala fajke w środku. Co z tego, że jest ślepy i zdarza mu sie nie zauważyć dużego skrzyżowania. Kiedyś (na szczescie wtedy z nim nie jechalem) na prostej, mokrej drodze (z 3 pasażerami) zaczal bawic sie w jechanie slalomem. Po chwili auto obróciło o 180 stopni i zatrzymalo sie na krawezniku. Innym razem zaczal bawic sie recznym i ledwie by wylądował na drzewie. I wciaz sie chwali ile cisnie z tego "samochodu" (1160 w jego opowiesciach to norma) rakietowe to tico Edytowane 17 października 2009 przez banny Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Nie smiejcie sie. Kumpla tico prawie 190 wyciagnelo Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Hehe my jechaliśmy tico w 5 wielkich chłopów (od 80 do 110 kg kazdy) i sie udalo wyciągnąc 140 prawie, tyle ze z gorki Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Z znajomymi którzy mają małe doświadczenie, a wydaje im się, że już są mega kierowcami. Z pijanymi ludźmi czy to kierowcy czy pasażerowie. Z bezsensownie popi.erdalajacymi znajomymi. Z jednym znajomym, który zapier.dalał po autostradzie rozmawiając przez telefon, drugą ręką pisząc smsa a kolanem trzymając kierownice <idiota> Z ludźmi bez wyobraźni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi